Mesela 50 pound luk bir kullanılmış tamponu sokmak istesek sıkıntı yaşarmıyız?
ürün tr geldiğinde fedex çalışanları tarafından kontrol ediliyor fatura bedeli inandırıcı gelmez ise 90$ altında ise tespite yolluyor sana tebligat geliyor sonra gidip ordino alip havalimanı gümrükten havale alıp fedex te gümrük memuru tarafından muayene yaptırıyorsun fiyat belirleniyor ve belirlenen fiyat üzerinden %20 vergi ve ordino 125 tl alıyorlar
fiyT 100 $ ÜZERİNDE İSE DİREK BİLDİRİYORLAR AYNI ŞEKİLDE İŞLEMLER YAPILIP FATURA BEDELİNİN %20 VERGİSİ VE 125 TL ORDİNOSU ÖDENİYOR
AKRABA OLDUM KENDİLERİ İLE
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
ptt ile amerikadan gelen kargo hariç $1200 tutan ürün için sadece %20 gümrük ödeyip ürünü alabilirmiyiz? ayrıca bir ücret çıkarmı?
Yeni konu açmayım buradan sorayim.E-bay'dan uyguna bi spoiler düşürdüm.30 dolara eğer bi aksilik olmazsa arttırma bana kalacak gibi.Satıcı Fedex'le yollayabileceğini yazıyor.Kargo ücreti ise 83 dolar civarı şu an.Adres olarak Batman'ı göstereceğim.Takılma ihtimali var biliyorum.Eğer takılırsa gümrükte nerede takılacak ? İstanbul mu ?
Alacağım ürün bu
Honda Civic JDM EG EG9 4DOORS Sedan Sir vtec Trunk Spoiler 1992 1995' | eBay
cok büyük ihtimalle istanbula gelip istanbuldan birdaha türkiye içine dagılacagı için .posta gümrügünde fedexin kendi antreposnda takılır takılırsada
1881 - 193∞
https://www.fedex.com/fedextrack/ind...&cntry_code=tr
son durum böyle.Sanırsam gümrükte takılmadı ? Terimlerden serbest bırakıldı diyor ama pazartesi ya da salı görürüz artık : ) Bu arada Malezya'dan gelene kadar amma çok yere uğramış paket![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)