User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
79 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Hırsızlığa karşı araç takip sistemi EV YAPIMI :)

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astarı yüzünü geçer gibi. en kötü 500-600 e patlar i phone işi bunun yerıne daha prof cihazlar vardır

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw arkadaş bişeye de destek ol. Şöyle yaparız yok olmaz böyle yapalım yok ııh. Tamam takmıoruz amk.
    Abi ben sana özelden fotoğraf göndereyim. O kadar çok ki bu cihazları alanlar. 2 gün sonra bozuluyor ama. Bizde de cihaz değişim kampanyası diye bi durum var, eski cihazları alıp bizim cihazlardan veriyoruz. 1 depo komple bu cihazlardan dolu. Cidden derdim Arvento satılsın değil, sonra başınız ağrımasın. Çalışmıyor çünkü cihazlar adam akıllı.

GPRS'ten konum bilgisi almak çok sağlıklı değil. Yakınlarda baz istasyonu olması lazım. Çevredeki 3 baz istasyonunundan alınan sinyalin yoğunluğuna bakarak kesin olmayan bi konum bilgisi veriyor cihaz.

Araç durdurma şu an yapılıyor. Fazlaca kullanılan bi özellik cidden.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bunlar uçmuş ya
    yeni birşey öğrendim
    cihaz uyduyu göremiyorsa, konum bilgisini gprs üzerinden de yollayabiliyor sana
    telefon çeksin yeter

birde bu daha önemli bazılarında tek röle çıkışı var
    ben uzaktan arabanın benzin pompasını durdurabilirim mesela
    evet aracın işde üstündeki teknolojiye bağlı immolu falansa şarj et sakla bir köşeye eğer araçda fazla elektronik yazılımsal şeyler yoksa çok şey yapılabilinir..

benim koyduğum ilanlar örnek ilanlar öyle deaylı aramadım orda 29 dolar yazan o kutucuğu 20 dolara satan storeda olabilir yani.. ben bilgilendirme örnek olsun diye koydum.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet aracın işde üstündeki teknolojiye bağlı immolu falansa şarj et sakla bir köşeye eğer araçda fazla elektronik yazılımsal şeyler yoksa çok şey yapılabilinir..

benim koyduğum ilanlar örnek ilanlar öyle deaylı aramadım orda 29 dolar yazan o kutucuğu 20 dolara satan storeda olabilir yani.. ben bilgilendirme örnek olsun diye koydum.
    sen iyi araştırma yapıyorsun
    bize uygun bir ürün bulabilirmisin?
    röle çıkışı olsun, imei değişebilsin vs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şimdi ofisdeyimde evde gece iş güç olmayınca güzel konsantre oluyorum akşam bakıyım ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

BİLAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    israrla takipteyım .

kapiları acık dırekson kilide takmadan aracımı kapımın onune bırakmak isterim.

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bataya suresı onemlı bence mesela ben aracımı hafta ıcı bazen 1 hafta bazen 15 gun kullanmıyorum en az 15 gun gıden batarya sanırım zor bulunur dırek akuden besleme yapmak ıstemıyorum akuyu bıtırmıyelım iç aydınlatamaya falan bağlanabılır belkı bılemıyorum ama ımeı eskıden baya sorundu hatta oem arac telı ıceren gps ler bıle aktıflestırelemıyordu ımeı uygun olmadıgından sonucda yerlı olsun ucuz olsun herkez takısn ama malesef henuz olamıyor sanırım.
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    adamlar içerikde çift batarya yolluyorladıklarını yazmışlar.. birini misal evde şarj edersin diğeri bittimi dolu olanı alır boşalanı eve götürürsün onu şarja koyabilirsin böyle dönüşümlü kullanabilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamlar içerikde çift batarya yolluyorladıklarını yazmışlar.. birini misal evde şarj edersin diğeri bittimi dolu olanı alır boşalanı eve götürürsün onu şarja koyabilirsin böyle dönüşümlü kullanabilirsin.
    Cihaz araçta görünmeyen bi yere montaj yapılıyor o yüzden batarya değiştirme şansı yok. Çift batarya yollamalarının sebebi çin malı bataryalar 2 gün sonra şişiyor ve kullanılmaz hale geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    montaj niye yapılıyor kutu bağımsız değilmi.. taşınabilir değilmi..

Global Mini Tracking Device GSM GPRS GPS - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır taşınabilir bir ürün değil bu. Araçta görünmeyen bi yere montaj yapmak gerekiyor. Akü sigortasından elektrik çekilmeli.
    Gelişmiş ürünlerde kontak ve kilometre müşiri gibi bağlantılar da var, isteğe göre yapılıyor

Bu videodaki araç takip değil, kişi takibinde kullanılan başka tip bir cihaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ok sağol

ona göre montajsız bir şey bakmak gerekiyor bu klipdeki arabadada iş görüyor güzel.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır taşınabilir bir ürün değil bu. Araçta görünmeyen bi yere montaj yapmak gerekiyor. Akü sigortasından elektrik çekilmeli.
    Gelişmiş ürünlerde kontak ve kilometre müşiri gibi bağlantılar da var, isteğe göre yapılıyor

Bu videodaki araç takip değil, kişi takibinde kullanılan başka tip bir cihaz.
    Araç park halinde 15 gun kalırsa ne kadar akü tüketir benım araç rx-8 mesela 2-3 saat radyo acık kalsın marja etkısı hıssedlıyor nerdeyse bu tür bi cihaz beni yolda bırakmazmı
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Klipteki cihaz işe yaramaz. Tam tersine montajlı cihaz bakmanız lazım.

Bu cihazlar araç takip olarak kullanılamasın diye bi kaç önlem var tabi ki. Mesela bu cihazlar şarj ediliyorken çalışmaz, konum bilgisi vs vermez. Bu cihazların yazılımları hız bilgisini de göstermez genelde.

Sırf batarya ile çalıştırmak çok sağlıklı değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç park halinde 15 gun kalırsa ne kadar akü tüketir benım araç rx-8 mesela 2-3 saat radyo acık kalsın marja etkısı hıssedlıyor nerdeyse bu tür bi cihaz beni yolda bırakmazmı
    Cihazdan cihaza değişen bir durum. Bu cihazlarda olduğunu açıkçası çok sanmıyorum ama iyi donanımlı cihazlar akü voltajını ölçebiliyor ve buna göre uyku moduna alıyor kendisini.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cihazdan cihaza değişen bir durum. Bu cihazlarda olduğunu açıkçası çok sanmıyorum ama iyi donanımlı cihazlar akü voltajını ölçebiliyor ve buna göre uyku moduna alıyor kendisini.
    boyle bısey olabılır mesela yada kontakdan beslenen kontak kapatıldıktan sonra bır sure daha besleme yapıp uykuya gecen falan araca özel çözüm isteyince fiyatlarda ucuyor malesef.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar özel çözüm değil ki. Bunlar tamamen montaja bağlı. Yani ekstra ücret gerektirecek bi donanım değişikliği yapılmıyor.

Aracın kontağına bağlanır, kontak kapanınca cihaz bataryadan çalışmaya devam eder. Ancak batarya tabi ki 15 gün dayanmayacaktır.

Şöyle ki, aracı çalmak için sonuçta çalıştıracaklar. Kontak alarmı kurulur, araç çalıştığı anda SMS ve e-mail gönderilir size.

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Solar sistem güzel mantık ama gel gelelimki aracımda sunroof yok 1500 e sanayide üstünü kestirmeye kalksak bu sistem çok pahalıya gelcek bana

Aslında aklıma çok daha basit bir şey geldi ama bayaa bi geliştirmek gerekli.. Şu nike da falan satılan ayakkabının altına takılan, yada yeni çıkan bileklikleri gibi bir chip alıp bunu geliştirsek ve konumuda görebilsek on numara olur.. ufacık bir parça zaten at arabanın sağına soluna bidahada bulunmaz zaten.. Bu chip i geliştirmek içinde ecufast gibi önde gelen firmalardan yardımda alırız sonrunu kendi içimizde çözmüş oluruz
    ig: erayender

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    söyle bir sistemde önerebilirim size...

1 adet dandik bir telefon ( sarjı uzun gidenlerden nokia 3310 olabilir ) 40-50 tl falan makmimum butce olur..
    1 adet avea hat ( avea kim nerede servisi aylık 6 tl olması lazım )

hattı telefonun icine takıp internetten avea kim nerede servisine kayıt olunur... hatta sms gonderilip takip edilme istegi gonderilir...hattan onaylanır...artık o hattı internetten sokak sokak takip edilebilir duruma getirilmiş olunur...

telefon koltugun altına yada aracın gorunmeyen biryerine gelişi güzel konulur haftalık olarak telefon bulundugu yerden cıkartılıp evde sarjı doldurulur...tekrardan araca konulur... veyahut çakmaklık girişinden özel bir sistem yapabilen olursa oyle yapıp aracın bi taraflarına gene gizler telefonu....

sistem cok basit...arac calındımı icinde telefon vardı polis abi onu takip edelim savcıdan izin alın vs vs denmez... direk internetin basına koşulur.... nereye goturmus ulan bu ibn..ler aracımı denilir... ve sokak bulunur....

gps te 1-2 sokak yanılma payı olabilir..o yuzden o muhit sıkıca taranır...

aklımdaki sistem su an icin bu...bir sure sonra uygulamaya koyacagım...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)