yok artık ya buralara kadar geldi mi bu konu.
Printable View
hala geliyorsun ortalığı kızıştırıyorsun. inanmayanlarmış sen çok inanıyon maşallah dinini Kur'an yerine git hocadan öğren sonra millete inanmıyon de ayetlerle çelişiyorsun farkında değilsin.
konu uzamasın ama hoca kim oğlum çok bilen hocalar yüzünden kaç tane mezhep oluşmuş durumda farkında mısın? Kur'anda ben dururken başka hakem mi arıyorsunuz yazarken sen hocaya itimat ediyorsan ölmüşün ağlayanın yok. daha da gelip konuyu kızıştırma isteyen istediği gibi inanır, kimseye sataşmadıkça dinini de özgürce yaşamasına karışmadıktan sonra senin laf söyleme hakkın mı var?
gereksız yorumlar sılınsın bence
Haydaa konu basligina bak hala tartisilan muhabete bak .
Adam kilitli konuyu acti yapmayin etmeyin dedi dondu dolasti hala ayni muhabetler.
Pes yani ..
https://www.facebook.com/photo.php?v=590115351023846
Söyle birşey denk geldi ama
Ya konuda Allah rahmet eylesin denir, arabaları-filmleri ve vakıf ile yaptıkları işlerin muhabbeti yapılır çekilinir kenara. Nereden nereye getirdiniz konuyu..
Hukuk kitaplarını da açıp okuyabilir insanlar ama gidip avukata danışıyorlar sonuçta.Hatta dilekçeyi bile avukatlara yazdırıyorlar.Üniversite filan sınavından sonra tercih yaparken öğretmenlere danışılıyor.Vs.vs. uzar gider örnekler.Kısacası Kur'anı kerim okuyarak din öğrenileceğini de sanmıyorum.Mezhepler de böyle oluşmuş zaten.Hocalar yorumlamış cemaatleri mezhep olmuş.
Kısacası müslüman olmayan birisi için "Allah rahmet eylesin" ya da "mekanı cennet olsun" gibi temenniler bence de yanlış.Allah taksiratını affetsin filan denilebilir belki.
şu illuminati geyiklere gülmekten sıkıldım artık ne oldu 21 aralık hani bi saat vardı ?
tik-tak tik-tak..
O kadar dini dergahta bulundum, şartolsun böyle absürd, böyle yobi adamlar, düşüncesizlikler görmedim.. Bilerek yapıyorlar abi akıl mahsulü değil çünkü, sadece ortamı germe sivrilmek için.. Her şeyden önce ayıp be ayıp, burada gayri müslim olanı da var, ne biçin insanmışsınız be nasıl yetiştirilmişsiniz nerede ne konuşacağınızı bilmiyor çoğu.. Pes.. Allah bildiği gibi yapsın Pes.. Laf anlatsan anlamaz bu saatten sonra..
Amk bi olduremediniz adami birakinda rahat uyusun
İnandiginiz sey ne olursa olsun ister agaca tap ister musluman ol ister yahudi.. İnandigiz sey sizi yobazdan korusun , amin.
ölmedi kalbimizde yaşıyor bizi görüyor vs vs vs
https://www.facebook.com/PaulWalkerOlmedi
adamlar grup kurmus işe bak yaa :)
kesin Tech uyesıdır :)