User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
67 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Beylikduzu Sonax!(Perla Vista AVM)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Beylikduzu Sonax!(Perla Vista AVM)

Boyle yerler insani gercekten sogutur. Buradan herkese sesleniyorum, buraya yikamaya vs ugramayin. Boyle laubali, boyle artist bir yer gormedim. Bir oto yikama-Detailing yerinden ne beklersiniz konusundan sonra ilk defa bu kadar sacma bir olay yasadim.

Olaya gelince, 40 yilin basinda arabami kendim yikamaktansa yikatayim dedim ve yolumun uzerinde oldugu icin burayi tercih ettim. Yetkili bir abi cikti ve dialog;

-Yikamaya geldim sira var mi?
    -Yok hayir birakin arabayi boyle
    -Yok ben cekerim..
    -Yok sen birak arabayi..
    -? Ben kendim kullanmak istiyorum..
    -Araba iceride gidim gidim yapilacak, 10 kere yer degisecek, ben binecegim, o binecek, su binecek(Yikamadaki elemanlari gosteriyor.. bir yikamada araba nasil 10 kere yer degistirir anlamadim..)
    - Sorun degil 10 kere cekerim.
    -Sana sorun degilde yikamaya personel disinda giremez.
    -Sadece arabayi cekecegim, bir zarari olmaz.
    Sen yikatma bence..
    -(Emniyet kemerimi takinca bir sok..) Peki yikatmayayim.. Bende ufak ufak ilerledim, arkamdan bana dogru geldiler, durur gibi yapip biraz yurumelerini saglayip cikip gittim.

Bu Sonax daha once bir arkadasimin arabasini durdugu yerde ondeki arabaya vurmustu daha once. Bu yuzden kesinlikle birakmayacaktim fakat tavri gormeniz lazim, sanirsiniz ki NASA da gorev yapiyor arkadas. Boyle agiz yayarak konusmalar falan, bu kadar saygisizligi Turkce konusmayi bilmeyen yikamacilarda bile gormedim. Terbiyesizlik diz boyu, SONAX merkezi de arayip durumu iletecegim.20TL lik is yapacaksin adama illallah ettiriyorsun. Edindigim bilgiye gore kullandiklari sampuan da Sonax degilmis, elimden geleni ardima koymayacagim. Bir AVM de is yapiyorsun diye bu kadar arkasi kalkmis birisi daha gormedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir benzeri de ankara da bana olmuştu..yıkattım ama pişman oldum bagaj ve arka tampon doğru düzgün silinmemişti ( is olmuştu )..her yerinden sular akıyordu
    Crm performance

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sınırlenme onurcan, pıyasada esnaf'lığın e'sını bılmeyen o kadar çok adam var kı, hangısıyle baş edeceksın..
    ufak bı tavsıye yıkama sektorunde bıldıgınz tanıdığınız yere gıdın, sadece ısıme kanıp gıtmeyın bıraz araştırın, benmde bı ton tanıdığım yıkamacı var hıç bırı kendı bayı urununu kullanmıo..

(gerçekten kullanan aldığı paranın hakkını veren vardır, onlara lafm yk..)
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sınırlenme onurcan, pıyasada esnaf'lığın e'sını bılmeyen o kadar çok adam var kı, hangısıyle baş edeceksın..
    ufak bı tavsıye yıkama sektorunde bıldıgınz tanıdığınız yere gıdın, sadece ısıme kanıp gıtmeyın bıraz araştırın, benmde bı ton tanıdığım yıkamacı var hıç bırı kendı bayı urununu kullanmıo..

(gerçekten kullanan aldığı paranın hakkını veren vardır, onlara lafm yk..)
    Ilk defa boyle birsey yasadim cidden, o konusma sekli hala gozumun onunde o kadar sinir oldum. Bunlar dukkani ilk actiginda gitmistim, cok mulayimdiler.. Arabayi super yikadilar kuruladilar falan ama iste demekki biraz is yapinca boyle olmaya cok musaitlermis.

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Berbat bir yer can lara gittigimde birkac kez yikattim ne isletmesi adam ne calisanlari araba yikattim biraktigimda daha temizdi kesinlikle oraya arac goturmeyin

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rastgele araba yıkatmaya girmem , belirli biyerim olur sürekli orda yıkatırım çayımı kahvemi içer yıkadıkdan sonra arabamı köşeye alır ,onların görmeyecegi gözden kacırabildigi yerleri kendim alır devam ederim..geçmiş olsun
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi keresinde yıkamacıdayım bu c kasalar yeni çıkmış AMG paket geldi bi tane, bende merak bakınıyorum arabaya. Adamlar oraya buraya çekip duruyorlar en son bi tümsekten geçerken altını sürttü cayır cayır. Benim içim gitti, sahibi bırakıp gitmiş tabi haberi yok. Gelince de mis gibi bahşişini alıp sakala sürttü.

Ne gerekiyorsa yapmalısınız bence de, böyle lakayıtlıkla iş yapmaları hiç normal değil.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adana'da da aynı sıkıntı var sonaxta. Köpük detaylı temizlik falan hep merdiven altı. Jant temizleme spreyinin içinde por-çöz rekabet edecez diye önce 15 lira yazıp sonra yelken bayrakların fiyat kısımlarını kesmek falan cabası o ismi alıyorlar ya sanırsın tek yikamaci onlar

alperkmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evimin hemen önünde bir kere götürdüm onurcan ın karsılastıgı gıbı bır tavırla karsılasıp kufurleşmeye kadar gittik.Birdaha uğramadım kimseyide göndermiyorum.

Jerky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bir kere götürdüm. Vip yıkama ayağına saçma bir para verip üstüne de içini ben silmiştim
    alıntıya HAYIR...

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonax markasına yakışmıyor bu tür işletmeler.Demek ki Sonax verdiği franchise leri denetlemiyor.Yazık...
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adana'da da aynı sıkıntı var sonaxta. Köpük detaylı temizlik falan hep merdiven altı. Jant temizleme spreyinin içinde por-çöz rekabet edecez diye önce 15 lira yazıp sonra yelken bayrakların fiyat kısımlarını kesmek falan cabası o ismi alıyorlar ya sanırsın tek yikamaci onlar

detaylıda vınet yakın çevremde yenı oto yıkama açılınca sevınıorm mıllet yenı açılan yıkamaya gıtsın dıe dua edıorm, gıtsınkı bızım farkımızı anlasın..

bılmeyenler ıçın yazım, yıkama sektorunde bı ton malzemecı ıle tanısıosunuz, ben tek urun kullanıorm başka malzeme sokmuorm dukkanıma, dukkana gelen malzemecılerden bışy almıorm, sadece hangı fırmalara urun dağıtıosunuz dıe soruorm adam her perşembe sonaxa gelıorm sanada gelım abı yakınmışsınız dıo lastık parlatıcı gosterıo bı mavı var bı beyaz, nıe oyle dedm abı ıkısıde aynı sonax beyaz ıstıo ona renklendırıcı katıorz dedı ahahaha..

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Anahtarı isteyene, nazikçe ben hallederim diyorsun, o ısrar ediyor, sen yine nazikçe ben hallederim diyorsun, o yine ısrar ediyorsa daha da orada vakit harcamanın anlamı yok; bas gaza git; benim prensibim böyle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonax markasına yakışmıyor bu tür işletmeler.Demek ki Sonax verdiği frenchise leri denetlemiyor.Yazık...
    denetleme oluo ama bayılerın 1 gun onceden haberı oluo zatn akşamdan urunlerı değıştırıorlar..

-HAKTAN- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avm'de arac yikatmak hic tarzim olmamasina ragmen birgun korfez pisti time trial donusu duman spec polo cup'imla ne yazikki oraya girmis bulundum.
    Beyaz arabimin bagaji simsiyahti durumun farkindaydim ucune besine bakmayip girmis bulundum.
    Kafadan araci karsilayan simsar abi hosgeldin nasi yapalim ic dis normalmi yoksa cilali extrami diyince kardesim pissten geklim tek sikintim bagaj simsiyah en onemli nokta bu sadece bagaja bi polisaj gecin gerisi cok onemli degil ic dis davlumbaz cok onemli degil muhim olan bagaj kismi temizlensin bembayaz ciksin dedigimde olur abi ne demek hallederiz dedi...
    Ustune basa basa bak kardesim bu oyle normal yikanmayla temizlenmez dememe ragmen abi merak etme 50 tl'ye verirsen cam gibi olur diyince ugrasmak istemeyip aracimi birakip avm'de alisverise ciktim...
    Dondugumde kelalaka bir yikama her yerden su akintisi icinde bagajin kapkara oldugunu gorunce ve 50tl karsinda aldigim hizmeti gorunce kafamdan kaynar sular bosaldi ve direk isletme mudurune gittim durumu izah ettim ve karsiliginda gelen cevap cok ** cok komikti....
    Beyfendi bu aracin komple polisaja girmesi gerekiyor dedigi an bemde film koptu...
    Ben normalde bagaji bildigimiz cif'le kendim yikadigimda bile un ufak hata kalmamasina ragmen 50tl verip aa bu cikmiyor 250 tl verirsen hallorur denildigi an dellendim...
    Kardesim bak ben galericiyim bir araci komple a'dan z'ye 150tl'ye komple detayli ic dis kuafor yaptiriyorum dedikten sonra isin resngi degisti...
    35 tl para iadesi alip bi ton kufur edip ordan ayrildim.
    Benim ilk avm tecrubemdi siz siz olun avm'lerde arac yikatmayin...

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denetleme oluo ama bayılerın 1 gun onceden haberı oluo zatn akşamdan urunlerı değıştırıorlar..
    O zaman Sonax bitmiş okeye dönüyor..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük ihtimal arabanız s2k diye kendi binmek istemiş olabilir yada facebook profil resmi bile çıkarabilir
    Ankara İstanbul tartışmasına dönmesin ama İstanbul da benim gördüğüm oto yıkamacılar genelde lakayt tipler...
    bir de sen yokken o arabanın sağa sola vurularak çekilmesi yok mu benim için cinayet sebebi.
    genelde sabahları kimsenin olmadığı vakitleri tercih ediyorum.
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güneşlide zıbart gibi bişi vardı yeni acılmış 2-3 sene önce oluyor bu olay arabayı dedim bırakıyım iyice temizlensin felan diye geldigimde araba daha kirliydi resmen hangi bezle silmişlerse artık sildigi yerleri net görebilirsin o derece tartışma martışma derken cıktım gittim ordan 3-4 ay sonrada kapattılar orayı buyuk ihtimal battılar.

bi kaç kez benimde başıma geldi şimdi ramide opette iç dış yıkatıyorum adam abi araba hazır şuraya cekersen kurulayalım diyor kendim cekip bırakıyorum arabayı sagolsun kaput maskesini herşeyi söküp onu bile temizliyor her yerine hava tutuyor sudan arındrıyor 15 liraya guzel hizmet veriyor.
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne işin var senin öyle yerlerde yaw Bu bölgede işi adam gibi yapan bir yer yok gibi orası ayrı tabi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)