Ne drift antremanlarında varsın ne drift turnuvasında ne istanbul parkta derece listesinde.. Trafik şumaherleri ülkesinden kareler işte ne olacak
Ne drift antremanlarında varsın ne drift turnuvasında ne istanbul parkta derece listesinde.. Trafik şumaherleri ülkesinden kareler işte ne olacak
320 tl ve 2 ay ehliyetini almışlar.
Köprüden düşen Minibüscünün suçu var mı yok mu bilmiyorum.
Çok üzüldüm iki insan hayatını kaybetti.
Ama minibüscü diye suçu yoksa bile dava sonuçlanana kadar içeride yatar.
Allah bilir kaç yıl.
Direksiyonu sağlammış, bilmem ne hikaye.
Böyleleri severek felan izlemiyorum.
Geçen minibüsün arkasında iki tane kız fırladı 16-17 yaşlarında çantalarının sıyırdım sesini duyarak geçtim 50 ile giderken.
U çekip komaya sokasım geldi hiç suçum yokken fırladı.
Mevlam bazılarına parayı azıtsın diye veriyor işte.
daha once kendisi ve destekleyenleri hakkında attığım ve ceza aldığım mesajı bu sefer yazılı değil sözlü olarak iletiyorum![]()
bu siteden kimsenin bu tarz işleri onaylamıycağına inanıyorum
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Sorumluluk başka bir meziyet bu zamanlarda, hep aynı klasik şeyleri yazıp duruyoruz, Allah akıl fikir versin her bir kuluna.
300 TL Ceza 2 ayda ehliyetsizlik zaten cezanın bi önemi yok ehliyetsizde 2 ay daha çok ortalığı karıştırır
Her Türlü Mercedes-Benz Parçası İçin Ulaşınız.
Emniyete tam 4 kere mail atmistim bu it icin . Birakin direksiyonu saglam muhabbetini ailenizden birini ezdiginde gorursunuz direksiyonu. Ayrica Madem parasi var driftide seviyor drift turnuvalarina katilsin, yurt disina ciksin vs... Vs... Tamamen dikkat cekme cabalari ezik bebenin.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu kendini bilmezi adam öldürmeye teşebbüsden yargılamak lazımken arada hala direksiyonu sağlam diyenler var be yuh!
Bende çok gazlanan arabanın içinde bulundumda böyle bir saçmalık hayatımda görmedim.
güzel ülkem..aynı hareketi burada bir şahin veya çoğumuzun gözünde kıytırık bir araba yapsa vay apaçi yok bana denk gelmesin inşallah yakalarım olurdu..polis yakalasa götüne cop sokar birdaha ehliyet yüzü göstermezdi.park halindeki aracı bile çekip aldıklarında 162 TL + çekici parası + ceza puanı kitliyorlar ama böyle bir duruma 320 TL ve yapan kişi beyefendi... Neden? para var huzur var yaptırım var efendilik var
herhalde bende polis olsam aynı şeyleri yapardım hepimiz insanız sonuçta dimi
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Sitenin genç üyelerindenim fakat daha önceki videolarını ağzı açık izlediğini , utanmadan nasıl beğendiğini dile getiren o kadar çok 24-25 yaş civarında BOŞ üye gördüm ki.....
Madem var gücün e60 m5 le gece gündüz yanlamaya , s.. git istanbulparka drift antremanına vs. hazırla kendine bi bmw çık profesyonelce yap alkışlayalım...
Yaptığı hareketler bence stunt veya drift değil ,eşeğin a... su kaçırmak ... eğer bu tarzda bi drift anlayışı olsa araplar dünyada 1 numara olurdu...
Bence ceza çok ufak kaçmış trafikçiler insaflı davranmışlar..ki bir yaptırımda olmamış göründüğü gibi şu anda yine aynı şekilde insanların hayatını tehlikeye atıyordur bu it..
istanbulparkdan 10 yıl diskalifiye oldu kendisi![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Birşey diyecektimde, davalık falan oluruz, bu bebeyle uğraşılmaz. Allah sevdiklerimizden korusun bu dangalakları.
valla direksiyonu ne kadar sağlam olursa olsun bana trafikte o şekilde kullanarak vurursa o sağlam direksiyonu bi tarafına sokarım ondan sonra kendi kendini döndürür.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)