Şimdi yiğidi öldür hakkını yeme... Mert (tanımam) ödedi çocuk parasını ama
bence şu durumda o mağdur durumda. Bu iş nasıl çözülecek ?
Şimdi yiğidi öldür hakkını yeme... Mert (tanımam) ödedi çocuk parasını ama
bence şu durumda o mağdur durumda. Bu iş nasıl çözülecek ?
Peki para geldi iş bitti
"Bu Konuyu Toplam 77 kişi okuyor. (62 Kayıtlı üye ve 15 Misafir)"
Bunların hakkı ne olacak .?
Yahu adamın parası ödendi iyi güzelde konuyu açmasa konu bu noktalara gelmese bence bu kadar cabuk ödenmezdi)
Yine diyorum aranızdaki problemleri kendi aranızda çözseniz hiç foruma yansımasa daha iyi değil mi?
Zamanında çözün, çözmeyince foruma yansıyor ve dışarıdan bakan adam gelip pislik diyor bilmemne diyor.
Adam konu açtı 3 saat içerisinde olay çözüldü parasınıda aldı?
Kaç günlük mevzu bu 3 saat içerisinde çözülüyorsa neden çözülmedi?
Bu açıdan bakalım s2kfreak de söylediği lafların br an tepki ile oluştuğunu söyledi. Pişmanda kendisi zaten.
E hadi o zaman sağlıcaklı kalın.
moderatörlernden birisi konu başlığını editliyebilirmi yada konuyu silebilirmi ?
ROL S13, ES A3
Kısmetse tanışırız elbet, memnuniyetle de dinlerim. Çok farklı, çok iyi, çok doğru biri olabilirsin. Ama o mesaj, o yorum tamamiyle kabul edilemez.
Ha dersen ki; tanımadığın biri sana pislik dese naparsın;
*** derim, ibne derim, çok ağırıma gitti ise yüzüme söylemesini isterim, bokunu çıkartır ana avrat söverim, cahilliğim tutar çeker vururum... 1001 tane yapacağım ya da yapılacak şey var; ama o mesaj olmamış. Neyse sen de "olmadığını, yanlış olduğunu" kabul ediyorsan; sıkıntı yok. Ders olmuş olsun sana
bence foruma spam butonu lazım
olur olmaz her konuya atlayan gereksiz yorum yapan ortamı geren üyeler için..
Hayır silemez. Kafana göre konu açıp kafana göre sildiremezsin. Öyle bir dünya yok. Açtıysan kalır. Sonucunu göze alamıyorsan açmayacaksın.
Ha buraya gel yaz ben hatalıydım adamın üstüne çok gittim. Aslında çözülecek bir problemdi ben abarttım pişmanım diye yaz sileyim anında konuyu.
Hem adama suç at hemde 3 kuruş alınca konuyu silin. Geçiniz o yüzden.
Abi Haklisinda 2 Mizde Bunlari Desem Farkli Hic Bir Sey Olmucakti Bu Forumdaki X Kisiler
Bu Sefer Daha Cok Ortalik Kizistiricakti. Zaten Anlamadigim Nokta 1 Kisi Diger Kisiyle
Tartisirken Diyer İnsanlar Nasil Ustune Alinip Yorum Yapiyor Anlamiyorum
Ben Lafin Seviyesinde Bir Cevap Verdim. Ki Lafta Sakaymis Ama Bunu Muneccin Olsa
Anlayamaz.
[LIST]
Euro Charged E55 AMG 500WHP
beyler ibre az önceki mağdur arkadaşa döndü galibakosif kardeş parayı verdi artık o mağdur
bu arada aramızdan bir gönüllü kosif kardeşin yazı stiline laf etsin. ben evli barklı adamım cesaret edemiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)