RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Seçilen mekan ile alakalı yılbaşı eğlencesi bu sene yine City’s limonatayı düşünüyorum terası mükemmel bütün yılbaşı eğlencesini havai fişek gösterilerini seyredebiliyorsun sessiz sakin güzel bi yer bütün rezillikler aşağıda kalıyor diyeyim.
Kopmak isteyenlere göre değil yemeğini yiyip kazıklanmadan alkolünü alıp keyif yapacağın bi yer
Geçen sene yılbaşı XOR kankamla
![]()
limonata kişi başı ne kadar böyle bir menü
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Limonata alakart olarak hizmet veriyor biz bir menü veya farklı bir fiyat vermedik. Hesap olarak ideal 50 tl den yukarı doğru çokomel eğrisi yapılabilir.
Eger Kumkapi'da eglenmeyi dusunurseniz tanidigim birkac restoran mevcut. Ozel fiyat icin yardimci olabilirim. Tripadvisor.com sitesinde bircok olumlu yorumlari var. Servis, hizmet, yiyecek icecek, kalite 5 uzerinden 5.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
geçen sene son anda vuran baş ağrısı yüzünden club felan yalan olmuştu iyide oldu ama bu yıl bişeyler yapmak lazım
biraz bütçe ayarlayıp iyi biryere gitmek istiyorum istanbul izmir uludağ vs vs önerilere açığım![]()
Bence en güzeli dışarda bi ton para bayılıp rezillik çekilceğine arkadaşlarla villa tarzı biyer kiralanıp paşalar gibi eğlenmek en güzeli olur![]()
Aynen süperdi geçen sene![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Geçen yıl Sapphire'in içindekı Joker Club'taydım. Suat Ateşdaglı, Kaan Gökmen vs güzel djler vardı fakat organizasyon büyük hayal kırıklıgıydı. Gece 2' de alkol kalmamıstı. Localar alt üst olmuştu... Sınırsız alkol olan partilere gidecek olanlar herseye hazırlıklı olsunlaar![]()
xbox live : YsnErhn
bende düzgün konaklamalı çok abartı fiyatı olmayan bir şey bulursam gidicem kız arkadaşımla yoksa herzamanki gibi evde ps3 fln takılırım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
istanbul boğazında Teknede yılbaşı eğlencesi herşey dahil 175 tl.(yemek,sınırsız içki,oryantel şow,dj performans).Katılmak isteyenler benimle irtibata geçsin tech üyelerine indirim yapıcam.
NOT: Rezervasyon Şarttır.
Fatih GEZER 0532 3974753
GEZER TOUR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)