Bu insanlara az bile millet hala tayyıp diyor başka bişe demiyor anlamış değilim
Printable View
Bu insanlara az bile millet hala tayyıp diyor başka bişe demiyor anlamış değilim
evet bencede az baksanıza sadece konusuyoruz hıc ıcraat yok daha coook bınerler boyle bır protesto yapalım dedık yapsak ne olcakkı dıye bır dunya laf soyledınız bıze mustehak bence sonucunu ndnn dusunuyoruzkı belkı ıyı olcak 3 5 kısı bır konvoy yapsak yolda gorende takılır mutlaka buyur sonucta tek bızım sorunumuz degıl bu
Valla haberi veren arkadasa cok teşekkürler depomu onun sayesinde fullemiştim.
Tayyip bu ülkeye atılmış olan en büyük kazıktır.Artık söylenecek söz bulamıyorum ben.Ayıp diye bişi var ama yok yani halkını düşünmeyen başbakan olmaz. o yüzden ben diyecek bişi bulamıyorum.
Herkes kontagını 2 gün basmasa olabilecekleri düşünmenizi istiyorum.
4-5 sene sonraya planladığım bulgarıstan vatandaşlığına geçme planımı daha erkene almayı düşünüyorum artık.bu ne lan ota vergı b.ka vergı. Rahmetli dedemler memleket sevdası ugruna dönüş yapmış ama çeşke donmeselermiş dedemin kardeşinin çocukları dobriçte yaşıyor sadece cevız ağaçları var çiftcilik yapıyorlar daha yeni e270 dı aldı 14.000 leva ya yaklaşık 23.000 turk lırasına denk gelıyor düşünün çiftçisi bile mercedese bınebiliyor bulgar hukumetı cıftcı kalkınsın dıye mazottan elektrıkten vergı almadıgı gibi dekar basına 70 leva para verıyor. Biz astarı yuzunu gecıyor diye daha 1 ay önce toplam 70 dönüm şeftali bahçelerimizi sattık
beyler yıllardır aynı şeyler konuşuluyor, konvoy olayınada çok meraklısınız bu arada:D
Avm de çalışıyorum otoparklar yollar dolup taşıyor hangi kontak kapatmadan bahsediyoruz ki.karşı binada oturanlar bile arabayla geliyorlar
tamam kontak kapatalım diğer %50'de gelip karşımız da aragaz yaaparak recep tayyip erdoğan diye slogan cekip pavyon kalkışı yapmazsa ben de adımı değiştiririm. Imf en çok borçlu 5 ulkeden biri ilan etmesine rağmen borcu kapadık diye mevlut okutan bir ülke de yaşıyoruz
Bende kendi arabamı LPG de sürüyordum 30 krş gibi bi tüketimi oluyordu şehir içinde 2.80den aldığımda.. Ama çalıştırdığında arabayı ısıt tüpe geçsin teklemesi gidene kadar bekle tüp beyninin ısınmasını bekle onu bekle bunu bekle bunlar beni LPG den soğuttu..
4.80den 95 oktanımı alıyorum uzun yolda 30 kuruşu düşüyor şehir içnidede maksimum 40 kuruşu geçmiyor hem arabam daha sağlıklı.
adamın amacı belli yaptığı otobanları duble yolları arkadaşlarının eşlerinin dostlarının taşıma şirketlerine bırakmak.son yıllarda hiç görmediğim kadar kamyon piyasaya çıktı.adam kısaca diyorki yolu ben zenginlere yaptım parası olmayan toplu taşıma kullansın.senin ben yönetim zihniyetini seveyim.
bu bır fıkır en azından bır cabam var baskalarının neyı var burda bos konusmaktan baska? bul baska bır fıkır onu yapalım beledıye otobusune bınıceksın para vermıycenmı? yıne devlete gıdıcek ne degısıyor? bunu bır sekılde potesto etmemız gerekıyor onemlı olan ana fıkır bu konvoy yada baska bırsey degıl hee kabullenıp gecıcem dıyorsanda kusura bakma ama baskalarının hıc yapamadıgı bırseyı soyledım dıye fıkır ortaya koydum dıye dalge gecılıpp kucumsenmemen gerekıyor (bıraz agır konusmus olabılırım ama bu bızım ıcın uyanmamız ıcın sımdıden ozur dılerım )
ben konuyu görünce lpg den uzak olduğum için ufak bir zam sandım 3-5 kuruş gibi ama sağlam bindirmişler 30 kuruşmuş galiba ohannes dedim.. bildiğin 4 sene öncesi dizel fiyatlarına yaklaşıyor..
Arkadaş şu memlekette abdullah öcalanın bile sözü dinleniyor fikri alınıyorda yedi sülalesine sövdüğümüz halde bize dönüp sormuyor siz bana niye düşmansınız diye zammı şu nedenle yaptık diye açıklamıyor bile söyle hakkatten ihtiyacı varsa ülkemizin paraya gönüllü olarak 5 liradan alalım gazı yoksa karını çocuğunu biz beslemeyelim
Smdi gordum haberlerde hemen girdim konuya yuh 30 kurus nedir benzinli binin daha iyi
Çok tanıdık bir replik; ben hep 20 TL'lik alıyorum, yine 20 TL'lik alacağım :icon_wack:icon_wack
GAZ'a gelmemek gerek.artık lpg li araç almam yada takmam..zaten benzinden çok yakıyor litre olarak fiyatıda buralara geldiyse yakında kafa kafaya gelir..şuan en mantıklısı dizel sanırım
1-2 saat sonra çıkıp depoyu fullicem bakalım nekadar farketmiş :)
haram zıkkım olsun şerefsizlere kontağa basamıyorum ulan bu yaşımda ..
yazın ehliyetimi aldım 300 küsür lira sadece vergi ödedim 100 lirada trafiğe kart cart curt parası gerçe oda vergi şimdi motor ehliyeti alıyorum onada 200 küsür sadece vergi toplam 300+ lira bu ne demektir ya
Kaynarca bp den bildiriyorum
3.10 tl olmus depoyu fulletiyorum 150 tl dedim umarim doldurabiliriz
dizel benzini geçsede uzun yolunuz çoksa 100 bin üstü yapıyorsanız her şekil avantajlı.. ama şehir içi ağırlıklı sürüşde artık yeni nesil benzinliler bu blue teknolojili araçlar dizel kadar az yakıyor..
Dizel kısa mesafe ve soğuk havada çok yakıyor. Uzunda avantajlı
Ankara da aktaş milangaz 2,81tl ydi sabah
Shell de de 2,92tl gördüm
katılıyorum artık yeni nesil araçların bir çoğu az yakıyo fakat yakıt fiyatları :(
Ya protesto falan olayina benim aklıma bişeyler geliyor ama yapmak biraz cesaret ve hakaten iyi bir yapılanma gerekli! Kimse de cesaret etmez diye düşünüyorum! Boş bitik depolarla 70 80 araba aksam trafiğinde e5e cıkacan orda e5ın ortasında arabaların alanının gazi bitecek kontak kapatıp yolu kapatılan! Gelen polise de gaz bitti dıceksın istanbulu kıtlıceksın anasını satım!
Kış nedeniyle geçişlerde uzadı üstüne zam olmadı ya
25 - 30 kuruş zam geldigini sabah duydum cogu yerde 3 tlyi gecmis. euro 2.76ya cikti benzine devam :)
Lpg ye saglam gecireceklerini mantikli dusunebilen herkes zaten biliyordu. Aynisi mazottads olmamismiydi zaten. Vatandas neye yoneliyorsa ona geciririyorlar serefsizler.. Kista geldi asil dogalgaza ne saplicaklar cok merak ediyorum. Ahh ahh hayatimda hickimseden bu kadar nefret etmedim. Allah senin belani versin .
LPG fiyatlarına bugün yapılan şok zammın arkasından Suudi Arabistan çıktı. Sektör yetkililerinin Reuters'a verdiği bilgiye göre, Suudi Arabistan'ın devlet şirketi Saudi Aramco'nun LPG'nin hammaddeleri olan propan ve bütan fiyatlarını Aralık itibariyle sert şekilde yükseltmesinin ardından Türkiye'deki dağıtımcılar da LPG fiyatlarına büyük bir zam yaptı.
Lpg yi sokucektim zaten iyi bahane oldu
Ben senin yazını küçümsemedim.Protesto demek yapılan seye karsı davranmaktır.Sen gidip 5 liraya benzin alıp benzin 5 lira diye protestoya gidersen ne anlamı kalır ?
Gidersin herkes kontak kapatır otoparka ceker arabsını yüreyerek yada 1 lira verir iett ye biner gider.
Ama bu gemi bu denizin yolcusu böyle geldi böyle gider diye düşünüyorum önemli olan tepedekini degistirmek bana sorarsanız..
Yakında 10 kuruş filan düşürürler yine helal olsun deriz sıkıntı yok :)
Sabahtan beri ağzım yamuldu küfür etmekten buraya yazıcak bişeyim kalmadı.
LPG'ye neden zam geldi- Sözcü Gazetesi
Ama önemli olan yakıt üstündeki verginin azaltılması.
2.94 krş tan aldim bugun sondu bu artik bundan sonra benzin alirim ucuzlayana kadar :) dizel swaplasak oda beter olcak napicaz bilmiyorum
Bakalım secımlerde bu zamlara nasıl tepkı gosterılıcek?
Devlet harcalamaları okadar yogun kı,zamlar cezalar vergıler tavana vurdu ama delık buyuk... Kapanmaz...
Osmaniye sehir merkezinde 3.09 la 3.18 tl arasi siz yine şükredin halinize :D