Denesinler baaneee
Bnim 2-60 / 3-60
Mcs 2-80 / 3-80
He 2-3 70 de basarsak 4 ün ortasına kadar basa bas sonra mcs devir döndüğünden 8bn190 gibi alıyor.
biraz daha yukarı çıkabilsek iyidiama hem yağmur hem yol izin vermedi. bi kaç kere tek şeride indi yol sakatlık çıkmasın diye gelirken tam gaz kesmek zorunda kaldım
çok teşekkür ederim eğlenceliydi yinede denemebi kaç eksiğimi tamamladımmı dahada iyi yürür sanırım
.
Bu arada 207'nin ön koltuklarını çok beğendim. Servis fiyatı hakkında bilgin varmı ?
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
bıraz daha yukarı cıkmak imkansızdı hem yol hem tırcılardan![]()
bende teşekkür ederim nişantasından cıkıp geldigin ve denediğin için. tamamla eksiklerini farkı göruruz ben denerım yanı sorun yok gectı gecıldı. maksat iyileşmeni görelim.
boşver hiç girme senın koltuklardan daha kiloluairbag oldugu için biraz yüksektiir fiyat.
![]()
hava kuru olsun herzaman denerim![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Oooo ayıp size beni unuttunuzyan yana gittik ya ucuyo sandın aleti herkeze atar hesabı
. Dostca olduysa ne mutlu mıniyle denemek için yerler kurusun sağlıklı deneme olur inş. Hafta sonuna kalmazsam erken deneriz
Sistem Honda & PowerTune
Bnde 95 yazılım var. 97 alıoyorum arac zengın gıdıyo bıde tinermi koyacam. Methanol baglamada tereddut ederken.
He şöyle bişi var jop ta tiner varsa bılememMcs denerken alv atıuordu mavı.senlede denerken sende atıyodun. Sordum mcs ye var dedi %10. bnde koysam inkar etmem
Bazı şakaları cok ciddi algılıyosun yapma bunu. Dun aksam gelmeyecegın kesindi.![]()
Kardaş ben tinerci olduğumdan içimde var arabaya gerek kalmıyo. Alev atıyodum seni yakalamak için bende yakıt var kanka inkar etmem yakıtsız olmaz 97 shell nitro diğeri banada fazla gelir...
sizin gibi hızlı olamadıkki o aksam geliyim.. bende R yaptım bak sen mevzuyu cözmüşsün bana bişey düşmez bu saatten sonra eyv
Bu arada ben hiç bişeyi ciddiye almadım kardaş senle ilgili bi kasıntım yok boş yere tansiyon yapmasan iyi olur.
Sistem Honda & PowerTune
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)