6 şubattan bu yana %90 değer kaybetmiş. Varsa yatırımcısı geçmiş olsun.
Printable View
6 şubattan bu yana %90 değer kaybetmiş. Varsa yatırımcısı geçmiş olsun.
Valla aynen oyle isi bilmeyenlere gecmis olsun diyorum. Ben bir ay once felam birakmistim trading isinide cunku sonunda patlayacagimi hissettim. Kardan zararla beraber parami dorde katladim sonuc olarak bu iste. Mtgoxun ucmasi vs ile bence guvenilirligini kaybetti kamuoyu gozunde bitcoin.
Böyle olacağı belliydi, çok şişirdiler sanal piyasayı. Tam tavan yaptığında da battık iflas ettik ayakları oldu. Her sistemin mutlaka açığı vardır, bu yüzden buralara bel bağlamak saçmalıktan öteye gitmez. Zarar edeniniz varsa geçmiş olsun, umarım karşılanır.
çoğu kişi boyle olucağını zaten biliyordu benim kuzende mining yapıyordu
en son 4 tane r290 ile sistem toplamıştı bu boyle gitmicek diye ozellikle uyarıyordu zaten bilinçsizce girenler için hiç iyi olmadı
Sanırım bu haber fiyatları yine aşağı çekecek...
Arkadaşlar bitcoin almak istiyorum. Ne yapmak gerekiyor. Nasıl satılıyor.
Sadece işlemleri yapmış kişiler yazarsa sevinirim.
Hala aktif olarak yatırım yapan var mi bitcoine ?
Ya şu sistemi biri tamamen açıklayabilirmi nasıl başlarız napılır ne edilir ?
var mı burada sistemi kurmuş kimseler ?
bu konuyu güncele taşisak ve bu isin profesyoneli bana mayner makinesi ile ilgili detayli bilgi ve paylasimda bulunabilirmi ?
Hangi miner cihazi hakkinda bilgi almak istiyorsunuz? ekran karti mi yoksa asic miner'lar mi?
Çok garanti bir yatırım aracı değil bence
Az önce biraz bakayım dedim de 2017 yılının başında 1 bitcoin 2000 dolar falanken şuan 10.7k. Var mı sitemizden vurgun yapan birileri? :D Hatta 2010 da 0.03 $
Takip etmeme ve ufakda olsa elimde para olmasına rağmen yatırım yapmadım. (700 $) Şimdi pişmanım :D