oynanılabilirliği nasıl peki kardeşim? nfs gibiyse iptal edim..
NFS gibi.. dönüş yerlerinde biraz yavaşlamak gerekiyor ama el frenini de kullanırsannice drift şeklinde takdir ediyor oyun seni
![]()
![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Hmmm eksik olmasınokadar yukledik sabaha kadar upload etti etti etmedi silicem çok gıcık aldım ya bukadar yavaş upgrade mi olur
sanki 56K dan bağlanıo
![]()
US Performance
felket alışkanlık yaptı gunde en az 1-2 saat oynuyorum Eywallah ahmet agbi![]()
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
lfs laptopa yukluyemıyorum bırı yardımcı olurmu lınk felan verse yuklıcegım dırek
www.honda-tech.com
www.honda-tech.com
KA Style
yükledim oyunu ben update'e geçti,bir süre çok hızlı gitti sonra %34 te takılıp kaldı 1.30saat hiç ilerleme olmadı.
sinirlendim bıraktım update'i yarıda.yokmu başka yolu?
laptopta %94te kaldı kitlendi inmedi iptal oldu delirdim ya ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
İndiriyorum bakaLım , Lfs oLan warsa güzeL oYun iLkten zorLandım bende herkes gibi artık tadina wardim drag , drift , race hepsi war![]()
İlK gece indiirdim sabaha dosya siLinmiş , şimdi tekrar indirdim 600 mb da adsL gitti geLdi gene durdu 3.ye indiricem puff
oyunu indirdim girdimde carier fLn war ama hem görüntü cok dandik acaba bende mi öLe ne yapmam gerekiyor hiç fotorafLardaki yarişa benzemiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)