User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: Servis Danışmanlığı pozisyonunda çalışanlar..

OmerBLN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tşk ederim abi bilgi için şuan ekonometri okuyorum i.i.b.f 4 yıllık 2 yılda yüksek lisans yapmayı düşünüyorum..arabalarla iç içe olmak istiyorum ilgimi çekiyo bu meslek bakalım hayırlısı hakkımızda
    bu arada hayırlı uğurlu olsun
    Sağolasın kardeşim benim.

Bu arada part time olarak başladığım ivent-sıcak satış-organizasyon işleri diplomamdan daha çok işe yaradı ve teknik bakımdan da araştırır öğrenirsen mekaniği sordukları sorulara yanıt verirsen olur diyebilirim. Sıfır tecrübeyle başlıyorum beni en çok zorladıkları konu bu oldu ama bu işe gönül verdiğimi maddi beklentimin arka planda olduğunu bu işi severek yapacağım için çok kısa zamanda adapte olacağımı anlattım kabul ettiler sonunda. =)
    If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.

Burt MUNRO

tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selamlar, bende imalat mühendisliği okuyorum.bu servis-satış danışmanlığı olayına baya sardım.satış danışmanın yaptığı iş belli.fakat servis danışmanı tam olarak ne yapar.gelen aracın sorununa mı bakar müşteriyle evrak vs. işlerini mi yapar?tam olarak ne yapar biri açıklayabilir mi?? birde ortalama maaşları ne civarlarda?okuduğum kadarıyla satış danışmanlığı çok daha karlı fakat nedense servis daha çekici geliyor bana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuzemen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlar, bende imalat mühendisliği okuyorum.bu servis-satış danışmanlığı olayına baya sardım.satış danışmanın yaptığı iş belli.fakat servis danışmanı tam olarak ne yapar.gelen aracın sorununa mı bakar müşteriyle evrak vs. işlerini mi yapar?tam olarak ne yapar biri açıklayabilir mi?? birde ortalama maaşları ne civarlarda?okuduğum kadarıyla satış danışmanlığı çok daha karlı fakat nedense servis daha çekici geliyor bana.
    Müşteri ile atölye arasındaki bağlantıyı sağlar,evrak işlerinin takibini yapar, müşterinin karşılanmasını ve araç durumu hakkında bilgilendirilmesini sağlar,müşteriye ekstra hizmet satışını sağlar benim şimdilik anladığım bu ilerleyen günlerde tecrübe ettikçe anlatırım bu konu altında..

Burt MUNRO

su106GTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    calıştığın arkadaslar cok önemli sıkıntılı musterıler sana paslayabılırler sobra ssh ın dusuk cıkabılır aranı ıyı tut iş arkadaslarınla cok bılme herseyı guleryuzlu olyeter de artar ama cok para kazanamassın satısa gecersen daha fazla kazanırsın.

ino205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 3 yıldır nissan yetkili serviste,uzman servis danışmanıyım.. arabalardan anlıyorsan ve insan ilişkilerinde sıkıntın yoksa ve ikna kabiliyetin varsa başarırsın.. en önemli husus bence ustalarla aran çok iyi olmalı ve arkadaş gibi olmalısın.gerisi olur gider zaten..

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neler yazsam bilemedim. Bir başlasam yazmaya meslekten soğursun

Tavsiyeler;

teknik bilgilerini çoğalt. Diğer markalar ve modeller ile alakalı bilgilerin olsun. Kendi markanı iyi öğren

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neler yazsam bilemedim. Bir başlasam yazmaya meslekten soğursun

Tavsiyeler;

teknik bilgilerini çoğalt. Diğer markalar ve modeller ile alakalı bilgilerin olsun. Kendi markanı iyi öğren
    Mutlak surette her mesleğin olduğu gibi bununda zor yanları vardır eminim ama ben bu sektörün içinde yer almalıyım bir şekilde beni mutlu edebilecek başka bir iş bilmiyorum evrakları toparlıyorum bakalım hafta içi gidip bırakıcam kısmet olursa.Bir de olayın şu yanı var kurumsal ve birçok dalda hizmet veren bir firma olduğu için ilerleyen durumlarda firma içi pozisyon değiştirmem çok rahat olucak aslında en cazip yanlarından biri de bu..

Burt MUNRO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemdeç çok zorlukları var.Ben çok uzun süredir yaptığım için artık biraz bunaltıyorç Müşteriler çok zorluyor, Müşterilerde yalan dolan hile çok oluyor birşeyler kopartmak için.

halili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En basiti dün başımıza geldi.Araç bakımdan yıkamaya geliyor.Araç yıkama da kauçuk paspasları çıkartılıp yıkandı.Araç teslim edildi. Araç sahibi geri gelip paspaslarım yok paspaslarım alınmış diyor.Bizde diyoruz kauçukları içinde başka paspas yok.Velur paspaslarımı almışlar diyor.Biz özellikle halı paspaslar cırt veya kilitli olduğu için araçtan çıkartılmıyor üstünden temizleniyor diyoruz.Kamera kayıtlarını istedi.Kamera yıkama kanalllarını çekmiyor dediler.O zaman siz çaldınız diye bi ton laf. ssh sorumlusu danışman yıkama şefi 2 saat ten fazla oyaladı sonuçta ana merkeze gitti konu.yani sırf bişey koparabilmek amaç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hemdeç çok zorlukları var.Ben çok uzun süredir yaptığım için artık biraz bunaltıyorç Müşteriler çok zorluyor, Müşterilerde yalan dolan hile çok oluyor birşeyler kopartmak için.
    Alıntı halili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En basiti dün başımıza geldi.Araç bakımdan yıkamaya geliyor.Araç yıkama da kauçuk paspasları çıkartılıp yıkandı.Araç teslim edildi. Araç sahibi geri gelip paspaslarım yok paspaslarım alınmış diyor.Bizde diyoruz kauçukları içinde başka paspas yok.Velur paspaslarımı almışlar diyor.Biz özellikle halı paspaslar cırt veya kilitli olduğu için araçtan çıkartılmıyor üstünden temizleniyor diyoruz.Kamera kayıtlarını istedi.Kamera yıkama kanalllarını çekmiyor dediler.O zaman siz çaldınız diye bi ton laf. ssh sorumlusu danışman yıkama şefi 2 saat ten fazla oyaladı sonuçta ana merkeze gitti konu.yani sırf bişey koparabilmek amaç
    Bu tarz konulara dikkat edicem teşekkürler.Otokoç bünyesinde olan Avis ve Budget'e dahil filo araçlarınında yoğun olduğu bir servis Müdürün dediğine göre Avrupa'nın en büyük servisi burasıymış bir hayli yoğun bir temponun beni beklediği kesin.Bakalım başladıkça konu altında daha paylaşıma devam ederim bende.

Burt MUNRO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu bize gelen çok basit bir olay. Daha niceleri var.

Tabiki bunlara hazırlıklı olursan. Müşteri karşısında emin olup ezilmezsen senin için iyi

Her mesleğin zorlukları var. Zamanla alışır seversin. Ben güzel işler çıktıkça mutlu oluyorum severek yapıyorum ama 10 yıldan fazla olduğu için artık sıkıyor bazı şeyler

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanıcer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teknisyenlere tepeden bakarsan o atölye için hiç olursun hiç bir işin yürümez uyarıyım
    7 sene mekanik 3 sene iş dagıtımı ve son kontrol yaptım bir sürü servis danısmanı ile çalıştım nokta yorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asmisinsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7 sene mekanik 3 sene iş dagıtımı ve son kontrol yaptım bir sürü servis danısmanı ile çalıştım nokta yorum
    =) Dediğim gibi hiç huyum olmayan şeylerdir bunlar..

Bu arada aslında Pazartesi günü başlıcaktım Müdür Bey istersen gel istediğin zaman dedi 2 gündür başladım sayılır,
    İlk servis deneyimim olması ve burdan kariyerime başlamama çok şaşırdılar ama çoğu eski personel özellikle atölye kısmı zaten benim oyun alanım olduğu için çok sıcak geldi.İşleyiş aşırı hareketli günde 50'ye yakın araç girip çıkıyor nerdeyse.
    Fiat marka araç kullanıp bakım yaptıracak arkadaşlar olursa Zincirlikuyu Şubesindeyim gelmeden bana PM atarlar haber verirlerse elimden geleni yapabilirim.İlerleyen günlerde deneyimlerimi paylaşıcam bende.Söylenenlere yakın şeyler hemen hemen.

Bu da masam şansıma arka fonum Fiat 500 oldu..

Şaka Makinesi Abarth 500 1.4 150hp

Burt MUNRO

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    durum nedir hocam nasıl gidiyor işler güçler ?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)