Abi gerçekten iç sızlatacak foto, görmeyenler görmedikleriyle kalmaları daha iyi bence
Printable View
hem cesetlerin görüntüsü hemde son videodaki yıkılan ağaç ve direği gördükten sonra olayın hala kurgu olduğunu düşünen varmı?
yıkılan ağaç ve direkten ne kadar süratli oldukları anlaşılıyor kaldı ki lastik izlerine bakılırsa biraz mücadele ettikten sonra yapıyorlar sanırım kazayı
Arkadaş ilk günden beri kafamda zaman kavramını oturtamadım kaza gece mi oluyor gündüz mü oluyor gece saatlerine kadar yanmış bedenleri araç içinde mi bekliyor anlamadım gitti..
Orada bile gayet sıradan bir çalışan gibiydi. İlk başta farketmemiştim. Kendisi programın önüne geçmiyordu. Tebrik etmiştim gerçekten alçak gönüllü bir davranıştı.
Bir çok ünlü bu tip organizasyonlar yapıyor. Barış elçiliği ya da yardım kuruluşlarına destek veriyorlar. Bunları gönülden ve reklam haline dönüştürmüyor bazıları. Bence sadece maddi yardım da bulunmayıp, para yatırıp kenara çekilmemeleri, orada alın terleri ile yardım etmeleri çok onurlu bir davranış. Elimde olsa bende bunu yapmak isterim.
az önce bi foto yayılanmıs
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...06506080_n.jpg
2.10 dan sonrası efsane :(
Paul Walker dead at 40: Actor anonymously purchased engagement ring for soldier
Dun aksam haberlerde roportajida vardi. Ismini kesinlikle gizli tutmak istemis.
fotoğrafı gördüm ve çok kötü oldum... otopsi raporunu da okudum, içim elvermedi devam etmeye... çok yazık oldu, dünya iyi birisini kaybetti...
otopsi raporunda ne yazıyor ?
travma ve yanma sonucu hayatını kaybetmiş, pilot ise travmada hayatını kaybetmiş... ikisi de yanmış ama pilot yanmadan önce ölürken Paul ne yazık ki....