User Tag List

Sayfa 13/15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
281 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Fast 200sx mağduriyeti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Drahte adamsın kanka sen yaz okumuyorum diyenlerde okuyo sen merak etme ,

Keşke her yazan senin gibi yazsa adam ne forumu eleştiriyor ne de kimseye hakaret ediyor neden bu kadar birilerinin zoruna gidiyor onuda anlamıyorum

seviyoruz seni drahte reyiz
    bende dratheyi sevenlerdenim..
    ayrıca forum eleştirilemez mi merak ettim?

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende dratheyi sevenlerdenim..
    ayrıca forum eleştirilemez mi merak ettim?
    Bu defalarca konuşuldu sonucta burası Özgünün oyun bahçesi isteyen girer isteyen girmez forum ortamında kuralları sahibi koyar kendiside uymak zorunda değil bu yüzden sabaha kadar eleştirsen bir şey fark etmez yaptırımı da olmaz adam eleştirmiyo ama çok faydası oluyor siteye sadece bu konulara yazmıyo Drahte bir çok makalesi ve teknik bilgi paylaşımı oldu Drahte aklı olana bile çok iyi bir düşman ( düşman mecazen yoksa kimse birbirine ne kanlı bıçaklı nede düşman )

Burak18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu defalarca konuşuldu sonucta burası Özgünün oyun bahçesi isteyen girer isteyen girmez forum ortamında kuralları sahibi koyar kendiside uymak zorunda değil bu yüzden sabaha kadar eleştirsen bir şey fark etmez yaptırımı da olmaz adam eleştirmiyo ama çok faydası oluyor siteye sadece bu konulara yazmıyo Drahte bir çok makalesi ve teknik bilgi paylaşımı oldu Drahte aklı olana bile çok iyi bir düşman ( düşman mecazen yoksa kimse birbirine ne kanlı bıçaklı nede düşman )
    drahte1905 yazıları harika.

YETKİLİLERE SESLENİYORUM benim üyeliğimi silerseniz memnun olcam oyun bahçesinde oyuncak olcak adam değiliz saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toplumlar, konuşarak, tartışarak ve problemlere çözüm üreterek gelişirler.
    Bunların hepsi tabiki saygı ve sevgi göz ardı edilmeksizin olmalıdır.
    Ben senin yazını okumuyorum gibi yaklaşımlar bana göre talihsiz bir yaklaşımdır ve yaşı küçük bir bireyden beklenecek bir tutumdur. Sevgi ve saygı kaybedilmeden konuşmak, yazmak problem değil çözüm üretir.
    handling > hp

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    drahte1905 yazıları harika.

YETKİLİLERE SESLENİYORUM benim üyeliğimi silerseniz memnun olcam oyun bahçesinde oyuncak olcak adam değiliz saygılar
    Yetkililer sizi duydu . Güle güle .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu sebeple forumda bir sürü RTE ruhlu insan olduğunu düşünüyorum
    özgünü tanımam forum kendisinin forumu keyif kendisinin keyfi karar kendisinin kararı
    ama şu ''ya sev ya terk et'' hastalığından koca bir ülke olarak kurtulamadık
    çok demokrat görünüp aslında içinde sağlam bir faşist barındıran bir sürü insan tanıdım burada
    ülke olarak hepimiz kendimiz gibi düşünmeyenleri ötekileştirip sindirmekten haz alıyoruz
    farklılıklarımıza saygı duymuyoruz ve hemen infaz ediyoruz
    aslında hepimiz önemsenmeyecek kadar küçüğüz

BORKED

Berkel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu sebeple forumda bir sürü RTE ruhlu insan olduğunu düşünüyorum
    özgünü tanımam forum kendisinin forumu keyif kendisinin keyfi karar kendisinin kararı
    çok demokrat görünüp aslında içinde sağlam bir faşist barındıran bir sürü insan tanıdım burada
    ülke olarak hepimiz kendimiz gibi düşünmeyenleri ötekileştirip sindirmekten haz alıyoruz
    Kesinlikle çk doğru tespit...

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir zamanlar yine bu şekilde şikayetler vardı hatta yeni bir forum açıp tt ye rakip olacagını düşünmüştü insanlar.

Gık bile demedik giden gitti ama ne oldu herkes 3 ay sonra geri döndü söylediği o kadar şeyi yutarak.

Kusura bakmayın ama "sizi kosiflere sokmam" diyen adamı savunan kişinin yazdığı hiç bşr yazıyı okumam. Tt ye tepki koymak istiyorsanız yukarıdaki çıkış yap buyonunu kullanarak tepki koyabilirsiniz.

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=rebelh;7177258]ben bu sebeple forumda bir sürü RTE ruhlu insan olduğunu düşünüyorum

Anlamadığınız bir şey var demokratik bir platform değil burası tüm mesele buradan kaynaklanıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demokrasiyi kim kaybetmişte biz buluyoruz. Sanki hepimiz başkalarını sindirmeye çalışmıyor muyuz? Hayatın kuralı bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mevzu bana göre siteyi beğenmeyip değişmesini isteyip tepki koymak değil
    mevzu demokrat gibi duranların aslında demokrat olmaması

bunu farkettikten sonra sitenin değişmesini beklemek ya da tepki koymak gibi bir amacınız olmuyor ztn
    farkında oluyorsunuz o kadar..

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bunu farkettikten sonra sitenin değişmesini beklemek ya da tepki koymak gibi bir amacınız olmuyor ztn
    ben bunun demokratlıkla alakası olmadığını düşünüyorum, sonuçta bu forum seçimle idare edilmiyor, yöneticileri forum üyeleri seçmiyor... siz kendi evinizde demokrat mısınız? aile bireyleri eşit oy hakkına mı sahip, çoğunluğun mu istediği onaylanıyor? yoksa ailenin reisi mi idare ediyor, ben evime mesela istediğimi alırım istemediğimi almam bu beni anti-demokrat mı yapar? ben evimde sigara içirmem, içkiyi bahçede içiririm bu beni anti demokrat mı yapar? benim kurallarımı benimseyen arkadaşlarım gelir, benimsemeyen gelmez bu kadar basit, herkes gelmek zorunda da değil ama gelen de saygı duymak zorunda...

bu tarz kulüpler de yönetimin ya da adminin kendi insiyatifiyle koyduğu kurallarla yürür, hoşuna giden dahil olur, hoşuna gitmeyen de uyamıyorsa gider bu kadar basit ne yazık ki... hiç bir forum demokrat değildir, olmak zorunda da değildir...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bunun demokratlıkla alakası olmadığını düşünüyorum, sonuçta bu forum seçimle idare edilmiyor, yöneticileri forum üyeleri seçmiyor... siz kendi evinizde demokrat mısınız? aile bireyleri eşit oy hakkına mı sahip, çoğunluğun mu istediği onaylanıyor? yoksa ailenin reisi mi idare ediyor, ben evime mesela istediğimi alırım istemediğimi almam bu beni anti-demokrat mı yapar? ben evimde sigara içirmem, içkiyi bahçede içiririm bu beni anti demokrat mı yapar? benim kurallarımı benimseyen arkadaşlarım gelir, benimsemeyen gelmez bu kadar basit, herkes gelmek zorunda da değil ama gelen de saygı duymak zorunda...

bu tarz kulüpler de yönetimin ya da adminin kendi insiyatifiyle koyduğu kurallarla yürür, hoşuna giden dahil olur, hoşuna gitmeyen de uyamıyorsa gider bu kadar basit ne yazık ki... hiç bir forum demokrat değildir, olmak zorunda da değildir...
    biraz yaşam tarzı meselesi bu
    ben kimseye burası benim evim benim kurallarım diyemem bizde misafire fazla önem verilir biraz aile yapısı bu şekilde
    ne ben ne eşim sigara içmeyiz ama sigara içen arkadaşlarıma sigara içebilecekleri bi alan sunduk haliyle sen sigara içiyorsun evde içemezsin demem evime geliyorsa dostumdur misafirimdir
    bizim evde karar almada reislik gibi bir durum söz konusu değil eşimle ortak karar alırız ha maçoluk diyosanız o var memleket urfa damarlardan gelen bişi
    mesela hala tv ünitesi konusunda ortak bir karar alamadığımız için yaptırmıyoruz sonuçta ikimizin yaşayacağı bir alan
    eşimin siyasi tercihlerine falan da kesinlikle karışmam tartışıp fikirlerini değiştirmeye çalışırım ama kime oy vereceğini tayin etmem

dediğim gibi biraz yaşam tarzı meselesi sizinkinede saygı duyuyorum

evet hiç bir forum demokrat olmak zorunda değildir bu bir tercihtir kaldı ki kişilerde aynı şekilde demokrat olup olmamayı kendileri seçerler bunlara ztn itiraz etmiyorum

söylediklerim sadece foruma indirgenicek şeyler değil farkındaysanız genel yapımızdan bahsediyorum
    maddi çıkarımız olmadığı sürece güç kimin elindeyse hükümdar odur
    bize bu şeklide yaşamayı öğretiyorlar

konu uzun ve sosyolojik bir mesele aslında çözümü yıllar alır

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz yaşam tarzı meselesi bu
    ben kimseye burası benim evim benim kurallarım diyemem bizde misafire fazla önem verilir biraz aile yapısı bu şekilde
    ne ben ne eşim sigara içmeyiz ama sigara içen arkadaşlarıma sigara içebilecekleri bi alan sunduk haliyle sen sigara içiyorsun evde içemezsin demem evime geliyorsa dostumdur misafirimdir
    bizim evde karar almada reislik gibi bir durum söz konusu değil eşimle ortak karar alırız ha maçoluk diyosanız o var memleket urfa damarlardan gelen bişi
    mesela hala tv ünitesi konusunda ortak bir karar alamadığımız için yaptırmıyoruz sonuçta ikimizin yaşayacağı bir alan
    eşimin siyasi tercihlerine falan da kesinlikle karışmam tartışıp fikirlerini değiştirmeye çalışırım ama kime oy vereceğini tayin etmem

dediğim gibi biraz yaşam tarzı meselesi sizinkinede saygı duyuyorum

evet hiç bir forum demokrat olmak zorunda değildir bu bir tercihtir kaldı ki kişilerde aynı şekilde demokrat olup olmamayı kendileri seçerler bunlara ztn itiraz etmiyorum

söylediklerim sadece foruma indirgenicek şeyler değil farkındaysanız genel yapımızdan bahsediyorum
    maddi çıkarımız olmadığı sürece güç kimin elindeyse hükümdar odur
    bize bu şeklide yaşamayı öğretiyorlar

konu uzun ve sosyolojik bir mesele aslında çözümü yıllar alır
    ama bak ben forum demokrasisinden ne anlarım, herkesin konu açabilme yetkisi var mı ? var... siyasi konular yasak, iktidar yanlısı olsan da yasak, karşıtı olsan da yasak, spor topiği yasak, üyeye de yasak yönetime de yasak, küfür ceza sebebi vs vs vs...

ama çoğunluk demokrsisinden bahsediyorsak mesela forumun yarısından çoğu H.D. gibilerinin M5 videolarını çok sevip devamlı yayınlanmasını istiyorsa, forum tavrını mı değiştirmeli yoksa doğru bildiğini mi okumalı? forumun geneli kısaltmalı konuşmalar, katledilmiş bir Türkçe ve küfür isterse ne yapılmalı? uyulmalı mı?

demek istediğim forum kendi içinde 'eşit' olmalıdır ama demokrasi denilirse o bambaşka bir şey... forumun formatını korumak adına demokrat olmak zorunda değiller bu da anlayışla karşılanmalıdır...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes istedigi sekilde davranir, sonucunda yaptigi sey dogru degil yada forum kurallarına aykiri ise eger , ceza verilir yada forumdan uzaklastirilir bunu bi beynimize yer edinemedik

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demeyin yazma diye, yazdıklarına kulak verin, tespitlerine yorum yapın, kötü şeyler yazmıyor hepimizin sosyal hayatta söylediklerini dile getiriryor bir çok yazısında, TT için kötü şeyler söylemiyor , yapıcı bişiler yapmaya çalışıyor

Ha uzun yazıyor o ayrı ama araya foto atınca insanı bağlıyor okunuyor

tamam dile getiryor ama öyle bir yazıyorki ya kafasında farklı şeyler kurguluyor yada ben anlamıyorum neden bu şekilde tepki gösteriyor ölmüş bitmişiz biz

öncesinde farklı şekilde de yazdı bize hakarete varabilecek kadar drahte yazdımı artık benim aklıma onlar geliyor bize yazdıkları geliyor maslakta yüz yüze konuştuğu insanlara burada saydırdığı cümleler geliyor(yönetimden insanlar) madem o kadar sorunun var her gün maslağa gidiyorsun çekersin kenara konuşursun bu kadar sorun varsa bunun yeri burası değil ki

ona göre biz ya neyse daha yazarım ama neyse ben kendisiyle muhattap olmak istemiyorum sinirlerim oynuyor
    körler sağırlar

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bakın tekrardan yazıyoruz yönetimdeki arkadaşlarda söylüyor biz demokrat yada eşit olduğumu söylemiyoruz zaten bunu bile bile lütfen tepki göstermeyin cidden memnun değilseniz girmeyin bunuda böyle yazınca kaba gibi görünüyor ama böyle
    körler sağırlar

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Anlamadığınız bir şey var demokratik bir platform değil burası tüm mesele buradan kaynaklanıyor
    He işte

Millet forumu demokratik ortam, kendisini de vatandaş sanıyor. Anlatmaktan dilimizde tüy bitti, değil arkadaşım burası demokratik ortam. Sen de vatandaş değilsin.. Belki de başta ben olmak üzere moderasyon ekibinin de demokratik, adil, kurallara bağlanma zorunluluğu yok. Dolayısıyla askerde nasıl "düşünemeyen bir mal" gibi davranmak ve emir uygulamak zorunda isem; burada da buranın kurallarına göre davranmak zorundayım. Özümde ne olduğum / olduğumuzla burada yaptığımız 1 olmak zorunda değil.

Özel mal burası, bildiğin cep telefonu ya da kıçındaki don. Donunun sana karşı bir hak talep etme imkanı var mı? Yok.. Cep telefonun "bana kapak al böyle güzel durmuyorum" diyor mu? Yok.. Aynı hesap işte. Özel mal, mülk, mekan burası.. Böyle diyenlere desem ki "evin bi boka benzemiyor şuraya 37272 inc 3d televizyon al, şu baba hatırası halını beğenmedim çöpe at, bu koltuk takımı olmamış yenisini al" siktir amk ne konuşuyorsun burası benim evim sanane der..

eee.. foruma gelince neden aynısı düşünülemiyor...

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konumuz forum değil arkadaşlar uzamasın boşuna .
    Bu forumu evi olarak gören herkezin evi ancak bu evin sahibi reisi ev sahibi belli evin reisliğine kural koyuculuğuna soyunmak yerine bu güzel ortamın tadını çıkartın konu bundan ibaret neticesinde burda bir devlet yok ideoloji yok yönetim biçimi diye bişey de yok .
    Forum bu altı üstü takılmayın bukadar

Gelene neden geldin demiyorsak gidenede neden gittin demeyiz kimseyi kolundan tutup zorla foruma üye yapmadık bilgisayarınıza adresi biz yazmıyoruz . Girmek istiyorsanız bilgi edinmek ve paylaşmak istiyorsanız bukadar yıldır başımızın üzerinde yeriniz var . Ama tutupta bukadar senedir yönettiğimiz forumu ve kurallarını bizle tartışmayın gerçekten komik oluyor ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)