gprs takıpler cok saglıklı deyıl yaklasık yer verıyor yakın baz ıstasyonuna gore buyuksehırlerde sıkıntı
Printable View
Cihaz ya da araç açısından sıkıntı olmaz, kontaktan alınırsa besleme bu şekilde çalışır.
Otomobili çok fazla çekme şansları yok ama motosikletlerde aracı çalıştırmadan çektikleri için kontağa bağlantı çok sağlıklı değil.
Kontağa bağlanırsa araç çalıştırılmadan çekilirse sıkıntı oluyor kısacası.
bu sistemi yapan bi arkadaşımla konuştum biraz önce sistemi araca kurduklarında aracın bulunduğu yeri 6 mt sapma olasılığı ile elinizle koymuş gibi buluyosunuz dedi ayrıca size bi şifre veriliyomuş o şifreyi araca mesaj attığınızda aracın yakıtını kesip aracı kapatabiliyormuşsunuz 30 km hızın altına indiği anda onları arar ve zorunlu arabamı kapatın derseniz araç km si ne olursa olsun kapatıyolarmış bunun için aylık 12 tl ödeniyormuş
Find’em Tracking: Kredi Kartı İnceliğinde Bir Takip Cihazı | Techno-Labs
Bir de böyle bir şey varmış.
Cihazın kendi sitesi de bu.
FINDEMTRACKING WORLD THINNEST LOSS PREVENTION DEVICE
Connecting site...
Bu olmaz mı ?
Ben bunu denemiştim. Bilgisayardan hattı takip ettiğimde konumu yanlış gösteriyordu. En yakın baz istasyonunu gösteriyor o şekilde kaybolmuş bi aracı bulmak çok zor..
Bende konuyu takipteyim. Sadece konum bilgisi verse yeterli. Birde Belirli bir alandan çıktığında uyarı versin okadar..
Quad Band GPS GSM GPRS Car Vehicle Tracker TK102B Traceur Tracker Traqueur GPS | eBay
Car Tracker GPS GSM GPRS Tracking Device GPS Tracker TK110 | eBay
Waterproof GPS GPRS Quadband GSM Tracker System Car Vehicle Track Device GT02A 2 | eBay
Tracking System GT06 GPS GPRS GSM Car Tracker Vehicle Tracker SOS Alarm GT06 | eBay
GPS GSM GPRS Tracker TK102B Hardwired Car Charger Waterproof Magnet PC Software | eBay
bunlar baya özellikli
Car GPS Tracker GPS GSM GPRS Tracking Device Auto Vehicle TK103B Remote Control | eBay
Car Vehicle Tracker Tracking Device for GSM GPRS GPS System | eBay
arabaya bağlamak isteyenler için bağlama aparatı
GPS GSM GPRS Tracker Car Charger 12pin USB Connector Only for TK102 B GPS102B | eBay
GPS GSM GPRS Tracker Car Charger 12pin USB Connector Only for TK102 B GPS102B | eBay
Cut Off Car Power Relay for All GPS GSM GPRS Vehicle Tracker 12V 24V for Choose | eBay
Makul mantıklı olan bunlar kısaca 30-40 dolara komple bağlama role aparatlarıda dahil her şeyiyle iyi bir şey alabiliyorsun.
Bu arada iphone lu sisteme döneck olursak icloud sistemi üzrinden telefonu kayıp moduna alabiliyorsunuz bu modda 24 saat boyunca telefonu takip edip gezdiği yerleri rapor ediyor hatta gps sinyali olmayan biyerden çıktığında anında size mail atıyor sistem harika aslında bakarsanız olası bir durumda kayıp moduna alıp gerekli tüm takibi detaylı bir şekilde yapabilirsiniz. Normalde zaten yine iphone açık ve anlık takip yapılabilir konumda olacak.bu arada iphone u tavan döşemesi ile tavan sacı arasına monte etsek yani tavan arasına gps sinyali alabilir mi net bilgisi olan var mı ?
sizin projeniz iyi ama unuttuğunuz bir şey var iphonedaki gps bağımsız gps değil agps bu işler için verimli bir çekim alanı oluşturucağını sanmıyorum.. agps yapısı gereği internetle senkronize çalışan bir sistem internetle verimli olan bir sistem..
madem böyle ibr şey yapıcaksınız bence şahsi fikrim bağımsız gps i olan bir telefon yada tablet türevi bir şey ile yapın çok daha verimli olur..
android ve ios markette çok güzel gps tracker app leri ar onlarıda kurcalayabilirsiniz güzel birşeyler çıkabilir.. icloud paralı değilmi neticede sizin işde düzenli bir para akışı olucak icloud internet paketi v.b derken astarı yüzünü geçicek gibime geliyor..
bu verdiklerinde imei numarası değişebiliyormu?
satıcılarla görüşmedim sadece ilanlara bakdım büyük ihtimal değişir ciddi alma konumuna gelinilirse satıcılarla görüşürüm öğrenirim.
Aynı sistem Turkcellde de var aylık 3tl. Bahsedilen sorunlar ilk zamanarda idi. Şimdi neredeyse elinle koymuş gibi buluyorsun.
bütçesi: kontürlü hat, en basitinden telefon, ayda3tl. toplamda 20 tlyi geçmez.
yada ayda 3 tl vermem diyenlere sorgulama başı ücretlendirme seçeneğini tercih edip 60krş vererek işinizi görebilrsiniz. Bu sistemi dört senedir kullanıyoruz. son zamanlarada çok başarılı çalışıyor.
e-baydakı cıhazlar 30-40 $ aralıgında fakat ımeı kayıt ıcın 115 tl odenıyor ayrıca, yaklasık 200 tl malıyetı var bırazda daha verılıp makul fıyatlı bısey alınabılırse ıyı olur gsm oparetorlerının sıstemlerını dun ınceledım hepsının sabıt ucretlerı cıhaz ödemeleri falan var fiyatlar yukselıyor.
Ayrıca bu tur cihazlar tamamen gsm sms mantıgıyla calısıyor yanı arada gps server gıbı bısey yok yanı gsm sebeke olmayan bı yerde cıhaz koordınatlarını sıze yollayamaz yada gsm sınyalı olmayan bı yerde, o yuzden normal fırmaların sattıgı gps serverla cıhazlar sanırım daha guvenli .