User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
165 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Yeni sistem araç muayenesi

CorsaGSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabanın altınıda yıkıcaz giderken herhalde yag fln sıçramıştır yerden... bence yaptıkları çok saçma yada bizlerin duydukları kulaktan dolma bilgiler ama öle alıp tornavidayı batırıyorlarsa kimsenin tepkisiz kalacağını zannetmiyorum ki ben kalmam. Senin malına hiç bir şekilde zarar verme hakları yok... çok merak ediyorum bir an önce gelsede gitsek diye bekliyorum

Alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi senin arabana adam gelip gözüne çürükmüş gibi gelen yeri tornavidayla kanırtsa sen ne yaparsın tepkisiz mi kalırsın?
    Yeni sistem araç muayenesinde Yani TüvTürk istasyonlarında sırası gelen araç sahibinden teslim alınıyor, kontrolleri yapılırken araç sahibi bekleme salonunda bekliyor, o yüzden görevlinin gelip sahibinin yanında tornavidayla fln kanırtması gibi bir olay söz konusu değil, bunların çoğu şehir efsanesi bence

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lastik kalinligini olcuyorlar... sanki yollar cok duzgun hic cukur yok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni sistem araç muayenesinde Yani TüvTürk istasyonlarında sırası gelen araç sahibinden teslim alınıyor, kontrolleri yapılırken araç sahibi bekleme salonunda bekliyor, o yüzden görevlinin gelip sahibinin yanında tornavidayla fln kanırtması gibi bir olay söz konusu değil, bunların çoğu şehir efsanesi bence
    bekleme salonu yok bizim burada girerken kepengi kapatıp giriyor çıkışa yöneliyorsun oradan izliyorsun çıkarkende adam arabada ne varsa canlı canlı gösteriyor zaten kağıtla çıkıp böyle böyle gidin demiyor sadece.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi senin arabana adam gelip gözüne çürükmüş gibi gelen yeri tornavidayla kanırtsa sen ne yaparsın tepkisiz mi kalırsın? tamam dövmezsin ama illa ki karışırsın..
    fren hortumlarına asılıyorlar yerinden çıkarmı acaba diye her arabanın orjinal mekanik dayanımı farklıdır mercedes e asılırsın çıkmaz belki hortum yerinden ama hondaya asılırsın çıkar ve bu asılmaya göre normal bişeydir?

bu tip şeyler sürekli duyuyorum benim de kafam karışmış durumda, şehir efsanesi mi gerçek mi diye...
    bazıları gibi sende aşırı efsaneci olduysan bilmiyorum ama her arabaya tornavida sokulmaz zaten tornavida kaputa veya kapıya degil alt aksamda çürüme görülürse sokulur yani çürüme her yeri kaplamış mı kaplamamış mı diye.

ben çok çok hoşnutum varsın benim arabama yaptırdıgım filmler vs. boşa gitsin ama önemli olan freni tutmayan sanayide yaylarını bilinçsizce kestirip herkesi tehlikeye atanlar engellenir birgün bi kamyon frenim patladı diye ana,baba,kardeş,eş kaybetmektense canımı sıksınlar param yansın ama herkes sağlam arabaya binsin.

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.tuvturk.com.tr/arac.asp araçlar için yapılcakları yazmış.. pekte korkutucu diil ama gelipte aracın kusurlu diye yüze sölenirse baya kavgalar çıkar..

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ne yapacam onu düşünüyorum kara kara.... fren sistemini elden geçirem lazım arka salıncak burçlarını ön salıncak burçlarını değiştirmem lazım... ama poliüretan takmak istiyorum burçları ve renkleri kırmızı şimdi muayenede herifin biri çıkar neden bunlar kırmızı bu araç geçemez derse o adamın kafasına kurşunu doldururum.... sonra 17 yıllık orijinal camlarımı bir iki yeri çizik diye değiştirecen derse yine kafasını patlatırım..... almanyada bile bu kadar sıkmıyorlar adamı.... trye özgü herhalde bu... ama Türkiye burası ya en aşırısını yapacağız yada hiçbir şey yapmıyacaz... önce yolları TÜV ayarına getirsinler sonra araçları tüv ayarında istesinler....

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Milleti zengin edecekler iste, baska bir halta yaramaz bu is...

Sinir stres olup 2 kafa atıcaz cıkıcaz gibi görünüyor.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

cashflow
    Misafir
    nası yolacaz die ugrasın anasını satıyım sanki bana komple check up ödediğimiz benzin den mazottan vergiler yetmiomu hala

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bönemli olan freni tutmayan sanayide yaylarını bilinçsizce kestirip herkesi tehlikeye atanlar engellenir birgün bi kamyon frenim patladı diye ana,baba,kardeş,eş kaybetmektense canımı sıksınlar param yansın ama herkes sağlam arabaya binsin.

+1 çok sevdiğim bi abimizin kızını topçu tugayı önünde freni patlayan bi kamyon yüzünden kaybettik özellikle ağır vasıtalar,otobüsler ve eski model araçların frenlerine önem vermeleri çok iyi

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazıları gibi sende aşırı efsaneci olduysan bilmiyorum ama her arabaya tornavida sokulmaz zaten tornavida kaputa veya kapıya degil alt aksamda çürüme görülürse sokulur yani çürüme her yeri kaplamış mı kaplamamış mı diye.

ben çok çok hoşnutum varsın benim arabama yaptırdıgım filmler vs. boşa gitsin ama önemli olan freni tutmayan sanayide yaylarını bilinçsizce kestirip herkesi tehlikeye atanlar engellenir birgün bi kamyon frenim patladı diye ana,baba,kardeş,eş kaybetmektense canımı sıksınlar param yansın ama herkes sağlam arabaya binsin.
    walla ne efsane ne gerçek kafam çok karıştı artık
    ama arda nın başına gelen olay 1.elden efsane olmadığı belli, ayrıca far ayarındaki en ufak kaçıklık da efsane değil o da arkadaşın başına gelen..
    ön düzen ve frenler için yaptıkları kontrollere hiç bişey demiyorum onu yapsınlar o konuda hemfikiriz...
    ama bize tüv standartı getirirken yolların standartına da bi el atmalılar bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yolların bozulmasının sebebi gene biziz fazla tonajlı araçlar yollarda vs.....
    hepsini yapsınlar bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demekle olmuyor X marka bi aracın uygun olmayan body kit'inin bi parçası yerinden çıkarda senin yoluna düşerse o zaman yapılanların önemini, arabaya asılmanın önemini anlarsın.

ddonmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsini yapsınlar bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demekle olmuyor X marka bi aracın uygun olmayan body kit'inin bi parçası yerinden çıkarda senin yoluna düşerse o zaman yapılanların önemini, arabaya asılmanın önemini anlarsın.
    ne güzel demişsiniz fazla tonajlı araçlar die.bunun kontrolü vizede mi çıkar yoksa polislerimizin buna izin verip yolları mahvetmesi ile mi çıkar.ben izmir aliağada oturuorum burda türkiye düşünebildiiniz tüm sanayiler var petkim tüpraş gemi söküm nemrut limanı vs vs vs...gelin görün bakalım tüv mü suçlu polis mi?bi gelin bakalım yolda body kit parçası mı görceksiniz yoksa arabanın altına girdiinde tüm altını parçalayacak hurda mı görceksiniz yollarda.sistem zincirleme hatalarla dolu,türkiyenin yaptığı sadece 1 tanesini abartı şekilde hareketlendirelim ve insanlarımızı çileden çıkaralım.konuyu baştan beri okuorum.söledikleriniz çok güzel şeyler.kamyon freninin patlaması,yayların kesilmesi vs vs vs... ama bence tek düzey bi düşünceye odaklanmışsınız.devlet vergi almakta hür ama vatandaşa zulümde de hür.memuruna kuralı öğretio: far yıkamasız arabada xenon olmaz---ama vergisini aldıı tüm dükkanlarda zibil gibi xenon satılabilir,neden VERGİSİNİ ödüooo demi o zaman devlet için problem yok,ama devlet bununla da kalmıo
    satılan xenondan vergisini alıo yani satılmasına izin verio,yolda polis durduruo dio ki bunlar yasak bi de devlete CEZA ödüosun devlet 2. parasını kazanıo.sonra aracının vizesi gelio araç vizeye girio xenon olmaz dio civic de mercek far yok angel a izin yok(satılmasına izin war) hem angel hem xenon zaten imkansız dio,sen napıosun?gidiosun orjinal farlarını taktırcaksın
    bi bakmışsın ampullerini kaybetmişsin,gidiosun bi çift ampul alıosun devlet 3. yü kazanıo ampulden vergi ile.sistem sanki muhteşemmiş gibi bi de savunmaya geçiosunuz.

herkese ii forumlar dilerim...

tezcan8514 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ddonmez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne güzel demişsiniz fazla tonajlı araçlar die.bunun kontrolü vizede mi çıkar yoksa polislerimizin buna izin verip yolları mahvetmesi ile mi çıkar.ben izmir aliağada oturuorum burda türkiye düşünebildiiniz tüm sanayiler var petkim tüpraş gemi söküm nemrut limanı vs vs vs...gelin görün bakalım tüv mü suçlu polis mi?bi gelin bakalım yolda body kit parçası mı görceksiniz yoksa arabanın altına girdiinde tüm altını parçalayacak hurda mı görceksiniz yollarda.sistem zincirleme hatalarla dolu,türkiyenin yaptığı sadece 1 tanesini abartı şekilde hareketlendirelim ve insanlarımızı çileden çıkaralım.konuyu baştan beri okuorum.söledikleriniz çok güzel şeyler.kamyon freninin patlaması,yayların kesilmesi vs vs vs... ama bence tek düzey bi düşünceye odaklanmışsınız.devlet vergi almakta hür ama vatandaşa zulümde de hür.memuruna kuralı öğretio: far yıkamasız arabada xenon olmaz---ama vergisini aldıı tüm dükkanlarda zibil gibi xenon satılabilir,neden VERGİSİNİ ödüooo demi o zaman devlet için problem yok,ama devlet bununla da kalmıo
    satılan xenondan vergisini alıo yani satılmasına izin verio,yolda polis durduruo dio ki bunlar yasak bi de devlete CEZA ödüosun devlet 2. parasını kazanıo.sonra aracının vizesi gelio araç vizeye girio xenon olmaz dio civic de mercek far yok angel a izin yok(satılmasına izin war) hem angel hem xenon zaten imkansız dio,sen napıosun?gidiosun orjinal farlarını taktırcaksın
    bi bakmışsın ampullerini kaybetmişsin,gidiosun bi çift ampul alıosun devlet 3. yü kazanıo ampulden vergi ile.sistem sanki muhteşemmiş gibi bi de savunmaya geçiosunuz.

Doğru söze ne hacet
    Arabanızın beygir gücü kadar,sizin onu kaç beygirlik kullandığınız da önemlidir

tanerozcan48
    Misafir

çok güzel ve iyi açıklamış arkadaş. Türkiyede bu ürünleri satan birçok firma ve dükkan var. %18 de kdv ödeniyor. tamam bazı uygulamalar ve kurallar getirilsin ama armudun sapı üzümün çöpü muamelesi yapılırsa bu vatandaşa eziyettir. trafikte yürüyen hurdalar var onları engellesinler ama ahmet arkadaşımız mehmet kardeşimiz vs. zevkine hafif film çektirmiş çelik cant takmış ses sistemide yaptırmış ufaktanda aşırıya kaçmadan bady-kit yaptırmış ve vergisinide ödemiş onada dur demek yanlış olur değilmi. inşallah makul düzeyde vize yapılır. benimde 4ayım var ama konuyu başından beri okudum açıkçası korktum. gidip yaptırtayım bari. muğlada henüz bu uygulama yok.

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün arabamı bu haliyle yeni sistem muayeneye soktum
    hiç bişey olmadı tak diye yaptılar hem önde yine plaka yoktu tamamen bu şekilde gitti araba

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=17178

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

o tonajlı arabalar olmasa bizim halimiz ne olur ? benzin ayagımıza onlarla geliyor meyve sebze onlarla geliyor un seker hersey onlara baglı biz onların kıymetini bilmiyoruz tonajlı arabalar olmasa tr deki kazaların hatti hesabı olamaz onlar bizim frenimiz bunu unutmayın bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o tonajlı arabalar olmasa bizim halimiz ne olur ? benzin ayagımıza onlarla geliyor meyve sebze onlarla geliyor un seker hersey onlara baglı biz onların kıymetini bilmiyoruz tonajlı arabalar olmasa tr deki kazaların hatti hesabı olamaz onlar bizim frenimiz bunu unutmayın bence
    yüksek tonaj diyorum araç normalde 20 tonluk ama gidip 35-40 ton yük alırsa ona fazla tonaj denir ben kamyonları degil izin verilenden fazla yüklü araçları sokmayalım diyorum. yazdığımı bi daha oku istersen. ne domatesi ne şekeri
    O kamyonların yaptıgı zarar sadece fazla yükle bitmiyor yakıt depolarında az miktarda mazot var çoğu yağ vs....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sen angel'ın faturasını foruma koysana tabi eger faturalı aldıysan başka bişey söylememe gerek yok sanırım!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)