bak bende krediye başvurmuştum BMW için suan wzgeçtim gidip Mercedes alıcam ona girişimiz kolay servis kabul ediyor herkezi.
valla bende merte hak veriyorum banada adam pisligin tekiymiş deseler bnde küfür eder sinirlenirim.ama kosiflere sokamazsın aracını dermydim bilemiyorum.bi anlık sinirdir bence büyütmeye gere kyok
arkadaşlar iki tarafında hataları olabilir fakat ben parasını öderim kosiflerde seve seve götürdüğüm araca bakmak zorundadır cokta kızmamak lazım toyluğuna verin herkes hata yapar
Pisliktir, kosiflerdir konunun amacının önüne geçmiş.
Herşey bir yana,
Bu aracın ilanında parçalar yazılmış ama üstünde yok. Bunun telafisi olmalı.
kapidan giremezsin lafi hic yakisik almadi ama bu kadar buyutmeyelim.
arkadas benim gibi 20 li yaslarin basinda buda bir tecrube olur bir daha ayni hatayi yapmaz artik....
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
beni sinirlendirmeyin okeyi tavlayı rüyanızda görürsünüz bi daha ha ona göre![]()
Bence arkadaşın üstüne çok gitmeyin, olur böyle şeyler o mesajda ilk yazılan pisliksin lafı arada geçen kişisel bir problemden mi , şakasına mı bilmyorum ama çok gereksiz olmuş, kimse kimseye kalkıp böyle bir yerde bu şekilde ithamda bulunma hakkına sahip değil.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Neden şaşırıyorsunuz ki, zaten bu ülke de işler böyle yürümüyor mu ?
Ben polis çocuğuyum alkolmetreye üflemem, benim babam hakim nezarete girmem,
Dayım belediye başkanı sıra beklemem vs vs.
Yüksek mevkilerde tanıdığı olan herkes bu özgüvene sahip zaten bu ülkede.![]()
Daddy Cool..
BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !
kimse kimseye muhtaç degil heleki kosiflere kimse yalvarmıyo nolur arabamı servisine kabul et diye ayrıca tekel değil sonuçta alternatifi var senin benim gitmememlede bişey değişmez eminim .ama kötü referans/prestij evet googla kosifler yazınca çarsaf çarşaf cıkıcak konusmalar olacak.aile baba dede emegine zarar verecek hareketler
edit: Caesar'ın attıgı maillere cevap gelicekmi oda ayrı bir merak konusu
1881 - 193∞
Benim anlamadığım olay adam 1 ayı geçgin süredir yapması gereken şeyleri yapmamış tanıyanlar ise mert yapmaz işi vardır gücü vardır vsvs borç borçtur başka konularda 50 tl borcum kalsa bile rahat etmem deyip burda olabilir falan yazmak yakışmamış
Suan musait degilim,ama hic usenmeyecegim aksam herkesin yazdigini tek tek alinti yapip cvp verecegim. Hic birsey sizin kucumsediginiz gibi degil, ben sirf isi vardir diye tam 32 gun beklemisim ve en son gorusmemizin uzerinden 18 gun gecmis ve aramizda halledelim diye Mert konu acmayim ben diye uyarmisim,ayrica ozgun abiye msj attim abi anlasamadik konunun cozumunde yardimci olur musun dedim yada konu acmamda senin icin sikinti olur mu dedim oda acccdedi. Cozemedik aramizda yani. Ama sunu unutmayin SOZ UCAR YAZI KALIR ve ben bayram seyran gece gunduz demeden it gibi calisip bu yasimda bu 30 ayda 5kredi cekip odeyebiliyorsam o parcalara muhtac degilim ama yazildi arkadas neden olmasin arabamin uzerinde ya
ROL S13, ES A3
Zamaninda benden sc kiti alicakti sozlestik okey dedi , daha sonradan whatsupdan yazdim ne oldu diye 1-2-3 bi baktim whatsupdan adam beni engellemis.
Peki ben ne yapmistim ?
Bi abi ben alamiyorun sc kitini demek zor birseymiydi ?
Mert i dune kadar tanimaz etmezdim tesadufen dun bi parca icin tanistik telefon uzerinden.
Tamam dedik, internet uzerinden havale yapicakti limiti doluymus yaptim dedi yarin hesaba gecicek dedi.
ok dir problem yok dedim.
Bu sabah bankadan gelen mesajla paranin hesabima yatmis oldugunu gordum.
Sonuc olarak Mert ile dun den bugune sorunsuz bi alisverimiz olmustur.
er ist ein deutscher
Üsluplar hoş olmamış, kim olursa olsun bu şekilde hitap etmek doğru değil bence, mesele çözülür mutlaka, o veya bu şekilde yüz yüze geliyor insanlar, umarım kimse yüzünü kızartacak sözler sarf etmez.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)