Biri gene link dedi kaza dedi ortalik gene karişcak allah TÜRK ü korusun AMİN :D
Printable View
Biri gene link dedi kaza dedi ortalik gene karişcak allah TÜRK ü korusun AMİN :D
EXCLUSIVE Paul Walker 's Car Accident at Time of Impact Caught in surveillance camera - YouTube biri bu digerini ariyorum başka acidanda var
Bir anda yapılan kazadan o kadar toz bulutu çıkar mı ? Vallahi aklıma rpg efsanesi doğruymuş gibi gelmeye başladı.
o nasıl bir patlamadır ???
eğer bu görüntüler gerçekse ve o aracın içindelerse gerçek olabilir..herşey çok hızlı gelişmiş
Cenaze görüntüleri fake bence lavuk sahnede şarki söyler gibi üzülüp ağliyo falan turluyo etrafta
Valla arkadaslar bu rpg meselesi kafami kurcalamaya basladi ciddi ciddi.taniklar bomba sesi duyduk diyorlarmiş
Son filmle alakalı bişeylerde olabilir filmin son sahnesinde paul walkerın gerçekte ölmediğini anlaşılcak gibi bişeyde olabilir şimdi aklıma geldi :D
iyice beyaz futbol programına döndü burası :D paul walker şikeci karaktersiz bi adamdır :D ohaaa ahmet hocam ertem ben gidiyorum :D
rpg efsane olabilirde belki araç altı uzaktan kumandalı bir patlayıcı olabilir
ulan durduk yere kurmaya başladık iyimi
burası orası değil... yol çift şerit ve de aydınlatma direkleri farklı...
belkide gerçekçi bir sahne yapmak istiyolardı ?
Çok ciddi bir duman çıkıyor.. Zannetmiyorum sadece bir arabanın bu kadar toz bulutu yaratabileceğine.. Defalarca izledim.. Aklım almıyor..
Rallilerde bile kumlu yere araba uçtuğunda bu kadar olmuyor ki asfaltta giden bir araçtan bahsediyoruz..
Az ilerde lastik izleri başliyor biri sürekli bişeyler denemiş belki de kazayi bikaç kere denediler sonra yaptilar ?
Ben de beton elektrik direğine giren araç kazasının sesine şahit oldum, direk yıkılmamıştı ve bomba gibi ses yapıyor. Ağaç daha da beter, en ufak esneme payı yok.