User Tag List

18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: Tavsiyelerinizi Bekliyorum

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Öncelikle iyi akşamlar.Malumunuz bende 1991 model subaru legacy var araçla çok fazla uğraştım ancak adam gibi usta bulamadığımdan dolayı harcadığım paralar çöpe gitti.
    Şu an Gc8 almak üzereyim.Ancak kafamın bir köşesinde yıllardır hayalini kurduğum legacye swap yapmak projesi var.Yasal prosedüre filan takılmıyorum.Turbo bir subaru motorunu ve yürüyenini legacye takmayı düşünüyordum.Bu iş için az çok tahmin ettiğim fiyat 15000 lira (yanlış düşünüyor olabilirim) almayı düşündüğüm gc8 27.000 liralarda geziniyor.Gc8 alırsam piyasası olan bir araç en kötü 22-23 bin liraya satılır.Ancak legacye swap yaparsam araç ömrünün sonuna kadar bende kalacak harcadığım paranın geri dönüşü olmayacak.Legacy baştan aşağı kadar benim olacak gc8de ise hazıra konmuş olacağım.

Bütçem 25 civarıydı ancak temiz bir gc8 için biraz daha arttırmayı düşünüyorum bütçeyi.Siz olsanız ne yapardınız.Tek atımlık kurşunum var fabrikatör değilim Subaru delisiyim ona göre tavsiyeler verirseniz sevinirim

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi tane crx al bide type R motoru ...bunları birleştir sana gc8 den gündüz 9 kadar hızlı bişey çıkar.
    SENSİN.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim gc8 alınır güzelce binilir diye düşünüyorum hem şekli güzel hem ismi olan bir araba sıkışırsan elinden çabuk çıkarırsın ama legacy o kadar çabuk elden çıkmayabilir hatta çok ölü fiyata gidebilir.İlla kendi emeğin olsun istiyorsan daha standart motoruyla çok oynanmamış bi gc8 alır gerçi öylesi zor bulunur ama en azından az oynanmış bulunur yavaştan yüklersin hakkında hayırlısı
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

aga81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba bu zevk isi bi dahami gelicez dunyaya icinde kalmasin swapsa swap derim yapistir gitsin
    Alıntı ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim..
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE
    SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim gc8 alınır güzelce binilir diye düşünüyorum hem şekli güzel hem ismi olan bir araba sıkışırsan elinden çabuk çıkarırsın ama legacy o kadar çabuk elden çıkmayabilir hatta çok ölü fiyata gidebilir.İlla kendi emeğin olsun istiyorsan daha standart motoruyla çok oynanmamış bi gc8 alır gerçi öylesi zor bulunur ama en azından az oynanmış bulunur yavaştan yüklersin hakkında hayırlısı
    gc8den korkum o kadar para verip beni yarı yolda bırakması gerçi o arabanın bitiği bile para eder çok haşat olmadıkça akıllıca düşündüğüm zaman gc8 ama legacy hep aklımda kalacak birde maddi açıdan en karlısını yapmak istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aga81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba bu zevk isi bi dahami gelicez dunyaya icinde kalmasin swapsa swap derim yapistir gitsin
    işi bilmeyenler olunca zevkten eziyete dönüşüyor 3 kere şanzıman açtım hala dogbox varmış gibi şanzımanın gürültüsünden durulmuyor.o kadar para harcayıp adam gibi bişey çıkmazsa sıkıntı

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bencede gc8 den devam edin ilerde hurda dan veya bitik bir legacy düşürüp bedavadan az pahlıya projenizede devam edersiniz
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede gc8 den devam edin ilerde hurda dan veya bitik bir legacy düşürüp bedavadan az pahlıya projenizede devam edersiniz
    bunuda düşünüyorum böyle saçma sapan harcayacak param olursa ilerde alırım arabayı istediğimi yaparım diyorum

proje işi maddiyat işi anladığım kadarıyla şu an 15000 lira diyorum ama belki daha fazlası gidecek ve hala elde edilir bir sonuç olmayacak.biraz daha az turbo legacy fotoğrafı görürsem bu fikirden iyice uzaklaşacağım

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gc8'e yoğunlaşmanız daha mantıklı görünüyor,dediğiniz gibi swap ile aracı evlatlık edinebilirsiniz..Gc8 hem çok zevkli hemde müşterisi olan bir araç..

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede gc8 alınmalı, çünkü legacy piyasada bilinen bi araç değil swap yapılsa çevreden %99 kimse farketmez swap yapıldığı , bi mk1-2 golf - bi ef kasa civic e yapılan swaplar gibi beğeni toplamaz benim düşüncem, bu yüzden bi gc8 alınıp gazlanmalı hem şekli var hem motoru iyi hem çevreden gelen tepkiler olumlu olur

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede gc8 al swaplamamaya çalışıp para harcayacağına hazır orjinal kasaya bin en azından aracın herşeyi orjinal olur diğer türlü başka bir araç başka bir motor uyum sorunu sıkıntılar fln...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten kendin bile usta bulamamaktan şikayet ederken melez bir otomobille ne kadar zorlanacağını düşünebiliyor musun?
    Swap vs. bütçe ve zaman işi. GC8'ini al paşa paşa bin...

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Subaru'yu ben de çok severim ama kanatlı olursa. GC8 al kanatlı iyidir.

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Swap geniş bütçe+zaman işi, kaldı ki harcanan bu ikilinin geri dönüşü imkansız, yok bende her ikisi de bol diyorsanız hiç durmayın, lakin yazdıklarınıza göre geniş bir bütçe yok, maceraya girmeyin ve zaten az kalmış gc8lerden birini alın derim.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek atımlık kurşunun varsa sti yürüyenli forgetlı bi gc8 al.33 civarınıa alırsın.27 ye alacağın stock gc8 i bu hale getirmen için yaklaşık 20 bin lira civarında para harcaman gerekir.ama biçok arkadaş satıyor aracını aynı syledıgım speclerde 33 34 bin tl lere.ve dediğim şekliyle alırsan en sorunsuz en hızlı subaru sahiplerinden birisi olursun.ve satmak istedigin zaman da her daim o paraları eder.ne paran cope gider ne de odnan sonra harcadıgın emekelrın.hem hafif hem sert bi aracın olur.cevremde 10 15 tane subaru sahıbı arkadaşları olan bırı olarak soyluyorum
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

F.Dogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek atımlık kurşunun varsa sti yürüyenli forgetlı bi gc8 al.33 civarınıa alırsın.27 ye alacağın stock gc8 i bu hale getirmen için yaklaşık 20 bin lira civarında para harcaman gerekir.ama biçok arkadaş satıyor aracını aynı syledıgım speclerde 33 34 bin tl lere.ve dediğim şekliyle alırsan en sorunsuz en hızlı subaru sahiplerinden birisi olursun.ve satmak istedigin zaman da her daim o paraları eder.ne paran cope gider ne de odnan sonra harcadıgın emekelrın.hem hafif hem sert bi aracın olur.cevremde 10 15 tane subaru sahıbı arkadaşları olan bırı olarak soyluyorum
    söylenecek başka söz yok en mantıklısı bu
    "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Motor anlamında temiz bi gc8 seni çok üzmez. Eğer standart bi şoförsen geceleri roll kovalamayacaksan yarışlara girmeyeceksen standart gc8 de çok keyiflidir. Ama sti yürüyenli gc8 candır canandır elinden çıkarmak bi nebze daha kolaydır, çok zarar etmezsin. İlerde maddi sıkıntın olmazsa legacy projeni yine yaparsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlar için teşekkür ederim dediğiniz gibi gc8 in hızlı elden çıkma ihtimali bile gc8 düşünmeye yeter bütçemde kısıtlı zamanımda.proje başka bahara kalsın demek lazım belki ilerde sağlam bütçe olursa bugün yapacağımdan daha düzgün bir şey yaparım sti yürüyenli gc8 almak isterim ama bütçeyi çok zorlar.kaldı ki her gece roll yapmayacağım standart binmeye çalışacağım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)