Oyunlarda tv baglantilarinda, dilde sorun yasar miyim?
Garanti problem sanirim..
Oyunlarda tv baglantilarinda, dilde sorun yasar miyim?
Garanti problem sanirim..
Built to fall....
ilk seriden almayın biraz bekleyin derim ben çünkü her seferinde aynı şeyi yaptılar insanları kobay olarak kullandılar arızalara göre kendilerini geliştirdiler bence biraz bekleyin.
![]()
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
Garanti hariç sorun yaşayacağını sanmam. Bazı cihazlarda kitlenme ve HDMİ girişinde sıkıntılar olmuş ama satılan ürünlerin %1 i civarında. Sony sorunlu cihazları birebir değiştiriyor. Ben halen PS3 te fat kasa kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Bİraz şans işi tabi ama garanti hariç problem olmaz.
Garanti niye sorun olsun ? Sony 1 yil uluslar arasi garanti vermiyor mu ?
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Ben de şubat gibi gideceğim ama fiyatlar hakkında bi bilginiz var mı Fransada?
PS3 ü yurt dışından alan arkadaşların bazıları garantiden yararlanamamış . Fakat bazı kullanıcılar cihazını yurt dışından almalarına rağmen ürün değişimi bile yaptırmış diye duymuştum. Bildiğimiz kadarı ile yurt dışı cihazların TR garantisi yok.
Fiyatlar Amerika da 400 $ , Avrupa da 400 € , Türkiye de 1400 TL . Aralık ayının ortasında cihazlar Türkiye de satılmaya başlanacak. Fakat ne kadar stok gelecek belli değil. Spotçularda cihaz bulunabilir ama onlarda bir nevi yurt dışından alınan cihazlar ile aynı konumda. Amazon.com da güzel paketler var. Ekstra 1 oyun artı joypad. Sipariş verenler var . Büyük bir ihtimal gümrükte kalır. Fakat gümrükte kalsa bile bu ekstraları ile beraber TR fiyatına falan denk geliyordu. Tek sorun garantisi.
bende danimarkadan alıcam hiç korkma al eskiden sony de uluslar arası garanti yoktu şu an var euroasia sony nin saçma bir politikasıydı sonuçta garantiyi veren ithalatçı firma değil sony bende alıcam haftaya yapıştır gelsin
elektronik eşyaların 2 yıl worldwide garantisi olur tabi gidip bayisinden alırsan. faturasını alırken worldwide garanti belgesini de istemen lazım.
Kore'den ps3 almıştım geçen sene bir sorun yaşadım geçenlerde garantiye gönderdim faturası ve garanti belgesinin bir kopyasıyla.. daha sonra arayıp cihazınızdaki sorun halledildi, yerimize gelip alabilirsiniz dendi gidip aldım şimdi herhangi bir sıkıntım yok.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
3-4 ay önce almanyada mediamarkttan aldığımda orada çalışan kişi garantinin Türkiyede geçerli olmayacağını söylemişti. Uluslararası garantiden haberi yoktu demek ki..
Ayrıca turist vizesiyle gittiğinizde alışveriş yaptığınız mağazaya söylediğinizde 'tax free' fişi veriyolar. Bu sayede (ülkesine göre, almanyada yanlış hatırlamıyorsam yüzde 19du) geri vergi iadesini alabiliyorsunuz. Aşağı yukarı 320 euroya geliyo yani![]()
Ben en son ps3 slimi paristen almıştım,pal makine aldım hiçbir sorun yaşamadım.faturasıda var uluslararası garantisi var gözü kapalı alın.
INFINITE PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)