15.3 lt yakmissin :D Ben daha 13.5 litrenin üstünü görmedim. Farkediyor sanırım baya :)
Ekleme, devirli kullandım demişsin yeni farkettim. O zaman stock egzozla 1 lt felan düşer anca :D
Printable View
Zam zaten yurtdısı kaynaklı,kaynaklıda;otv nın bukadar yuksek olmasını kımse sorgulamıyor...
Yeni hedefim benzinde gazdan daha az yakmak artik :) :)
Yılbaşında Antalya-Eskişehir-Antalya yapıcaktım.Lpg'de mi Benzin'de mi karlı olurum ? Bu zamdan sonra
klasik kat iptali sorusu
kat iptali çok mu yakar az mı yakar tartışılıyor arada ama sanırım kattan sonra devirli kullandığıız için daha bi çok yakıyor..
adamlar öyle şeyler yaptılarki dağıttıklarıyla kalmıyolar kendileri set olup gidince bile kimse düzeltemeyecek ülkeyi. şuanda sadece zenginlerin yaşayabileceği bir ülke haline geldi. ilerde hiç yaşanmayacak hale gelecek. gidişat o şekilde. sağlık hizmetini bile para almadan vermiyor devlet. yeminli tayyip yeminini yerine getiriyo işte. lpg zammını falan değil herşeyi ofsayt adamların düzgün tek işi yok. bugün okudum pkk açık açık tehdit etmiş adamlar kimlikleriyle meşru şekilde basın açıklaması bile yapıyolar. sebebi kim sizce? yol kapatmayla falan olcak iş değil bu artık. gezidekileri gördük adamın umrunda değil yaptığı şeyden memnun olup olunmaması. oda bilinçli yapıyo zaten.
İçine ettiniz ülkenin, içine... Adam hala bana mısın demiyor, zammıydı, ülkeyi karıştırmasıydı, terördü,...vs zorladıkça zorluyor, bıçak kemiği kırdı hala kastırıyor o bıçak arkadan çıkacak diye...
Yazık ya,...
Öncelikle arabaların hepsinin yakıtı aynı yerde bitmez ki. :D
Olacakları tahmin etmek zor değil...
Polis gelir,hır gür çıkar. Arabalar bağlanır,ambulans itfaiye gibi arabalar acil bi durum olursa yetişemez,bir şeridi açık bırakılsa dahi illa ki o şeridi kapatan bi dengesiz çıkacaktır. :)
Özetle; Tutmaz bu iş. :)
benzinli ya da lpg li d segmenti vw grubu araçlarınız itina ile yok pahasına alınır :D
bugun acıklama gelmıs subat ayında eskı fıyatına gerı donucekmıs yanı kısaca bızı secın dıyorlar anladınız?
bu da mı gol değil....
bu işin lpg'si benzini dizeli pek kalmadı artık, araç sahibi olmak eskiden lüksmüş şimdi ihtiyaç, her evde iyi kötü bi araç var hemen hemen. o yüzden yapılıcak bişeyde pek görünmüyo gibi, bu hükümet gitse başkası gelse yine aynısı olucak hiçbirinin birbirinden farkı yok çünkü herkes kendi taraftarının cebini doldurmakla meşgul geri kalan halk ne yaparsa yapsın, bizden değilseniz sürünün mantığı var hepsinde..
Bunlardan beteri olmaz bence.
Bunların...... yatacak yeri yok.
iyi vurgun.30 kuruş geçirip 5 kuruş indirim yaparlar yakında.
Valla ben oturdum hesapladım buraya da uzun uzun yazdım ama gerizekalı ipad sayfayı yeniledi silindi yazdıklarım.. Özet geçiyorum lpg de hala %30 tasaruf ediyorum e60 5.20 de.. Benzinle kullanıcam lafları bi bana mı saçma geliyo acaba.. 10.000 km de hala 1400küsur lira cebimde kalıyo.. X5 de kar daha da artar.. Ha eskiden süperdi o yrı mesele bu kadar vergi mi olur aynen bence de o başka