Hala o araç o hale nasıl geldi anlayamıyorum, çok yazık
Printable View
Hala o araç o hale nasıl geldi anlayamıyorum, çok yazık
Araç vurduktan 30 saniye sonra yanmaya başlıyor.Paul içinde sıkışmış ve yanarak ölmüş.Cnn in dediği bu.Zaten o vurma anında bayılmıştır.
[QUOTE=Turboğuz54;7192200]Editt ....
The autopsies were completed Tuesday, but investigators had placed a "security hold" on the results. The coroner's office did not give a reason for the secrecy.
"Otopsi sali gunu bitti fakat polis vs guvenlik nedeniyle sonuclarin geri kalanini durdurmus. Adli tip neden bu gizliligin olduguna dair bilgi vermedi."
Jim Torp, a car enthusiast who was at the charity event where Rodas and Walker had been just before the crash, said he thought he heard some kind of blast before the car slammed into a light pole. "What the first explosion was -- I don't know if their tire blew up, because it sounded like a tire blew on the car," Torp told CNN on Monday.
Jim Torp, yakinlarda davetteyken kazadan once bir patlama duymus ve arac daha sonra direge carpmis. "Ilk patlama neydi bilmiyorum ama lastik patladi gibi bir sesti" diye Cnn e aciklamada bulunmus.
Kamyon lastigi mi bu baaam diye patlasin, bilemedim.. Lastik patlamasini uzak mesafeden algilayabilecek kimse tanimiyorum ben. Carrera GT nin bu sekilde lastik patlatmasi garip ve lastik oyle patlasa zaten yerde iz birakir jant vs ustune basinca. Yine karisti :)
O aracın o hale getirebilecek tek şey bomba düzeneğidir
5N1K'da neler dediler bulamadım programın tekrarını..
yaaa bi resim gördüm meftaların yanmış halleri aracın içinde..önce sormak istedim paylaşmadan önce..paylaşayımmı yoksa önceden paylaşıldıda silindimi ?
Bu fotoğraftan sonra tüm ümitlerimde yıkıldı..
Şu videoda 8.'inci saniyede bi anlık gözüken araç ne acaba yada neden daha sonrası gözükmüyor ? :S
Kaza anı kamerada!! - İşte o anlar... - Number1 FM /TV