California da olan yokmu bu forumda olay yerinin detaylı fotografını yollasa kesin çözeriz
Printable View
California da olan yokmu bu forumda olay yerinin detaylı fotografını yollasa kesin çözeriz
Video başka bir kazanın yardıma bir sürü araba durmuş paul un kazada bir tek bmw vardı
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...92243601_n.jpg
uzunluğu sadece 160 mt olan bi yolda böyle bi kaza nasıl olabilir ? yada resimden bakın 1.4 mil yakınında fire station yazıyo, ordan itfaiyenin gelmesi max kaç dakika sürebilir ?
Arabada acaba nos fln mi vardida carpma etkisiyle gumledi meraklandim simdi iyice :) ghibli abi bu kamera caprazdan cekiyo yol degil cekilen yer ara sokak gibi biyer kaza caprazda ana caddede oluyo
Kamera patlama olmadan neden hemen oraya dönüyor acaba.
Yonetim ve paul fani arkadaslar bizler amerikaya uzagiz orda anma toreni gibi birsey yapmislar bizde biyerde toplanip en azindan resimlerimizi onun twitter yada face veyahut roww sayfasina koysakmi sonucta cogumuz onla buyuduk onla sevdik bazi seyleri en azindan ben bunlari dusunuyorum destek verip vermemek size kalmis ???
görüntü galiba hızlandırılmış o yüzden dumanlar bi anda artıyor
google earttan baktımda o yol baya uzun tam hızlanmalık..o geniş meydanda ne olduysa olmuş ya viraj yapıyolardı ya yanlıyolardı..bu arada araç çarptığı yönde değil ters yönden geliyordu gibi düşünüyorum çünkü yol tam gazlamalık..
evet kamera açısından baktım, mevkii doğru :)
Beyler az kaldı çözücez olayı.. Tahminime göre bu hızda devam edersek sabaha karşı olay aydınlanmış olur :)
Acaba yurt dışındaki forumlar da tartışılmıyor mu bu konu ? Baktım 1-2 yere ama göremedim..
Adam perişan etti hepimizi:( kendi hayatımız hakkında bukadar kurmuyoruz kafamızda araştırmıyoruz :)
Hadi la cozun mevzuyu artik kabak cekirdegi demli cayla takipteyim.
Yokmu oralarda yasayan bi uye :)
Adam gitti bence uzatmayin :)
Ahmet kaya, 2pac , m.jacson gibi mevzular bunlarda.hatta maykilin evinde bi roportajda golgesini bile goruntulemislerdi :D
Ayrıca dikkat ettiyseniz bizim forumun yarısı kadar uğraşmıyor kimse ben bu işi anlamadım ya ne rol arkadaşları ne sevenleri ne fanları ciddi sıkıntı aldık başımıza :S
Kesin arabayi suren dur bi yanliyim dedi mekana gittiler cgt de ***** ne kadar uzun aks mesafesine sahip olsada çat diye atiyo arkayi :) youtubeda orada deneme yapanlarin videolari falan var sanayi sitesi gibi biyer sanirim o mevkii
videoda dikkat ettimde ilk önce bi duman çıkıyor ve o duman ileri doğru gidip bi anda patlıyor daha sonra çok kuvvetli şekilde duman çıkmaya başlıyor :S