bana en mantıklı gelen bu :icon_tup:
Printable View
beyler ölmedıyse bıle su saatten sonra ben ölmedım dıye ortaya cıkamaz
la hazır bukadar teori varken şu amerikalılara bi yardım edinde kennedy suikastinide bi aydınlatın..yazık ailesi hala katili kim bilmiyo..
Bence buda 2. Han vakası olarak yerini alıcak :D
The Fast and the Furious: Tokyo Drift (8/12) Movie CLIP - The End of Han (2006) HD - YouTube
O virajı yan dönebilmeleri için baya yavaşlamaları gerekir.. Drift veya yan sonucu olan bir olay değil bu.. Eğer gerçekten trafik kazasıysa yüksek hız.. Başka açıklaması yok..
Kaldıki ben diğer taraftan tapa gaz gelip kontrolden çıktıklarını düşünüyorum.. Eğer kazaysa tabii..
RPG = El Kaide. :)
Cnn den malca aciklamalara devam; en son bagane drag yarisi yaparken
Drag racing a possible factor in Paul Walker's death, police say - CNN.com
ilk sayfadada resmi var benim dikkatimi cekti porshe saglamken jantın bijonlarının ortadaki kapak mavi kazalı olanın kırmızı aynı arabamı acaba? baktım paul walkerin aracındaki normalde mavi jantın bijon kapagı ama kazalı olanda kırmızı cözebilen varmı:)
Aynen bu durumu yaşacagız yakında
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...61150720_n.jpg
Bence herkez bütçesi kadar bişeyler göndersin dedektif tutalim forum adina naklen yayin yapsin forumda bulunsun falan bi konu açalim sabitletelim.
La den yaziyorum. Yasiyor inanmayin haberlere burda tansiyon farkli. Yakinda.
The Supercar Kids – What Caused the Carrera GT to Explode?
hadi bakalım bi haber daha, burda olayın gerçekliği gayet anlaşılıyor bence düzmece yok
Arkadaşlar tyrese gibson niye kaza olan yere gidiyor ? vin diesel niye yok ? diğerleri niye yok kaza olan yere niye gidersin insan ilk başta hastaneye koşar durumu nasıl diye tamamen filme katıalcak bu sahneler bana göre...