nerdesin rıza baba ???
Printable View
nerdesin rıza baba ???
Külliyen yalan , konuştum kendisi iyi. :) Olaylar biraz garip olsada, MJ, 2pac gibi kişilerin durumu ile aynı bence.
Beyler bide au acidan bakin orda okadar polis var o kadar haber kanalina cikti uyari yada reklam icin boyle bisey yapilmasi bence imkansiz yani ancak devletle baglantili olur cunku polisler var orda madem olmedi polisler niye var yani sanmiyorum oyle kalkipta filmden sonra ortaya cikarsa ki keske ciksada sevinsek ama keske cikmasaydim dedirtirler bence (ınsallah cıkar ortaya)
Filmin vizyona girmesine bayaa bi zaman var. bence filmin başında çıkacak sosyal mesaj verecek gibi bi muhabbet olsa bu kadar erkenden öldü süsü vermezlerdi
Hep ağaç ağaç denmişde yapraklar yanmadı vs...o bmw den çekilen videoda da belli rüzgar soldan sağa doğru esiyor ve sağdaki diğer ağaç yanmış zaten...
Komplo teorisi üretmekte üstümüze yok maşallah...ayrıca filmin böyle bi reklama ihtiyacı yok bence gayet iyi gişe yapıyor zaten...
Yav amekirada yaşayanlar kimse yokmu bi olay yerine gitseler inceleme yapsalar fotoğraf çekseler yolun geldiği yönü çevreyi falan kamera varmı yokmu tespit etseler :D
Valla benim burdan kalkıp gidesim geldi
Araba kaza yapmış olsa ön taraf dağılır bu adamlar kemer taktığına göre o araçtan inmişlar aracı yakmışlar..
Yardımdan ayrılırken fotoları var yarım saat sonra kaza yaptığı söyleniyor gündüz fakat ortada gündüz fotoğrafı veya videosu dahi yok araç yanarken bir tek video var oda muamma peki cesetler nerede orada o video çekildikten sonra tekrar video kayıdı neden yapılmadı hepsi düzmece bencede :)
Adamin face teki blogunu cokertmisiz,full Türkler dolmus ,adrianayi bide paul u benimsemisiz heralde :)
böyle şeyleri sadece biz mi düşünüyoruz acaba yurt dışında durum nasıl ? Birkaç büyük kanal da iddiaları yayınlamış ama bilmiyorum..
mertcan abinin yazdığı gerekçeler doğru gibi geldi neden olmasın belkide ölmemiştir
https://www.youtube.com/watch?v=UgwZG6uAnas
İncelerken aklıma bu kaza geldi. Bende öldüğüne inanmayanlardanım.
Öldüyse ölmüştür böyle birşey yapmazlar herhalde ortaya çıkmalar vs kendileri de biliyordur ölümle şaka olmaz.
Unuttukları birşey var Türkiye'den bir kamyon adam gelir dövmeye galayı basıp....
Aklıma rec filmi geldi bence laguna seca m3'ten çekilen görüntülerde düzmece... yahu kaç tane carrera gt kaza yapar yanar videoyu çekmişsin tekrar niye çekmiyosun ?? hepsi doğaçlama kurgu filmde izleriz artık..
Abi kafayı yemek üzereyim . Arabaları sevmeme neden olan adam öldü . bi ton moral moral bozukluğuyla başladım güne sonra bi baktım yok plaka farklı vs vs . Öbür yandan Tyrese Gibson çıkmış hüngür hüngür ağlıyor. Paul Walker ın kendi instagram hesabına baktım is not dead gibi bişey yazıyo ne demek lan bu şimdi ?
hayır, çok umrunda olmayacak belki ama, ölmeyip böyle bir yerden zart diye çıkarsa, yemin ederim aralıksız 45 dakika söverim.
öldüyse bi kaç gune cenazesi kalkar yok kalkmaz ise
kurmacadır
:D
sabredelim ne çıkacak