User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
197 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Lpg Zammı hk.

tayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakalım secımlerde bu zamlara nasıl tepkı gosterılıcek?
    Devlet harcalamaları okadar yogun kı,zamlar cezalar vergıler tavana vurdu ama delık buyuk... Kapanmaz...
    içinde bulunduğumuz durumun özeti burdur.

adamlar 10 yılda ülkeyi soydu soğana çevirdi 80 yıllık cumhuriyetimizin bütün kazanımlarını 10 yılda sattılar yetimin hakkını yediler , tamamiyle dışa bağımlı bir ülke olduk , devletin tek geliri vergi oldu , imalat ihracat diye bişey kalmadı , şunu iyi belleyinki bu ülkede artık vatandaş devlet için çalışıyor ama gerçekte olması gereken bunun tam tersidir devlet vatandaş için çalışmalıydı , bu saatden sonra bu iş cok zor yaşım 32 oldu benim ömrüm yetmez heralde bunu görmeye , Allah çocuklarımıza refah içinde yaşamayı nasip eder inşallah , memleketimizin durumu hiç iyi değil bu nereye kadar böyle gider bilemiyorum , devlet vergi alabilmek için herkesin yakasına yapışıyor sigara firmaları indirim yaptı diye devlet hepsine inceleme başlatmış düşünün artık bu ülkede birşeylerin fiyatı ne zaman düşer ??

buraya sayfalar dolusu yazılır aslında ama neye fayda , bu memleket badem bıyıklı din sömürücülerin elinde harap oldu gitti yazıklar olsun bu devleti bu hale getirenlere , bunların hiçbirinin yatacak yeri yok başta rte ve ona yandaşlık edenler

ugur_EN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    petrolde pompacı olarak çalıştığım halde bu zammı duymadım gerçi bizim istasyonda lpg yok ama haberi gelirdi enteresan bugün öğrendiğimdede çok pişman oldum normalde her ay başında kesin fullerdim bu ay'ı es geçtim oda bana denk geldi neyse artık yapıcak bişey yok aynı benzeri zam benzine ve mazotada olmuştu aniden zamanını tam hatırlamıyorum ama lpg'e de yaptılar aynısını ev tüplerinede zam gelmiş bu arada . . .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzini en son 4,57 den aldım bugün lpg 3,24 olmuş ve lpg benzine oranla %15 - %20 daha fazla tüketim yapıyo sonuc olarak lpg işi artk yalan olur

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sefer yapılan yurt dışı ve biz buna uymak durumundayız buraya kadar tamam, şimdi hükümet deseki ben haklım için buradayım yaşadıkları zorluğu biliyorum bari kdv ötv den yapılan oran kadar düşeyim....
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    milletçe bisiklete geçmeliyiz. zenginler faytona geçsin

EfeTorunu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi geçmiş olsun valla bazı şeyler bizm insanlara mustak yapcak bişi yok başa gelen ama ayıp arkadasım ya bu kadarda vergi manyagı olunupta insanları rezil etmeye gerek yok hiç :@

tonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    milletçe bisiklete geçmeliyiz. zenginler faytona geçsin
    , Avrupada çevre kirliliği olmaması ıcın lpg ye tesvık edıolar lpg fıyatlarını dıpte tutuyorlar ,Türkiyede rte denılen kısı halkın kanını nasıl emerimde daha fazla zengın olurum dusuncesınde ...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    millet bisiklete geçse alırım bir tane elektrikli bisiklet.. hem normal bisiklet gibi sürebiliyorsun hemde yorulursan elektrikli motorla gidebiliyorsun üstelik pedal çevirip giderken aküleride bir yandan sarj ediyorsun..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aygazın sitesinde tasarrufunuzu hesaplayın diye bir bölüm var osmaniyedeki güncel fiyatlarla; şuan ortalama 100 km de 7 litre benzin tüketen bir aracın lpg kullanarak 1kmde ettiği kar sadece 0,04 kuruş

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hergun tekirdaga gidp geliyorum 100km yolda 25tl yakiyordum birde haftada 20. 25benzin aliyordum arabaya artik benzinle gidip gelicem hic bir farki kalmadi
    Hakkı Can Eryüzlü...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamlardan sonraki aracım. 1 hp offroad machine

evrenalpar
    Misafir
    Neden bütün otomobil forumları birleşip eylem yapmıyoruz?
    Ör:
    Turbofsi
    bmwpassion
    alfistiturkey
    ophell vs vs vs...

Tepki koyalım da içimizde kalmasın bari, işe yarasın ya da yaramasın..

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tayf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    içinde bulunduğumuz durumun özeti burdur.

adamlar 10 yılda ülkeyi soydu soğana çevirdi 80 yıllık cumhuriyetimizin bütün kazanımlarını 10 yılda sattılar yetimin hakkını yediler , tamamiyle dışa bağımlı bir ülke olduk , devletin tek geliri vergi oldu , imalat ihracat diye bişey kalmadı , şunu iyi belleyinki bu ülkede artık vatandaş devlet için çalışıyor ama gerçekte olması gereken bunun tam tersidir devlet vatandaş için çalışmalıydı , bu saatden sonra bu iş cok zor yaşım 32 oldu benim ömrüm yetmez heralde bunu görmeye , Allah çocuklarımıza refah içinde yaşamayı nasip eder inşallah , memleketimizin durumu hiç iyi değil bu nereye kadar böyle gider bilemiyorum , devlet vergi alabilmek için herkesin yakasına yapışıyor sigara firmaları indirim yaptı diye devlet hepsine inceleme başlatmış düşünün artık bu ülkede birşeylerin fiyatı ne zaman düşer ??

buraya sayfalar dolusu yazılır aslında ama neye fayda , bu memleket badem bıyıklı din sömürücülerin elinde harap oldu gitti yazıklar olsun bu devleti bu hale getirenlere , bunların hiçbirinin yatacak yeri yok başta rte ve ona yandaşlık edenler
    Hocam bunu facebook ta falan paylaşıyorum.
    bbm pin :2B244451

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son zamndan önce km de 20 kuruş lpg 25 kuruş benzin yakıyordum. son zam ile birliklte fark kapanmıştır sanırım.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay aluminyum lpg taktirali 1 hafta olmadi bu ne zammi ya!

İyiki doldurmusum depoyu h.sonu

41AF101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizlere bir soru
    Lpg zammı olmadan 1 gün önce orta susturucu ve katalizörü kestirip boru kaynattırdım az ses yapsın diye Ses hoşuma gittikçe doğal olarak devirli kullandım.
    Araba 20 liraya(gaz litresi 2.75) 60 70 km arası gidiyordu.Bugün bi baktım 42 km de(litresi 3.10 kuruş) bip bip öttü benzine geçti.Ortalama 50 kuruşa geliyor.Yani benzin gibi birşey oldu Zam ve egzost tan önce 30 kuruş yakan bir arabanın 50 kuruş yakması normal değil dimi ? Egzosu orjinale çevirsem ne kadar farkeder sizce ?
    1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ

DallaraF395 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devlet her yil petrol satin aliyor ve bu satin alma ''Future Trading'' adi altinda ileri bir satin alim gibi dusunebilirsiniz. Afaki olarak 100 harcarim diyor parayi yatiriyor 100 parti parti Turkiyeye giriyor. Tabiki o 100 kullanilmiyor 84 kullaniyor geriye kalan 16 tekrar satiliyor fakat alis fiyatindan degil cok daha ucuza mesela 1.5TL lite basina gibi. Aslinda kalani yil icine yedirse biraz yakit fiyatlari inebilir ama ne gerek var zaten herkes mutlu bu ulkede.

DallaraF395 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 41AF101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizlere bir soru
    Lpg zammı olmadan 1 gün önce orta susturucu ve katalizörü kestirip boru kaynattırdım az ses yapsın diye Ses hoşuma gittikçe doğal olarak devirli kullandım.
    Araba 20 liraya(gaz litresi 2.75) 60 70 km arası gidiyordu.Bugün bi baktım 42 km de(litresi 3.10 kuruş) bip bip öttü benzine geçti.Ortalama 50 kuruşa geliyor.Yani benzin gibi birşey oldu Zam ve egzost tan önce 30 kuruş yakan bir arabanın 50 kuruş yakması normal değil dimi ? Egzosu orjinale çevirsem ne kadar farkeder sizce ?
    Benzin ile calisan araca zaten LPG takildigindan biraz daha fazla yakiyor olmasi lazim. Yani suan yeni zamla beraber arac hemen hemen dizel ile ayni yakit masrafi vardir?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)