aracın ıcınde yanmıs resimleri var buna neden inanılmıyor hala
değişik açı ama gene görünmüyor
R.I.P Paul Walker Dead Crash ALIVE 60 seconds Death [RAW 2013] - YouTube
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
hakotech şu resimdeki yanmış adama bi daha bak derim
1316162-paul-walker-who-just-turned-40-in-950x0-11.jpg Photo by Litawow | Photobucket
BaYTaR MURO
edit:ilk post gıtmedı sandım pardon.
WfD8CUo.jpg Photo by Litawow | Photobucket
BaYTaR MURO
haklısın oda var tabi..insanın aynı model bı araba kaza yapmış bunuda kullanıyolar dıyesi geliyo..tabıkı gıden yıne ıkı can ancak tez uretıp curutmek daha kolay daha inanmaya müsayit kılıyo insanı..yaa paul öldü bu bi gerçek şuan..ancak ınanmak ıstemedıgımden paylasım daha kolay geliyo..
2 gün önce acaba mı diye sorduk ettik ama artık kabullenme vakti geldi malesef..
En çokta empati yapmak üzüyor insanı. Canlı canlı yanıyorsun ve sıkışmışsın, elden gelen tek şey acı içinde bağırmak ve birkaç saniye sonrası yok... Bunun suikastten başka bir açıklaması olamaz, kimsede beni inandıramaz
.
yanmış bedenlerin olduğu fotoğraf çok kötü , diğer yaşamanı yitiren kişinin beli falan kırılmış sanırım 2 kat duruyor
Livestrong
He eğer ki suikastse bence öyle, bunu düzenleyini bulup yakaladığı anda diri diri yakmayan amerikanında ben a.k
.
benim dikkatimi çeken nokta araba ilk darbeyi alır almaz patlıyor ve yanmaya başlıyor.supersport sınıfındaki bir araç için hoş bir durum değil.
komançero garage
az evvelki postta bir arkadaşımız videoda belirtti. 8 .snde araba orda gözüküyor videoda sonra bir anda videodan kayboluyor. Bunu açıklayabilirmisiniz arkadaşlar? kazadan hemen sonra o araba gider gitmez alev almaya başlıyor araba. Sanırım o arabayla bir ilgisi var?
doğuştan araba manyağı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)