Hani baska videolar falan yokmu
Ölenin arkasından en çok konuşan ulkeyiz.bir kez daha ispatladık.
Bu nedir arkadaş ya adam sevabiyla gunahiyla vefat etti.
Olaya din karıştı bir anda. Müslüman değil diye yapılan cümleler yanlış.
Ben ne müslümanlar tanıyorum başımızdakiler özellikle.
Utanıyorum. Adam ölmüş 15 yaşında kızı vardı. Babasız kalmış. Milyonlarca hayranı yas içinde.
Din muhabbeti yapıyoruz biz hala.
Sananee, bu kadar basit aslında ya sanane..
Sen haşa Allah' mısın , sen peygamber misin.. Böyleleri hiçbir işini düzgün yapamaz artı böyle konularda da ahkam keserler sanane kardeşim..
Basma kalıp kafalardan çıkında bi düşünün ne demektir bu ? ALLAH RAHMET EYLESİN.. Allah ona acısın.. Allah ona yardım etsin.. Allah merhamet etsindir.. Kötü bişey mi bu, ben mi idrak edemiyorum yoksa siz gerçekten embesil beyinlere mi sahipsiniz.. Güzel kardeşim bu tür şeylere takılma herşey yürektedir.. Ve kimse seçerek gelmedi hayata.. Sen müslüman olmak için ne gibi çabalar sarfettin söyle bakalım ?? Allah istedi ve böyle dünyaya geldin.. O zaman üstüne söylenecek söz yoktur..
Kim Allah'ın sevgili kuludur, kimin kalbi Allah'ın aşkıyla kavrulur bilemezsin.. O yüzden bu 40 yıllık tanıdığında olsa kesin konuşma.. Bazı şeyler vardır, toplumda alani konuşulmaz, fikir yürütülmez, ne kadar uğraşırsan uğraş bilgi sahibi olunmaz. Biraz DÜŞÜN !
Yarışıyo olması çok küçük bir ihtimal . Koskoca cgt virajı alamadı patladı o araba devam ettiBirde video da sekme var hiç sanmıyorum . Bu adam öldüyse kazadan değil başka bi sebepten öldü . Komplo teorisi kurduk sayfalarca araçla ilgili mantıksız geldi hepimize , arkasında bir iş var .
müge anlı, programında konuyu derinlemesine tartışmak ve aracın enkazını incelemek istediğini belirtmiş.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bende yeni öğrendim
Başın sağolsun moruk
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)