45 lik simit tank abi
Printable View
gittik fulledik... böyle düzene lanet olsun
Dün içinde 20 tl vardı 40 tl daha aldım sık kullanmıyorum zaten ama bu zam kötü oldu :(
Yanı max 30-40 tl kar degıl,12 tl cıvarı olucakkı 45 lık tank 40 cıvarı alır.
Oyuzden cok panık yapma ;)
abi günde yeri geliyor 3 depo full'luyorum Lpg olarak... ve 2 araba çalıştırıyorum dükkanda yani bana 12*3=36 36*2=62 tl günlük hemen hemen fazladan cebimden para çıkacak :D :D
işin geyiği şakası bir yana gerçekten çalışan veya arabasını sık kullanlara Allah kolaylık versin...
Sistemi komple yeni takmıstım, bide salak gibi gittim 65 lt lik depo taktırdım, zaten dolduramıyordum, şimdi fullemek iyice hayal oldu anasını satayım! Lanet olsun böyle düzene!
Su zamla aylık bi yanıma kaçan net 50 TL :(
Kesın mı an itibariylen geldı mı? Yarın okula gidecem.
sabah ta 50 - 60 atıcaktım vay ...... sansa bak :)
Arkadaşımın petrolü var Antep'te,cumartesi ya da pazar günü haber gelmişti sanırım Pazartesi günü zam gelecek diye. :) Konuyu görmedim görseydim yazardım. :)
3.21 olduysa lpg gerek yok lpg ye o zman kullanmayız olur biter Yasasın Benzin,İllet geldi artık Sansını cok kaybetti bu hükümet artık
hayırlı olsun
ankarada lpg 2.91
kuzu gıbı odemeye mahkumuz nasılsa....
oy veren elıme sı...yım
İstanbul yolu Totalden dün akşam 2,37'ye aldım. Sabah Ostim Mogaz ve Milangaz'da 2,39'du büyük ihtimal tabela değiştirmeyi unuttular ya da gidip bi şansınızı deneyin belki zam yapmamışlardır :)
Neyse makarna, kömür olarak geri dönecek bunlar, kaybımız yok yani. Durmak yok ......
Lpg nin bu kadar pahali satilmasi resmen zulum. Sonucta lpg(otogaz ve tuplu) kullanimi %72 dar gelirli vatandas,%14 u orta gelir(eski orta direk) vatandas tarafindan tuketiliyor.
Vergi yuku bu kadar fazla oldukca,zamlar can yakacak....
Soylemek istemiyorum ama mazot ve benzinede zam var.
yaa bu nereye kadar boyle gıdıcek yaa turkıye yı *** ettıler yasanmaz hala geldı yeter artık yaa bu ne yaa ayda yılda 20 tl lık gaz alıp bı hafta sonu turluyorduk sımdı oda kalktı zamsızz hıcbırsey kalmadı ya bu kadar vergımı olur bunun bır cozumu olması gerekıyor yeter artıkkk yaa!!!