User Tag List

Sayfa 47/68 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon
1289 sonuçtan 875 ile 893 arası

Konu: Paul Walker'ı Kaybettik.

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende biraz kendim bakındım

öncelikle google maps teki görüntüler eski, çünkü en son aracın oradaki ağaç maps görüntülerinde ince, resimlerde ise biraz daha kalın ve budaklanmış halde.

arkasında görünen gri renkteki ağacın dallarından bunu anlayabiliriniz.

45 mph mevzununa gelince, aracın geliş yönünde bir tabela daha mevcut maps ten bakınca görünüyor, geliş istikametinde virajdan hemen sonra önce bu tabelaya girmişler resimlerdeki tabela o, sonrasında kontrolünü kaybedip son durduğu ağacın oraya gelmiş. orada da 35 mph yazan bi tabela var.

ama 2 tabela arasındaki mesafe çok fazla değil, nasıl bi kaza ise artık oradan oraya o hale gelmiş araç
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok acayip bi film dönüyor.. hep amerikanın oyunu bunlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Duygusalliktan cikip mantiksal olarak bakacak olursak paul walker öldü . Çünkü eger olmedi de reklam için böyle bir sey yapılıyorsa ( ki filmin buna ihtiyaci yok ) kamuoyunu yaniltmak vs bi suru sebepten davalik olabilirler . Ayrica bahsi gecen kisi bir dunya yildizi yagacak tepkileri az cok hayal edebiliriz . Ama benimde merak ettiğim sorular var tabi . kaza nasil oldu neden gerekli aciklama hayranlarina ve kamuoyuna yapilmadi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BERKİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Verildimi bilmiyorum ama incideki konu

inci sözlük

Birde şu görüntü var ama plakadan harfleri değiştirmek kadar kolay birşey yok tabi..

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...35406516_n.jpg
    plaka konusunda arac zaten kendisinin degil arkadası kullanıyordu dolayısı ile mezardaki plaka kendi aracının olabilir

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadas ya, ulan bu kadarmi inanilmaz olmesi? tamam ne kadar guvenli olursa olsun kul yapisi sonucta, birsey ters gider, yakit hortumu kaciriyodur hersey olabilir, her an...bence bu kadarda kafa yormayin, herkes salak bir siz akilisiniz dimi yok illuminatiydi yok bilmemneydi, Ceset fotosu gormedi diye inanmayanlarada sunu sorcam: Sizin bir aile ferdiniz vefat etse feci sekilde yanarak, Ceset fotosunun internette gazetelerde sergilenmesini istermiydiniz?. Kendinizi akilli hisedeceksiniz illaki yok illuminatiydi yok suydu buydu, adam oldu iste, kaza bu olur herkesin basina gelir, kul yapisi bu araba isterse dunyanin en guvenli araci olsun, eceli geldiyse gidiyo..

Sonu aynen James Dean gibi olmus, yine bir Porsche... agaca sarmistir yakit deposu delinmistir vs vs, Sirf millet dikkat cekmek icin yok komplo kurdular yok yahudilerdi suydu buydu, He tamam Michael Hastings in kazasinda inanirim komplo olduguna, ama Allah bir deseler artik onada inanmiycak duruma gelmis resmen millet..
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Duygusalliktan cikip mantiksal olarak bakacak olursak paul walker öldü . Çünkü eger olmedi de reklam için böyle bir sey yapılıyorsa ( ki filmin buna ihtiyaci yok ) kamuoyunu yaniltmak vs bi suru sebepten davalik olabilirler . Ayrica bahsi gecen kisi bir dunya yildizi yagacak tepkileri az cok hayal edebiliriz . Ama benimde merak ettiğim sorular var tabi . kaza nasil oldu neden gerekli aciklama hayranlarina ve kamuoyuna yapilmadi ?

Bende ayni fikirdeyim ama kazali fotolara baktim diger araclarin;

Taklalar vs gormus.

Description:
    This happened after a light rain earlier in the day, this guy turned left on this road going at least 90mph and just lost it, the car spun out, (rear end) took out about 35 feet of a cinder block wall, then spun & hit the wall again with the front end, one of the wheels flew across the street into a neighborhood, the guy came out with one little scratch

En az 90mil le carpiyor. 35 feet lik duvari aliyor. 1 tekerlegi sokagin obur ucuna gidiyor ve adam ciziksiz ayriliyor.

This is the worst Porsche Carrera GT wreck so far and the story behind it is very odd. A couple had just befriended the owner of the Porsche at a resort. The owner allowed the couple to "test" drive his car. The woman took the driver's seat and her boyfriend/husband sat in the passenger seat. Within 1 mile of starting the test drive, the woman lost control and crashed into a couple of trees, tearing the car in half. She suffered severe injuries while the man walked away from the accident. The moral of the story is: NEVER ALLOW A STRANGER TO DRIVE YOUR HIGH PERFORMANCE CAR!!

Test drive da kontrolden cikiyor bir kac agaci aliyor. Kullanan yarali ama yandaki adamda cizik yok.

150Mil le betona vurmuslar, icinde iki kisi vefat etmis fakat sasi saglam.

Bu aracla kaza yapip olenlerde olmus ama bir tanesi bile bu sekile gelmemis ve kici basi kopsada, direge kafadan patlasada alev almamis. Adam 150 mil le yani 250+ la betona vuruyor yine o ortadaki sasiyi kiramiyor, bunlar 200mil le mi vurdular da o orta sasi ortadan ikiye ayriliyor ve o ciliz agaclar direkler falan hepsi saglam kaliyor? Hadi onu da gectim, arabanin cogu parcasi vurdugu yerde kalmis. O sasiyi oradan kirabilecek hizdalarsa arabanin icindeki cd bile sokagin obur ucuna gider

Ya hepsi cok buyuk bir tesaduf yada cincik var

Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay arkadas ya, ulan bu kadarmi inanilmaz olmesi? tamam ne kadar guvenli olursa olsun kul yapisi sonucta, birsey ters gider, yakit hortumu kaciriyodur hersey olabilir, her an...bence bu kadarda kafa yormayin, herkes salak bir siz akilisiniz dimi yok illuminatiydi yok bilmemneydi, Ceset fotosu gormedi diye inanmayanlarada sunu sorcam: Sizin bir aile ferdiniz vefat etse feci sekilde yanarak, Ceset fotosunun internette gazetelerde sergilenmesini istermiydiniz?. Kendinizi akilli hisedeceksiniz illaki yok illuminatiydi yok suydu buydu, adam oldu iste, kaza bu olur herkesin basina gelir, kul yapisi bu araba isterse dunyanin en guvenli araci olsun, eceli geldiyse gidiyo..

Sonu aynen James Dean gibi olmus, yine bir Porsche... agaca sarmistir yakit deposu delinmistir vs vs, Sirf millet dikkat cekmek icin yok komplo kurdular yok yahudilerdi suydu buydu, He tamam Michael Hastings in kazasinda inanirim komplo olduguna, ama Allah bir deseler artik onada inanmiycak duruma gelmis resmen millet..
    Olabilirde olmayabilirde. Dogru soyluyorsun hersey olabilir fakat daha hersey aciga cikmadigi icin supheli geliyor butun mesele o.

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dostum Brain o conner dan bahsedıyoruz normal bır ınsan degıl ıllumunatı degılde ne sımdı bu olanlar acıklarmısın??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bunlar hep sikko yüzünden adam herkesi paranoyak yaptı

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence bunların hepsi lpg zammindan oturu hukumetin gundem degistirme planı..
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne ümitlerle tikladim konuya bu sabah.hala neden öldügünü cözemedik mi pampamizin ?
    Dr.Ecu

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Onurcanın eklediği kazalı Gt fotolarından sonra ben arabanın altında bomba düzeneği olduğunu düşünmeye başladım

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onurcanın eklediği kazalı Gt fotolarından sonra ben arabanın altında bomba düzeneği olduğunu düşünmeye başladım
    Hayat ne garip dimi baskan.bombalar GT ler
    Dr.Ecu

_FaRuK_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen senın gıbı dusunuyorum kanka valla bende şaibe üst düzey

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    47 sayfa oldu adamı öldüremediniz arkanızda bırakamadınız bi türlü
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayat ne garip dimi baskan.bombalar GT ler
    Önceki sayfada Onurcan'ın eklediği kazalı Gt fotolarına bak moruk onları gördükten sonra bende iyicene şüpheye düştüm. Evet adam öldü orası kesin ama normal ölmedi normal bir kaza değil bu

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu arabada veyron gibi 2 parça değilmi?

Ortadan aracı birleştiren noktada belli bir darbe sonrası arka kısım ayrılması için tasarlanmış olması lazım.Ama kazada hıza bağlı olarak önce bi toz bulutu çıkıyo büyük ihtimalle motor bölümü koptu ama kabinin üstüne bindi ve yanmaya başladı.

Ben böyle düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ortadan aracı birleştiren noktada belli bir darbe sonrası arka kısım ayrılması için tasarlanmış olması lazım.Ama kazada hıza bağlı olarak önce bi toz bulutu çıkıyo büyük ihtimalle motor bölümü koptu ama kabinin üstüne bindi ve yanmaya başladı.

Ben böyle düşünüyorum.
    Paul Walker'ın kuzeni Day Walker'dan şok açıklamayı okuyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    47 sayfa oldu adamı öldüremediniz arkanızda bırakamadınız bi türlü
    Olmedi diyen yok ki ?

Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben böyle düşünüyorum.

Tam olarak ikiye ayrilmamis gibi ama agaca vurup ikiye ayrilan bir kutlenin ileride tekrar birlesmesi buyuk mucize olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gece bayagi dusundum bu meseleyi.ya normal kontrol kaybindan olan bi kaza ya biri biçti bunlari ki sayfadaki resimlere bakarsakta belli oluyo cgt oldugu bile anlasilmayan bir kaza gecirmisler yada gercekten bomba rpg tarzi birsey.ama bi gercek var azrailin annesi kaşar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)