Ne kadar yobaz cahil bir nesil yetişiyor.
İyi bir insan ölmüş ona saygımızı nasıl dile getireceğimize bile dil uzatıyorlar yazık!!!
Printable View
Ne kadar yobaz cahil bir nesil yetişiyor.
İyi bir insan ölmüş ona saygımızı nasıl dile getireceğimize bile dil uzatıyorlar yazık!!!
Beyler öldü mü ölmedi mi allahini seven üstüme toprak atsin artik amk
Yazılanların çoğunu okumadım ama Herkesin dinine saygılı olmazk lazım.Kaldıki inançsız insana bile saydıg duymak gerek.Kimin neeye inandığı kimseyi ilgilendirmez. biz Müslümanız diye herkesi Müslüman gibi görmeye çalışmak yada Müslümanlar haricindeki insanları yadırgamak islam dinine uygun bir davranış biçimide değil.
Ayrıca Müslümanız diye geçiniyoruz ama Müslümanlık adına neler yapıyoruz bunuda düşünmek lazım. önce kendimizin Müslümanlığı ne kadar iyi,nekadarını yaşayabiliyoruz onu düşünelim sonra konuşalım.Belkide kendimizi Müslüman olarak görüyoruz ama Müslümanlık dışına çıkartacan bir sürü şeyi yapıyoruz.Dikkat etmek lazım.Allah korusun bunun bir çok örnekleri var.
bu konu bir kez daha dini konularda konuşma, tartışma yapabilecek olgunluğa gelemediğimizi gösterdi.
insanlar hakkında yorum yaparken dini ırkı statüyü kenara bırakın.
Arif'in Manchester'a attığı golü arıyordum hesabı olmuş..
yuha halamı bu konu konuşuluyor, vin diesel ölse düşünemedim bile kaosu.
.....
Kaza konusuna gelecek olursam, evet pek normal bir kazaya benzemiyor. Son videoda arabanın çarpma anında bir kesiklik var. Kaldı ki M3'ün videosunda etrafta hiç araba olmazken bu videoda etraf araba doldu birden.
Bu adamı çok seviyordum çok başarılı ve karizmatik birisiydi flim sektöründe büyük kayıp :S
Saplamanın biri ortaya attı din konusunu ha babam de babam herkes kendi arasında iç savaş çıkardı. Konu neydi nereye geldi
Benim Bu Konu Hakkındaki düşüncem .... eywallah herkeze sayguımız var allah rahmet eylesin fakat turkiyenin gundemınde bu kadar yer almasının tek bır sebebı vardır bızım devletımız medyanın ılgı odagı olan kon ular varken araya illaki zamdı vergiydi bişey cıkarıyo amac bu zaten yoksa bir insan 1 gunde yıkanıyo topraga veriliyo bu kadar uzatılmasının tek mantıgının bu oldugunu dusunuyorum
Evet amca çocuklarıydılar. Küçükken kar yağdığında çamlıca tepesinden aşağı çöp kapaklarıynan yarış tutarlardı. Paul hep bi adım önde olurdu.
Kardeşim sıkma canını ölenle ölünmez. Bu arada Paul ecnebi miydi müslüman mıydı? Eğer müslümansa şii miydi yoksa sünni miydi? Ona göre rahmet okucam ya da okumicam. Bi yardımcı olursan...
Yahu Türkiye'nin %100ü müslüman mı? Adam tanrı dediğinde belki muza tapıyor belki kurabiyeye, belki de dini bir inancı yok. Nereden biliyorsun ve emin oluyorsun Allah'ı kast ettiğini? Tanrı üst başlıktır, dini liderdir, hatta dünyanın çoğuna göre de yaratıcıdır. Ateistler de tanrı der, inandığından ya da Allah'ı kast ettiğinden değil. Ben 99 adından biri demedim zaten, sen için tanrının karşılığı Allah'tır, başkası için başka bir cisim. O sebeple takıntınıza anlam veremedim. ;)
Olay yerinde bilirkisi incelemeler yapti emin olarak ~100 mil ile yapilmis kaza dedi. Vietnam gazisi babasi ile roportaj yapildi tabiki cok uzgundu. Aracin 6. sahibilermis ve sadece 3xxx mildeymis.. Carrera gt sahibi Jay Leno ve diger unlulerle konustular aracin kullanimi cok zor oldugundan bahsettiler. Film ile ilgili hicbiryerden aciklama gelmedi.
Mekanı cennet olsun kelimesi yanlıştı sadece onu söylemek istedim :D İsmini vermeyeyim en sağlam hocalardan bir kaçına sormuştum inanmayanlar laf sokmakdan başka birşey yapamadı