Espri yaptığını zannedip te 2 tarafı da zan altında bırakmaya çalışıp konuyu gereksiz yere uzatanlara da ayrı hastayım...
Espri yaptığını zannedip te 2 tarafı da zan altında bırakmaya çalışıp konuyu gereksiz yere uzatanlara da ayrı hastayım...
valla mert kardeş isteyen herkes arabasını kosiflere götürür kosiflerde eşşek gibi bakar sen rahat ol...
bu adamlar arabasını servise götürdüğü için baban sana s2k parası verebiliyo...bence laflarına dikkat et bu sitede.çok fazla üyesi ve bmw,mini vs sahibi arkadaş var kosiflere küserlerse cirolarınızda size küser.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Mertin üstüne gitmeyin artık hatasını anladı. Bize yakışmaz artık öyle bir insan olamayacağına ben inandım sizde inanın.
Yaşı gereği kullanmaması gereken cümleler kullandı. Yaşca büyük olanlar sevgimizi esirgemeyelim
Başlıktaki isim soyisim ve rumuzu sildim bende. Googlede çıkıp rezil olmasın adam.
Ben Goturemez Dedimmi Hayir Ben Herkese Laf Ettimmi Hayir Ben Bir Kisiyle Tartistim
Herkes Gerdege Girdi Dogrumu Dogru Bu Hayatta Paradan Cok Onemli Seyler Vardir
Ben Parayi Ayagimin Altina Aldim Basimin Ustune Deyil Allahami Sukurler Olsun
Sana Biri Seni Tanimadan Nüfusu 2 milyona Yakin Bir Forumda Pislik Derse Ayni Cumleyi
Kullanirsin. Bi Hatirlatma Babam Bana s2k Parasi Vermedi Biricik Annem Aldi Kendim
Aldim. Tanimadan Bir Yorumda Sen Yaptin. Benim Kullanmak İstedigim Kelime O
Degildi Bende Tirbison Gibi 100 Donemecli Yazi Yazardim Ama Adam Gibi Yazdim
Sabahin 5 İnde Ole Bir Yazi Gorsen eyerki sen Ne Yazardin Lutfen Yaz.
[LIST]
Euro Charged E55 AMG 500WHP
Olaylari bilip bilmeden yazmayın kötü söz sahibine aittir der gecerdim ki riza baba nin geyigi o gercek şu şu der yazardım takılmazdım Akıl yaşta degil baştadir
Para pul önemli degil Kanuni Sultan suleyman bile eli acik gitti
Kul hakkı baki kalır Bu dünya nın birde oteki dünyası var
Antalya Kosiflerden Cuma günü Yeni Bmw 3 serisine bakmıstım hatta siz in bu yazınızdan dolayı Almayacagımı özellikle belirtecem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)