Yani yaptırırız olur biter. :D
Printable View
benimde başıma geldi , kaskodan yaptırıdm
böyle olaylarda ya kaçırmıcaksın , yada kasko veya cepten karşılıcaksın
polis bi işe yaramıyor
Alakasız ama polisimizle ilgili örnek olsun , sokak çıkışına araba parketmiş yokuş aşşağı yol , %60 70 eğimdir yani , fiesta 1.4 tdci çıkmadı geri
3 saat polis bekledik gelmedi, bitane şansa ekip geçerken durdurduk abi şunun sahibini bulun diye adamın dediği şey beni uğraştırma şimdi çalıntı falan çıkar başıma kalır bütün gün uğraşırım
zihniyet bu .
bu akşam takılalım hacı oralarda, sarı caminin ordan aşağıya indilerse bg den akraba ziyaretine gelmiş macırlardır kesin, bulup dövelim :D
Kodu K ise kırcaali plakadır, büyük ihtimal ya çifte vatandaş yada akraba ziyaretine geldiler (bu havada pek sanmıyorum). Forumdan bursadaki göçmen arkadaşalar çözer bu işi.
Çok geçmiş olsun daha büyük bişey olmaması sevindirici
hep aklımda vardır arap plaka bi araba vursa napacaz diye plakayı bile alamazsın arapcan yoksa sen yine bişiler kapmıssın plakadan..
abi dün akşam o vaki,tlerde bende oralardan geçiyordum başka zaman olsa karşılaşırdık
suç duyurusunda vs bulunursan arabayı bulamasalr bile gümrükte bulgaristana geçerken yakalanır diye tahmin ediyorum ama yakalansa ne olur onu bilemiyorum
çok geçmiş olsun ercan ım
valla şaka gibi , insanı çileden çıkarma vakası tam
abi cok gecmiş olsun sende bişey yoksa gerisi teferruat sıkma canını
Çok geçmiş olsun..En nefret ettiğim yollardan bitanesi sarı camiiden önceki bankaların önünde bi ayı yüzünden takla atıyodum az daha..
Yol üzerindeki dükkan,iş yeri vs kameralarından bisey cıkmaz mı acaba plakayı öğrenmek adına ?
durdurma vs söz konusu olamaz, şaşırdınız mı siz, önünü kesmekten direk işlem uygularlar,
cok geçmiş olsun, üzüldüm, bana da vurup kaçtılar, mobese altında, karakola kadar gittim şikayet ettim, adamların trafik sigortası yok ondan kaçtılar polisi beklemek istemediler dedim, bana savcılıktan kagıt geldi, trafigini düzenini bozmamışlardır diyerek..
böyle bi ülkede yaşıyoruz maalesef
nasıl bir yol izlemen gerektiğini bilmiyorum ama ben hürriyette oturuyorum o kadar çok macır var ki o laguna elbet denk gelir eğer araç bulunmazsa. örnek resim linkleyebilirsen sevinirim eski kasadır diye tahmin ediyorum.
Olaya bak arkadas yaaa.gecmis olsun
O an derslerini vermeklazim aslinda.durdurup indirip seviceksin totoslari ...
adamlara ulaşırsan muhattab olma sen ercan, bilgilerini ver yeter
Bu ülke git gide yaşanmaz hale geliyor.
:)Orada polisi beklemediğin için hiç pişman olma zaten poliste gelse olay yerine sana birşey yapamayacağını mahkemeye başvurman gerektiğini söylicek :)Çok şükür hasar büyük değil illa polis raporu gerektircek durumda yok...
Arkdaşlarında dediği gibi bursadaki arabacı arkdaşlara bilgi verirseniz birine denk gelir elbet tabi hala bursadalarsa...
Geçmiş Olsun Allah beterinden korusun
hiç birşey yapamıyorsan sınır kapısında durdur, çıkış yapmayacak mı bu araç?
ama radara yakalansalar gümrükte şakır şakır isterler.
devlet kendi alacağına atmaca, vatandaşın alacağına kuzu..
hastayım bu ülkenin adaletine,
birine vurursam bende kaçayım bari öğrendiğimiz iyi oldu.
konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun,
üzerine alınma sakın göndermem yasalara..
kaskodan yaptır ercan. geçmiş olsun
ülke bitmiş valla ya çok şey söyleyecem de söylemek istemiyorum.Geçen lavuğun biri vurmuş arkadaşın arabaya arkadaşta şok geçirmiş beklemediği anda yandan vurmuş ve kaçmış.Arkadaş arabayı hiç hareket ettirmeden polisi aramış 2 saat sonra polis gelmiş ve geldiğinde ilk yaptığı hareket
Polis -Film mi var bu araçta dur ben bir ceza keseyim sana
Arkadaş - Abi kes tamam da daha büyük derdim var araba ne hale geldi
ceza parasını hatırlamıyorum ruhsatı alıp bir güzel yazmış cezayı
fotoğraflarını çekmiş arabanın kaçan kişinin plakasını almış ve gitmiş hala ses yok :)
tam şerefsizlikmiş o polisin yaptığı.. sövülmeyi de dövülmeyi de haketmiş..
bigün valideyi okula bıraktım eve dönerken sabah sabah bana da kitlemeye kalktı dikkatsizlikten (sözde), oraya buraya da yazarım yazacak şey bulurum elbet derken sen ilk maddeyi polise darptan yaz ondan sonra diğerlerini ben söylerim sana tek tek dedim de yolladı beni lavuk..