Arakdaşlar gece 1 1.5 saat önce başıma böyle bir talihsizlik geldi nasıl bir yol izlemem gerekiyor başına gelen yada daha önce karşılaşan arkadaşlardan tecrüblerini alabilir miyim?
Bursayı bilenler için anlatıyorum 23 suları şirket aracımla arkadaşımın yanından çıktım sarı cami altından ankara asvaltına çıkıyordum tali yoldan ana yola bağlanan kısımda önümde BG ülke kodlu K 951 gerisini şimdi hatırlamıyorum plakalı gümüş gri Laguna araç duruyordu yola çıkmak için.
Ben arkasına geçtim arkamdada araç vardı önümdeki yabancı plakalı araç birden geri vitese taktı refleks olarak kornaya basmama rağmen adam geldi geri geri bana vurdu ve tekrar nanevra yapıp ankara asvaltından garaj istikametine devam etti
bende arkasından yetişeyim diye o anın vermiş olduğu adrenalinle yürüdüm sellektörler kornalar falan filan sallamıyorlar dedim sağı boş geçeyim bari sesleneyim camlar açıktı.
Malesef geçmemle bana tekrar vurması bir oldu sol çamurluğumun far altını ezdi allahtan lastiğe geldi büyük kısmı savrulmadım kontrollu bir biçimde plakasını alabilmek için peşinden gittim yabancı şube müdürlüğünden aşağı doğu garajına döndü hiç birşey yokmuş gibi.
155 polis imdatı aradım plakasını ve durumu anlattım aracı takip ettiğimi plakasını alabilmek için şeklinde bilgi verdim takip etmemem gerektiğini olay yerinden ayrılmama gerektiğini falan söyledi napayım dedim vurdu kaçıyor plakasını görmek için kovaladım dedim başka amacım yok. ekip çıkarıyoruz dedi kapattık
ekip çıkarıyoruz diyince memur bey bende ankara asvaltına geri çıkıp tekrar olay mahaline geldim 10 dk sonra aradım olay yerinden ayrıldığım için ekip benim yanıma gelemeyeceğini ilgili bölge şb müdürlüğünü aramam gerektiğini söylediler hakkımı mahkeme yoluyla arayabileceğimi söyleyip kapattık telefonu
Kusura bakamayın çok uzattım biliyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Büyük bir durum yok
Aracımı bu hale soktu bu kaçan şahıs araçta iki kişiydiler çizgili eşofman giymiş kısa boylu tipler.
![]()