Video çekerseniz merakla bekliyoruz. Özellikle miniyle type-r ı merak edıyorum![]()
Video çekerseniz merakla bekliyoruz. Özellikle miniyle type-r ı merak edıyorum![]()
Va type r ın sahibi enesle biz denemeler yaptık hiçbir zaman böyle arkadan konuşma tarzı dedikodu duymadım. iyi ve genç bir arkadaşımız. Bence arada dansözlük yapan birisi varsa o üzerine koyarak veya abartarak birşeyler söylemiş olabilir. kimse kalp kırmasın derim. sonuçta araba teneke parçası kardeşim. geçmek ve geçilmekten çok yaptığınız işten zevk almaya bakın derim. çünkü arabanın günü gününü tutmaz.
böyle olaylarda buraya konu açmak yerine o duyduğunuz arkadaşları yüzleştirirseniz o O.Ç larını aramızdan silmiş olursunuz. Benden tavsiye. Altında araba olmayan denemeyi seyretmeyen adamlar, sırf çekirdek yanına meze olsun diye arabalar hakkında atıp tutarlar. Esasında tek amaçları araba sahiplerini gaza getirip gidip yarış izlemektir. Sizlerde oyuna gelip buraya konu açıp sinir stres yaparsınız. Duyduğun o o.ç nu çekeceksin kenara sana bunu kim söyledi. Şu söyledi. Ok ara şimdi yanımdan dediğin zaman zaten işin rengi belli olur. Boşuna sinir stres yapmaya bu soğuk havalarda arabaları canları tehlikeye atmaya gerek yok.
IN BOOST WE TRUST
Insanlarin konusmalari hic bitmez ve bitmeyecek
en onemlisi kendini bilmek ve arabani bilmek sonuc bukadar.
adam gibi göründüğüne aldanmayın.daha büyücek söz sahibi olacak.
allah seni bir gün karşıma çıkarsın.AMİN
mrb ark.lar dün öncelikle beni kırmayıp gelen VA typer enes'e tesekkür ederim. sonuçlarımız gayet güzeldi.
konuya atlayan bi kaç arkadasımız;;
burda atıp tutuyodunuz abi hmn geliyim nerdesiniz benim işim yok diyen arkadaşlar geri vitese tutuntu![]()
dün aksama kadar konuya baktım ne yazan var nede yorum yapan..
denemek için atlayan arkadaşlar hbr verseydiniz beklemezdik..
bi dahaki sefere her konuya atlamayın!!![]()
Sistem Honda & PowerTune
yok be kardeşim millet yazıyodu gecen buraya. deneriz hemende gelirim die hiç ses soluk yok burda habire döktürüyolar.
aracım gitmesi gerektiği kadar gidiyo gider yapmıyorum..
zıplayanlara yazıyorum.. madem gelmicen bana aptalca msj yazmıcan kardeşim..
yürü be ZZ kim tutar seni![]()
Sistem Honda & PowerTune
Kanka sen kimsenin ne dediğine ne söylediğine bakma senin arabanı biz biliyoruzz ciğerli makinaa konu açmışsın uslübünü bozmadan davet etmişsin bu saatten sonra düşünmesi gereken kişi sen değilsin bence
Hee bu arada va typer video varsa at bana kanka merak ettim denerken siz ben geride kaldm
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Videooları izledimm kanka job gerekeni yapmışş akıtmalar falan hiç hoş olmamış yine abiliğini yapmışsın ben senin kadar sabırlı olmazdm
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)