Dün içinde 20 tl vardı 40 tl daha aldım sık kullanmıyorum zaten ama bu zam kötü oldu :(
Printable View
Dün içinde 20 tl vardı 40 tl daha aldım sık kullanmıyorum zaten ama bu zam kötü oldu :(
Yanı max 30-40 tl kar degıl,12 tl cıvarı olucakkı 45 lık tank 40 cıvarı alır.
Oyuzden cok panık yapma ;)
abi günde yeri geliyor 3 depo full'luyorum Lpg olarak... ve 2 araba çalıştırıyorum dükkanda yani bana 12*3=36 36*2=62 tl günlük hemen hemen fazladan cebimden para çıkacak :D :D
işin geyiği şakası bir yana gerçekten çalışan veya arabasını sık kullanlara Allah kolaylık versin...
Sistemi komple yeni takmıstım, bide salak gibi gittim 65 lt lik depo taktırdım, zaten dolduramıyordum, şimdi fullemek iyice hayal oldu anasını satayım! Lanet olsun böyle düzene!
Su zamla aylık bi yanıma kaçan net 50 TL :(
Kesın mı an itibariylen geldı mı? Yarın okula gidecem.
sabah ta 50 - 60 atıcaktım vay ...... sansa bak :)
Arkadaşımın petrolü var Antep'te,cumartesi ya da pazar günü haber gelmişti sanırım Pazartesi günü zam gelecek diye. :) Konuyu görmedim görseydim yazardım. :)
3.21 olduysa lpg gerek yok lpg ye o zman kullanmayız olur biter Yasasın Benzin,İllet geldi artık Sansını cok kaybetti bu hükümet artık
hayırlı olsun
ankarada lpg 2.91
kuzu gıbı odemeye mahkumuz nasılsa....
oy veren elıme sı...yım
İstanbul yolu Totalden dün akşam 2,37'ye aldım. Sabah Ostim Mogaz ve Milangaz'da 2,39'du büyük ihtimal tabela değiştirmeyi unuttular ya da gidip bi şansınızı deneyin belki zam yapmamışlardır :)
Neyse makarna, kömür olarak geri dönecek bunlar, kaybımız yok yani. Durmak yok ......
Lpg nin bu kadar pahali satilmasi resmen zulum. Sonucta lpg(otogaz ve tuplu) kullanimi %72 dar gelirli vatandas,%14 u orta gelir(eski orta direk) vatandas tarafindan tuketiliyor.
Vergi yuku bu kadar fazla oldukca,zamlar can yakacak....
Soylemek istemiyorum ama mazot ve benzinede zam var.
yaa bu nereye kadar boyle gıdıcek yaa turkıye yı *** ettıler yasanmaz hala geldı yeter artık yaa bu ne yaa ayda yılda 20 tl lık gaz alıp bı hafta sonu turluyorduk sımdı oda kalktı zamsızz hıcbırsey kalmadı ya bu kadar vergımı olur bunun bır cozumu olması gerekıyor yeter artıkkk yaa!!!
dün gazım azdı 2.880 den almadım yarın sabah alırım dedim 3.140 olmuş bu nedir ya
Bi de soğuklar başladı, 1km sonra tüpe gecen araba gittiğim yerde anca gecti :D Çifte vurgun sabah sabah.
ankara anadolu bulvarı PO'da hala 2.61 gösteriyordu tabelada
oy verenler sağolsun ilah oldu başımıza töbe haşa bindikçe biniyor 30 kuruş zam da bile bizim millet kuzu gibidir sıkıntı yok yola devam
kış biter seçim gelir indirim yaparlar
hepimiz duyarız ''tayyip kral adam'' laflarını
biz balık hafızalı bir milletiz
buna bır protesto yapalım bence?
Maşallah soyguna devam.. 2.91 olmuş işe gelirken batım.
Eski aracımıza 2005 yılında taktırmıştık, o zaman litre fiyatı 1,10 civarıydı vay anasını arkadaş
Ama asla durmak yok yola devam!!
Sehir ici az yaksin die lpg li palio aldim ise bak ya daha zam gelmeden bi hesap yaptim 37-40 krs yakio :D
Napsak bilemedim en sonunda fred cakmaktas gibi takilcaz sanirim :D
Bize müstehak.............
#LPGzammıGeriCekilsin
sosyal medya değerlendirilebilir
ama güzide ülkemizde millet zamlarla değil çıkarlarının peşinde dershanelerle ilgilenir
bence yakıt zamlarına karşı örgütlenmeler otomobil forumlarının görevi olmalı
sonuçta hepimizin ortak paydada birleştiği şey otomobil ve yer forum sendika kuracak halimiz yok ne de olsa :)
cidden bu nedir ama ya bukadar bindirmede cidden olmaz:( arabaya lpg taktırıcaktık marka araştırması yapıyordum, gerek kalmadı heralde:(
3.15 tl tup nedir arkadas
Verdigim vergileri insallah kurusuna kadar kanser tedavisine harcarlar, haram zikkim olsun, Colugu cocugu sakat cikar insallah..
eet bızım aslında tech turkey olarak bırsey yapmamız gerekıyor konvoy gıbı
kardeş zam gelmiş sen konvoy diosun :D
kusura bakma ama millet g.tyle güler
sorun ztn arabaya binmenin pahalı olması
ha eşşek kiralayıp konvoy yapalım diosan tmm ama o da magazinel bir olay mevzuyu basitleştirir
bence öncelikle sosyal medya kullanılmalı
ki zam hakikatten millete dokunacak bir boyuttaysa mutlaka tepki olacaktır
bi insan kendinden bu kadar nefret ettirirmi yaa bu insanlarda hiçmi akıl yok nesine oy veriolar bilmiyorum o yüzde 50 yüzünden çekiyoruz biz ne çekiyosak protesto yapsak nolcak adamların bütünü yüzde 50 diger yüzde 50 100 parça anasını satim herkes baska bişe dio birlik yok
Öhhh lan 2.50'lerde lpg ararken 3 tlden de bulamıyoruz artık.
edit: bi ara 2.68 iken 11 kuruş indirim olduydu, sonra yine çaktırmadan 2.80'lere kadar çıktılar o ara hiç zam haberi duymadım.
ankara batıkent bağdat caddesi milangaz 2.43ten 2.71e çıkmış arkadaşlar :(
(istanbuldakilere nispet gibi oldu ama)
ee tayyip baktı lpgye dönüyo millet binmeyin ulan dedi. 30 kuruş nedir be insafsız herifler. yarın istanbula gidecektim gitmemeyi düşünüyorum. seçimler için yapılacak harcamaların kaynağını bulmuşlar.