Bir filtre almak istiyorum ama satan firma mail order sistemini kullanıyor cahilliğime verin ama mail orderi hiç kullanmadım bu şekilde nasıl alışveriş yapabilirim abilerim kardeşlerim yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
Bir filtre almak istiyorum ama satan firma mail order sistemini kullanıyor cahilliğime verin ama mail orderi hiç kullanmadım bu şekilde nasıl alışveriş yapabilirim abilerim kardeşlerim yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
mail order da bütün kartın üzerindeki bilgilerinizi alırlar.bana kalırsa emin olmadığınız,aklınızda soru işareti kalacak bir yerse, alışveriş yapmayın derim.çünkü bundan dolayı başı sıkıntıya giren arkadaşlarım oldu.hesapları vardır illa ki yatırın hesabına en azından gidersede yatırdığınız kadarı gider![]()
samsun,cihan,28
Misal meblağ 100 tl siz 5 taksitte alacaksınız, kartınızdan 100 lira çekmek yerine her ayın taksit günü 20 lira çeker yani 100 liranız bloke olmaz.Mail orderın avantajı ürünün tamamını çekmediği için 500 tl limitli kartla 2500 tl lik ürünü 5 taksitle alma şansınızın olması.
Ama arkadaşın dediği gibi bütün bilgiler veriliyor o yüzden tanıdık ve güvenilir ise yapın ben mesela kasko ve sigortamı bu şekilde düşük limitli kredi kartımla yapıyorum.
iyi günler
edit: Kredi kartınız varsa sanal kart oluşturun internetten öyle alış veriş yapın.Mesela kredi kartından sanal karta 1 saatlik süre için x lira aktarın.Alışveriş yapmasanız dahi 1 saat sonra sistem otomatik olarak parayı sanal karttan normal karta aktarıyor.
internet bankacılığı kullanıyorsan mail orderdan ne alıcaksan peşin ise internet bankacılık sitene gir o limitte sanal kart oluştur o sanal kartın bilgilerini ver.. bir şey olmaz en fazla o sanal karttan senin belirlediğin paranın hepdini çekebilirler.. misal 200 tl lik bir şey alıcaksan sanal kart çıkartıp limitide 210 tl yap olsun bitsin...
işlem bittimi sanal kartı sil.. yeni kart oluştur böylece eski kart kullanım dışı kalıcakdır tarih olucakdır..
taksitli alış verişdede aynı yöntemi kullanaiblirsin neticede en fazla sanal karttan belirlediğin limiti çekebilirler fazlasını yapamazlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
mail order sadece telefonda bilgi verilerek yapılmaz
mail order için form doldurulmalı mebla çekilicek tutar vs yazar sizde imzalarsınız o şekilde işlem alınır
sizin onayınız olmadan yapılan işlemlerde zaten bankadan iadenizi alırsınız herturlu
ayrıca mail order yontemiyle parça parça çekim yapmakla kimse uğraşmaz direk normal tutar / taksit yaparlar
mesafeli satış olduğu için zaten prosedur gereği evrak işi olmalı güvenilir biryerse yapılabilir sıkıntı olmaz
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Anladığım kadarıyla hiç bulaşmamak olucak mail ordera ozaman
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)