Plakada fast yazıyo diğer şey okunmuyo fast furious yazıyo belki birisi asmıştır eğer öyle değilse aracın kendi plakasıysa bu terste bi işlik var
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
Ayin için dünyanın en ünlü 2 gökdelenini yıkmış adamlardan bahsediyoruz. Her türlü komplo teorisi değerlendirilebilinir ama şu ana kadar konuşulanlar pek bir şey kanıtlar nitelikte değil.
Musluman ülkelere yardım yapıyormuş muhabbeti de kolpa ve ötesi. USA yı araştırsanız 100lerce o ülkelere yardım eden, veya ediyormuş gibi görünen kurum dernek vardır. Başka bir hesaplaşma olabilir.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Yabanci sitenin birinde araci 3 gun mu 3 ay oncemi ne aldilar diyordu ve sagdaki arabadan inerkenki hali son cekilen fotografi degil deniyordu.plaka degistirmislerdir buyuk ihtimalle.ama kazanin oldugu yere bakinca ve surucununde gecmisine bakinca aklima viraj kasma ihtimali gelmiyor degil sakin kafa dusununce resimleri dusundukce kazanin olabilitesi var ya 300 le olmasada sonucta cgt den bahsediyoruz 140 fln olabilir hizi
Abd de bi unlu oldurulcekse uyusturucu yada intahar gibi kolay yoldan olum senaryolari varken bu kadar mesakkatli ise girmezler diye dusunuyorum, ya film sirketinin bi reklami fake bisiler var yada kaza tamamen gercek bana gore...
Bu arada otomobil hiç işlevini yerine getirememiş. Üstelik ferrari. İçindekileri koruyamamış. Arabadan geriye hiç bir şey kalmamaış.Zamanında Lotus arabaların şasesiz üretilerek bir çok can kaybına neden olan arabalara benziyor. hiç mi parça kalmaz. Yada 24 ocak 2006 da olan dışişleri bakanlığı personelini taşıyan minibüs gibi hiç bir şey kalmamış içindekiler sokağa düşerek hayatlarını kaybetmişlerdi. Kaza ve geriye kalanlar enteresan.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Face sayfasında 10 milyon küsür begeni almış şu an..
F5 le sayfayı yeniliyorum.Saniyede ortalama 350-400 kişi begeniyor.Tüm dünya takipte demekki
Kaza yapan araç Porsche. İşlevini yerine getirmese bile o ağaç nasıl öyle duruyor anlamış değilim? Araba yanmış ağaç tutuşmamış bile.Sanki kaza olup enkazı ağacın yanına iteklemişler trafik aksın diye gibi duruyor. Bu da oldukça garip kaza yeri incelemesi bitmeden bir cm yerinden oynatamazlar.
![]()
yakında kokusu çıkar zaten, şimdi herkes 300km ye falan takmış durumda ama o tamamen habercilerin abartması.
Bana en muhtemel gelen sebep araçta meydana gelen elektronik veya mekanik bir problem. Ağaca girip böyle bir yanma patlama normal şartlarda çok zor geliyor düşününce.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Fragmanı toparlayan sağlam damardan girmiş.
Fast & Furious 7 - Trailer (June 2015) - YouTube
King Arthur OST - 03 - Hold The Ice
Hold the Ice - Hans Zimmer (King Arthur OST) HDHQ - YouTube
Ama bu reklam olur da abi gökhan özen gibi adadaydım , olaydan haberim olmadı falan diyip bikaç gün sonra piyasaya çıkarsa kimse takmaz bu saatten sonra bi tarafına.Onu düşünmüşlerdir heralde , reklam falan olmaz yani.Ya kaza ya bi şekil infaz ama gerçektir mevzu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)