oksijen sensörü hariç hiçbişi bende sorun yaşamadım
ztn o arabadan gelen sesleri mutlu ve huzurluysanız hiç duymuyosunuz ama stresliyseniz tuzu biberi oluo![]()
birisi bu yazıyı yazan arkadaşa leş bitmiş artık pes etmiş bi 106 satmış![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
2 sene bindim oksijen sensörü haric hiç bir şeyi değişmedi yağı,suyu hariç.
iyi araba,iyi para
kötü araba ,daha çok para.
Ben 106mıza cok fazla binemedim 6 ay falan ama hiçbir sorun yaşamadım ama bizim araba 50bindeydi bide chip bile yoktu o kadar stoktu ondan olabilir. Bu yukarıda anlatılanların doğru olanlarıda var ama bu arkadaşın aldığı cok hor kullanılmış bi arabaymış heralde kendiside aşırı hor kullanmayıp farklı işten anlamayan ustaların elinde böyle sorunlara mahal vermiş.
1.6tdi.
Ecutech.
evet benim gibi o da şanssız bi arkadaşmış..yaşadığı sorunların çoğunu yaşamamış olsamda, farklı ama sıkıntılı sorunlarla karşılaştım bende..çok sağlam arabalar değiller ama birde şu yandan bakmak lazım; diğer araçlar gibi after market parçalarının çok olmaması nedeniyle olanlarla bişeyler yapmak zorunda kalıyosun, 5cm yay koyuyosun, takır tukur olup ön takım bozuyor, herkesin bildiği üzere çok güzel alev atan arabalar bunlar, egzost patlatıcam diye gazın üstünde tepiniyosun, motor kulağı v.b parçalar sıkıntı yaratıyor, sıfırdan kalkışlarda boyundan büyük işler becerdiği için paso sıfırdan kalkıyosun, aktarma organlarının canına okuyosun vs..ulaşılabilir fiyatlarda araçlar olduğundan dolayı bilen bilmeyen alıyor ve ondan sonraki kullanıcılar o adamın bilgisizlikleri yüzünden çuvalla para döküyor...yani aslına bakarsan 106dan beklenilen o kusursuz kontrolsüz heyecanlı performanssa ölüsüde bunu veriyor..ama ben sürekli gazlıyayım, arada sırada sanayide bakımını yaptırayım diyosan o işi yapan firma HONDA..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
www.honda-tech.com
bnm rekorum 7750 d![]()
benim yaşadığım sorun sadece kulak koparma sorunuydu.. birde lift tellerimi neydi çıt çıt onlar ses yapıodu arasıra 16 adet vardı.. arabam çok temizdi gerçekten bayandan almıştım 3. sahibiydim 81 bindeydi.. 106 nın gerçekten temizini bulunca sorunsuz ve çok keyifli bir sürüş sunuyo.. uzun yolda sana gerçekten güzel bi arkadaş oluyoaracımı sattım ama hiç sevinmedim desem yeridir diğer bindiğim hiçbir arabada ondaki zevki yakalayamadım...durdurmak için gösterdiğin çaba,,trafikte makaslara girme ,, hız yapma,,yarışma bunların hepsi belki ölümcül sonuçlar yaratır ama bence 106 yı bana bağlayanda buydu.. yıkamak bile ayrı bi zevkliydi. herzaman aklımın köşesindeki tek araç ilerde nasip kısmet olursa bitane alıcam ve garajımda saklıcam.. insan sattıktan sonra değerini anlıyo arkadaşlar.. benden size bi tavsiye.
benim arabam stoctu filtre bide egsoz vardı onlarda çin malıydı7200 de giriyodu kesiciye..
2 yıl boyunca saxo vts kullandım ve sadece bir kez servise bakım haricinde ugramıştım, bahsettiğiniz sıkıntıların hiçbirini yaşamadığıma sevindim. vts den sonra bir çok araba kullandım bunların içinde 03 sti da vardı ama vts nin şehir içinde verdiği araba kullanma zevkini hayatta unutamam
13/59 la chipsizken bende 5.ci vites kesiciye girmiştim o kadar..chipten sonra indirmedim hiç..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
5 viteste hangı saxo yada 106 kesıcıye gırmış varmı gıren bence gırmez dıyorum?standart bı 106 ama
www.honda-tech.com