Yüzde 10 civarı gelebilir.
depoda bomboş arabanın gidip alsam mı almasam mı acayip tereddüte düştüm şimdi bu yazılanları okudukca....
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Yav arkadas iddaa kuponu son maçta 1 golden yattı, yeni bi rekord aldım, cepte kuruş kalmadı, hersey üst üste geliyor arkadaş arabayada bınemıcez bu nasıl hayat yeter ya! Tam umutlanmıstım zam yok diye oda kesinleşti hadi buyur bakalım!
bbm pin :2B244451
Abi kesin mi ya benim kuzen yok öyle bişey diyor bu zam bayiilere ne zaman bildiriliyor ki ?
bi anda 30 kuruşta iteklenmez ki yazık günah arkadaş ya
Deponun yarısını fulledim tam 11,5 tlPompacıda 30 krs zam var dedi hatta gittiğimde pompacılar kendi araçlarını fulluyordu
![]()
ben böyle işin... bi espirisi kalmadı lpg nin
dayanamadım gittim depoyu fulledim ne olur ne olmaz diye eryaman opetde şu an 2,60 lpg ama 12'den sonra 31 kuruş zam gelecek dedi kasiyer....
Zam mı bu kadar merak edıyorsanız onceden haber vereyım.
Ama bu zam yurtıcınden degıl,yurtdısı kaynaklı yazdıgım gıbı.
Bu sefer kı gıbı yuksek oranda olmadı artıs. Ama depolar genelde 200 tl aldıgı ıcın sadece 1 kereye mahsus %5 olsa,10 lıra kar yapar. Keske buyuk depolama sansımız olsa. Mesela %10 faıs zam geldı.pesınen ıstasyona 500lt lık pesın odeme yapsak,tasarruf oyle olur dıse dokunur....
Malesef mazotada buyuk zam var ancak subvanse oluyor mecburen...
Devlet bu kadar Otv ve Ustune Kdv almaya devam ettıkce,bu tatlı paradan vazgecmedıgı surece bu ıs boyle dahada kotuleserek devam edıcek...
abi aynısını babamda dedi.... ben konuyu okuyup acelece evden cıkarken hayırdır dedi... dedim 30 kuruş zam var... edecegin kar 30-40 lira diyor yani görende seni 500-600 tl almak için koşar sanacak dedi.... ama babam bilmiyorki benim için LPG 'de 30-40 tl büyük para ahhahahahaha![]()
![]()
Mazota da mı 30 kuruş zam gelcek ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)