hepiniz tatmin olduysanız şu parçaları yada parayı eraya yollayın artık![]()
Arayamaz ki Can. Faturasının taksitleri bitmedi daha
http://www.techturkey.com/forum/sohb...nu-yardim.html
M. The most powerful letter in the world.
Evet bulamadik diger sosyal ortamlar baydi burdan yazalim dedik.. Indirim alacagimiz zaman mert kosif nerde diye araniyoruz boyle sakalar komiklikler ile dagitalim konuyu dedik planli programli is bunlar
Indirim alacagimiz zamanda heralde tel faturasini taksite baglatmaya calisan kosif soyadli olan en son tercihimiz olurdu. Hasa biz onun yaninda hiçiz mazallah servise giren arabamizi vermez bize falan![]()
Bu konuda kimseyi tanımıyorum etmiyorum açıkcası olayda umrumda değil ama anlamadığım bir nokta var biri beni bilgilendirirse sevinirim;
Ben kosiflerin sahibi olsam M6 falan kullanırım herhalde niye bu parçalarla al-sat falan uğraşayım ki ? Araçda sıkıntı mı çıktı başka bir renkte yenisini sipariş et .. İlginç..
Ozrun kabahTinden buyuk ve cirkin ,sacma yani sizin deyiminizle blabla bla , arandiginda acda 100 kere aratma ozaman derler![]()
Şöyle bir olay anlatayım;
Evo X araca sahipken; Aracımın debriyaj merkezi kırıldı çekiciyle Temsaya gitti. 980 TL karşılığında debriyaj merkezi olan plastik parça değişti. Aracı çıkardım garaja koydum.
Fazla geçmeden 15 gün sonra mecidiyeköy civarında 2 den 3 attım ve ayağımı debriyajdan çektim debriyah en sonda kaldı. İki tıkladım geri geldim bir daha vites attım yine sonda kaldı ve artık geri gelmedi.
Debriyaj merkezi tekrardan kırılmıştı.
Temsaya tekrardan çektirdim. Bunun üstüne garantiden değişeceklerini söylediler ama arabamda stage 3 debriytaj olduğu için dayanmadığını söylediler.
Bir daha olursa debriyaj fabrika çıkışı olmadığı için değiştirmeyeceklerini belirttiler.
Bunun üzerine ben eve geldim ve Mitsubishi Japonyaya ingilizce bir mail attım.
Ürettiğikleri aracın ucuz olmadığını ve Evo ların zaten modifiye tutkunluğu ile alındığı üstüne böyle gerekli bir parçayı neden plastik yaptıklarını evo 9 lardaki gibi metal olmadığını belirttim.
Evo kullanıcısı olduğum için pişman olduğumuda belirttim.
Temsanın bana vermiş olduğu yanıtı kendilerine gönderdim.
Aradan tam 22 gün sonra sabah bana mitsubishiden bir mail geldi mailde aynen,
'Üretilen parçanın sıkıntılı olduğu bu yüzden 2010 yılından itibaren tüm dünyayadaki servislere bu parçanın değişmesi gerektiği bilgisi gönderilmiştir. Yeni üretilen parça metaldir. Şeklinde;'
Ben bu yazıyı temsaya götürmeyi düşünürken temsa beni telefon ile aradı. Olgar bey çok özür dileriz bu parça zaten değişmiş bizim haberimiz yoktu siz bizi yanlış anladınız şeklinde yalvar yakar kapıma çekici gönderip aracı tekrardan servise aldılar ve
10 gün serviste kaldı yeni parça geldi aracın tüm bakımlarını ücretsiz yaptılar beni memnun etmek için ellerinden geleni yaptılar.
İşte japonyaya atılan bir tane mailin neler yapabileceğinin kanıtı. Hatta o zaman yanımda olanlar da çok şaşırmıştı oha falan diye.
Gel gelelim bavyeraya giden mail neler yapacak birlikte görleim.
Konu İcinde Yazan Yazmayan Herkese Tesekkur Ederim Keza Sana Bile Olgay Abi
Ben Ona Pislik Lafinla İlgili Bunu Yazdim Hatta İyi Okursan Senin Gibi Cevap Vericem Dedim.
Bence Ya Bisileri Okumadan Yaziyorsun Yada Direk . Herseyi Kendine Aliyorsun Ve Muthis Bir Egoyla Saldiriyorsun Neyse Benim Sorunum Sizle Deyil Hesap Numarasi Bekliyorum
Herkes Allaha Emanet Olsun.
[LIST]
Euro Charged E55 AMG 500WHP
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)