Allah rahmet eylesin. Arabalara modifiyeye gönül vermiş birisiydi, bizdendi gerçekten..Önce Andy Whitfield şimdide Paul Walker çok sevdiğim takdiri hak eden iki aktör..Çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin. Arabalara modifiyeye gönül vermiş birisiydi, bizdendi gerçekten..Önce Andy Whitfield şimdide Paul Walker çok sevdiğim takdiri hak eden iki aktör..Çok üzüldüm
FF7 bu arada tamamlanmış diye duydum filmin sonunda acaba anısına birşeyler yapılacak mı..
Her sahnesi ezbere bildiğim tek filmin Kralı....Allah rahmet eylesin...
Hep sevdiklerimiz gitmedimi zaten çok üzüldüm mekanı cennet olsun ne bu forumdan ne bu foruma ait birinin ailesinden nede kendi ailemden birisinin ölüm haberini almak istemiyorum allah hepimizi korusun
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
cünkü bize bu işi sevdiren adamlardan biriydi kendisi, en azından kendi adıma konuşayım, filmlerini severek izleyip, merakla beklerdik. İzlerken kendimizden geçer, kendimizi onun yerine koyardık, gece filmlerinin sahneleri rüyalarımıza girer, otobanda şurda burda 2 sıkınca film sahneleri aklımıza gelirdi.
Sabah haberi twitter'da gördüğümden zamandan beri moralim bozuk geziyorum hala da öyleyim...
adam öyle bir yer edinmiş ki hayatıma birisi çıkıp yalan haber dese inanacak gibiyim
ff öksüz kaldı
turuncu supra'da
mavi skyline'da
sapsarı evo'da
bizde..
allah rahmet eylesin.tanıdıgımı kaybetmis gibi üzüldüm sabahtan beri durup durup aklıma geliyor.aksam abim aradı basın sagolsun diye.onla biraz muhabbetini ettikte burda da herkes yazmıs.bu adam sayesinde hepimiz modifiyeyi gördük,sevdik.hatta o zamanlar cms shop vardı kosuyolunda bilen bilir bu devir saatleri,momo pedallar hatırlıyorumda para biriktirip abimle gider yaptırırdık o zamanlar.
2001 dekı fılme golfumle gıtmıstım bakırkoy avsarda ızlıyoduk. arabayıda tam cıkıs kapısına parketmıstım. ozaman yas 19 tabı. fılmdede jessenın jettası vardı. arabanın kafası oldukca benzıyodu ne havaya gırmıstımbıde sınema bıtınce cıkıs kapısından okadar araba meraklısıyla beraber cıkınca benım golf baya bı ılgı odagı olmustu
![]()
fılm ve adam resmen hayatımızın cıddı parcası... hala olmesını sındıremedım...
![]()
bi çocukken barış mançonun bir de geçtiğimiz yıllarda barış akarsunun ölümüne üzülmüştüm bu kadar.
neden?
bu adamlar ailemizden biri gibiydi, mütevazıydı, efendiydi, bizden biriydi.
paul reis ise hem serseriydi hem de iyi kalpli en azından filmlerinde öyle tanıdık onu. ee biz de öyle değil miydik gençken, ergenken hem serseri hem iyi çocuklardık.
e bir de arabaları seviyordu daha ne olsun?
bir yabancı aktörün genç yaşta ölümüne bu kadar üzüleceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. haberi duyduğumda ben mi abartıyorum acaba dedim ama bunun normal olduğunu yorumları okudukça anladım.
erken gittin üzdün bizi reis. cennette r34'nle huzur içinde yat..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
paul walker ' ın yüzünü şu şekilde
folyo kesim olarak direk çıktısını alabileceğimiz şekilde eps formatında hazırlayabilen , yapabilen varsa çok iyi olur
oha yaw hıcmı zaman kaybetmezsınız serefsızler
R I P Paul Walker T Shirt New Fast The Furious Men Women Sizes US Seller | eBay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)