link olarak koyun fotoları
harbi çok üzüldüm kıbrıstayken öğrendimde çok sevdiğim bi aktördü![]()
It looks like illuminati. 11+30+6 (2013) = 11,
Numerology. 1+1=2, 3+o=3, 2+o+1+3=6
11+30+6= 11
2+3+6=11
Confirmed. Illuminati.
Yabanci sitelerde illuminatiye kadar gitmis durumda muhabbetler
Birde bu netteki fotolar ilginc ya yarim yuz yada profilden olmayan ayni uzaylilari gorenlerin,NE,hikmetse bugulu oluyor ya goruntusu yada,aksam o misal
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Vin Diesel'in instagram hesabına bakarsanız, Paul Walker'la iyi arkadaş olduklarını gösteren fotoğraflar mevcut. Ölümü öğrendikten sonra yayınladığı fotoğraf: Instagram
ölüm ziyadesiyle şüpheli, öğrendiğim andan itibaren öyle bir arabanın öyle bir hale nasıl gelebileceğini sorguluyorum. İşin içinde başka şeyler var gibi, konuşmaktansa beklemek daha mantıklı, bakalım neler göreceğiz.
öyle işte.
Arkadaşlar bende biraz araştırdım.Yanında scratch diye bir mekan var.Olay tam bu mekanın önünde oluyor.İngilizcem çok iyi değil ama bildiğim kadarı ile golf salonu.Yani zenginler var.Para varsa kamerada vardır heralde.Çok çok üzüldüm.Sabahtır arıyorum bir şeyler.
Bu RPG diye bahsedilen şey ne demek oluyor acaba ?
tanksavar. Detaylı bilgi için:RPG-7 - Vikipedi
gavurlar bazuka gibi roket atar silahlar için genellikle RPG derler.
öyle işte.
+1
can ciğer arkadaşımı kaybettim burda yazılanları okuyorum neredeyse benle aynı hislere ulasanlar olmuş okadar mı bu adama sevginiz aşkınz diye kendi kendime sordum.
allah daha büyük dert vermesin en yakınlarınızın acısını göstermesin, paula tabi üzülün ama bence abartmıssınz biraz.
bu tarz bir ağacın aracı bu hale getırmeyeceği ap açık ortada tabi ama aşağıdakı lınkte konan fotolara bakılacak olursa bir başka ağacı yan yatırıp kalın bir direyide eyerek bu hale gelmesi muhtemel. Tabi bu direk sonradan kaza süsü olarak konmadıysa
Xúc động loạt ảnh fan khóc thương Paul Walker - Báo Thể thao Việt Nam Ä‘iện tá»*
DR. OWL
kendi adıma konuşmam gerekirse, kendi kurduğu yardım derneği olan Reach Out Worldwide'ın Filipinler'deki Haiyan tsunamisinin vurduğu insanlara yardım götürmeyi amaçlayan bir yardım etkinliği sırasında ölmesi benim duygularımı kabartıyo. O kadar değerli insan varken niye Paul Walker dersen, emin ol hepsi için bu kadar üzülüyorum. Bir başka sebebi de 2 sene önce yakın bir arkadaşımı buna benzer bir trafik kazasında kaybetmiş olmam. Bu olay anılarımı deşiyor.
Sözün özü, gerçek hayatında da arabalara düşkün, çevresine ve yaşadığı dünyaya karşı sorumluluk duyan ve onlar için bir şeyler yapmaya çabalayan bir insanı kaybetmek beni üzüyor.
öyle işte.
Yoksa Paul Walker'ın Ölümü Kaza Değil mi? Hızlı ve Öfkeli'nin Yıldızı Paul Walker'ın Ölümüyle İlgili Sırlar - Yoksa Paul Walker'ın Ölümü Kaza Değil mi? Hızlı ve Öfkeli'nin Yıldızı Paul Walker'ın Ölümüyle İlgili Sırlar duvara vurmus ayniarac Bu halde ki acik yol hiz mumkun Bu olayi cozerse araba forumlari cozebilir medyadan sonra onlarda sakliyorsa denildigi gibi .olayi cozen bizim tech olursa SEN olaylara bak
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Allah ölümün hayırlısını versin günahlarını affetsin.Olay çok taze bir kaç güne hersey ortaya cıkar...
Pek abartıldıgını düşünmüyorum.Bu kaza pek normal bi kazaya benzemedigi için ister istemez insanların kafasında soru işaretleri oluyor ve herkes heyecan içinde acaba mı diye merak ediyor keşke ölmemiş olsa diyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)