Arkadaslar aracimiz calindi. Kirqladigimiz bur arac gpsi sokmusler 1 saat once telleri kapamislar.
Model: 2012
Marka: BMW X6
Plaka: 07 EG 777
Renk: Siyah
ic: visne curugu deri
Goren acil ulassin mesaj atsin arkadaslar
Arkadaslar aracimiz calindi. Kirqladigimiz bur arac gpsi sokmusler 1 saat once telleri kapamislar.
Model: 2012
Marka: BMW X6
Plaka: 07 EG 777
Renk: Siyah
ic: visne curugu deri
Goren acil ulassin mesaj atsin arkadaslar
çok geçmiş olsun. renk ve belirli birşey varsa paylaşırsanız bakalım. fotoğraf da eklerseniz daha güzel olur. kiralık kaskosu vardır inş.
M. The most powerful letter in the world.
Arkadaslar siyah renk en son avrupa yakasinda goruldu arac levent tarafinda orada gps sokulup telefonlarini kapattilar.
polislerde ariyor suan goren olursa isimiz cok kolaylasir. Rent a car kaskosu yok normal kaskosu var.
change çetesi lüks araçları kiralayıp çalıyorlar sonra sahte evraklarla satıyorlar.
abi en kısa zamanda bulunur inşallah geçen hafta bu olaya benzer bir araç daha duydum.![]()
Gelişme var mı?
plaka 07 olunca antalya sandım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda yakalanırlar
Geçmiş olsun abi, aklıma size kiralayan adamların çalıp sizden para koparma derdinde olabilecekleri geliyo...
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Plaka app miydi
Geçen haftasonu babamın arkadaşının eşinin range roverınıda altınolukda çaldılar... Suriye veya ırak da satıyorlarmış...(polisin dediği oydu) kaskonuz vardır umarım diyip gitmişler...
Everyday I ** Çapulling!!!
...................................
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
çok geçmiş olsun. inş bulunur. bi ara gebze de olmuştu böyle bi olay adam para ver arabanı verelim demişlerdi.
Şerefsizler ya hemen paylaşıyorum, geçmiş olsun abicim, fotograf filan var mı daha etkili olur
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
geçmiş olsun
ogs hgs falan geçiş sorgulatma şansı varsa iyi olur en azından nere gittiği hakkında bilgi olur.
plaka kolay akılda kalıcıyms umarım yakalanır
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)