sananesi bananesi durum ortada kardesım, halk bilinçlenmediği sürece sömürmeye devam. hayaldi gerçek oldu
Printable View
şuan benzınede zam geldi saat 12 den sonra gecmıs olsun. :)
7 kuruş zam ile birlikte 97 kurşunsuz 4,97 tl. bilginize..
bu kış bi aksilik çıkmazsa çekicem brandayı arabaya taksiyle gitmek daha ucuza gelecek yakında
yılda 3 defa köye gidicez diye araba barındırıyoruz evde kiralarız daha iyievde araba olunca yerindede durmayıp geziyorsun yakıt yakıyorsun bi yadndanda diyorum hastan olur şu olur bu olur gece vakti hastahaneye gitmek gerekir la arabada benzin yok ite itemi gidicez artık ne yapıcaz bilmiyorum Honda PCX fiyatları acilen düşmeli
Kömür dağıtımlarından sonra bu artışın sebebi belli aslında :D
ben arabayı salon niyetine kullanıyorum zaten tablet çay makinesi kurabiye püsküvüt internet :D yakında keyif vergisi çıkartıcaklar diye korkuyorum :)
alıcam Gürcü vatandaşlığımı yerleşicem Hopa'ya haftada bir geçerim Gürcistana 80lt depo fullerim 200 lari'ye depoyu 80lt bana 1 ay gider hem arabayı benzinde kullanırım adam gibi ne teklemesi ne patlamasıyla uğraşırım öperler İstanbulu Hopada vatan toprağı günlük vize 5$ geçiş için Hopada biraz Lazca - gürcücede öğrenirim hem bi yanım oradan gelme zaten ne çekicem İstanbulun kahrını
EPDK, Petrol Ofisi’ni de bünyesinde bulunduran OMV’nin LPG dağıtım lisansını iptal ediyor. Karar, şirketin otogaz numunesi teknik şartlarından biri olan koku kriterini yerine getirmediği için alındı.
Petrol Ofisi'nin otogaz lisansına iptal-Sabah - 13 Aralık 2013
opetede bekliyoruz
Devletın bızım gıbı sırketlerı soymak ıcın uydurdugu bahanelerden bır tanesı!
Klasık numaralar,bu seferkı en komıgı ıdı... Koku!
Opet dahıl herkesın ıptal oldu,sorun yok.2 gunde yenısını verecekler.
Yanlış Post.
Lpg ye geceden itibaren 7 kurusluk zam geldi hayirli olsun.
http://ekonomi.haberturk.com/enerji/...7163-zam-geldi
yaaa ben anlamıyorum bu ne amk her dakıka zam mı olur arkadas
istemsizce güldüm + vazelini hazırladım geceyi bekliyorum
Az önce bp nin önünden geçtim otogaz 3,26 bu ne yahuuu arabayı satıp dizel almak lazım daha fazla yol gideriz en azından :D
Mardin - Midyat Opet'de otogaz fiyatı 3.15 : )
gıdıp fullıyım