Senin tutumun çok ama çok yanlış. Bu arada Olgar. İnanılmaz derecede tepki çeken bir durum.
Universite öğrencilerinin arasına dalıp; yine mi tavuk döner yiyorsunuz lan pis fakirler demek gibi.
Bak sana yemin ediyorum benim cocugum 4 yaşında senin yaşına gelip aynı hareketi yapmış olsaydı açlıkla terbiye ederdim onu.
Herkesi az çok tanıyorum.Burda kötü niyetli insan yok sadece basit hatalar yanlış anlaşılmalar var.
Drahteyede şu açıdan katılıyorum yere düşene tekme vurmak atasporumuz oldu.
Biride ya sabır çekip susmuyo hepiniz mi ateistsiniz![]()
Dr.Ecu
konuya bak ya.. nereden nerelere geldi. adam hepimizi kendimizi tatmin eden mastürbasyoncu ilan etti ve sizin ahlak yapınıza uygun olmadığım için yazmıyorum dedi. ne muhafazakar adam helal olsun. he biride demiş ki sende bu bahaneyle iyi fışkırttın içini demiş. harbiden çok ahlaksızız![]()
Beyler şimdi Mert ödemeyi yaptı.Keşke hiç buralara gelmeseydik kimsenin art niyeti olduğunu düşünmüyorum ama kısmet böyleymiş daha fazla konu uzamadan kapatılır kilitlenirse memnun olurum teşekkürler herkeze.
ROL S13, ES A3
Haklisin En Buyuk Yanlisim Bu Ama Egri Oturup Dogru Konusalim Abi Biri Senin İcin Olgar
Pislik Dese Saka Oldugunu Anlamasan Benim Gibi Pisligin İcinde Yuzdurucegine Eminim.
Neyse Yasandi Bitti Banada Tecrube Oldu Mantıkli Yorumlara Her Zaman Eyw Ama X
Kisilerin Ortalik Karistirmasindan Konu Cok Taraflara Cekildi Sadece 6 Saatte Ama Artik
Konu Kalmadi
[LIST]
Euro Charged E55 AMG 500WHP
konu paraydı da bence cok farklı yerlere geldi errayn.
hani sen isini hallettin de soylenen laflar hic hos degil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)