Bİzlere 2jz suprayi ve rb26 dett skylİne r34 İle tanistirip erkenden kaÇtin be Üstad((
Bİzlere 2jz suprayi ve rb26 dett skylİne r34 İle tanistirip erkenden kaÇtin be Üstad((
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
ben fotonun gerçek olduğuna inanmıyorum sonuçta araç yanmadımı ? gram yanma izi yok fake foto
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
abi çok kötü olmuş cok üzüldüm valla
kaza sonrası bi fotogarf vardı bakamadım valla
twittırda cok makara yapıyorlar adamın üstünden yazık
ride or die
foto bence de fake haberler de 2 side tanınmayacak halde çıkartılmış araçtan deniyordu.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Cidden yakın bir tanıdıgını kaybetmiş gibi oluyor insan. Erken gittin Reyiz. Bu camia seni unutmayacak...
edit: Hız yaparken ölürsem üzülmeyin çünkü ben gülümsüyor olacağım.. -Paul Walker
huzur içinde yat Paul Walker ...
Ne bu dünyaya bir Paul Walker daha gelir.Ne de ff serisindeki ruhu kanımızda hissettiren bir film daha.İzlerken tüylerim diken diken olurdu.
Paul Walker öldü.Film bitti.
Mekanın cennet olsun,Adamım.
Valla 10 dk önce uyandım facede direk bu habere denk geldim noluyoruz dedim. Akrabammış gibi üzüldüm şuanda gerçekten. Şaka gibi ya![]()
DR. OWL
Aynen bende benzetemedim ona fake sanirim
yönetmenler acıklama yapmış hızlı ve öfkeli serisinin sona erdiğini açıklamışlar ne kadar doğru bılmıyorum ama cok dogru bır karar olmuş
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Film başlarken eski sahnelerde bile kötü olmuştum çok üzüldüm![]()
...
sabah 11 de kalktım konuyu gördüm o saatten beri fotorağlarına videolarına bakıyorum acayip üzüldüm sanki arkadaşım öldü o kadar üzüldüm
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
bugün e-news de izlediğim kadarıyla polis olay yerine geldikten sonra araç içinden yanmış iki ceset çıkartılmış, sonrasında yananlardan birinin paul walker olduğu anlaşılmış, diğer ceset ile ilgili bişey demediler ama, kullanan paul değilmiş.
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)