User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
80 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İstanbul trafiği nasıl değişti

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok acayip oldu istanbul
    sanki türkiyede başka şehir yok, herkes buraya geliyor
    yakında türkiyenin istanbulu olacak ,istanbulun türkiyesi

bence insanlarda ruh hastası
    hep yazıyorum fırsat buldukça
    hollanda da koskoca şirketin genel müdürü işe bisikletle gidiyor
    ulan sen kimsin kıçını yırtıyorsun 2013 araba araba diye ??

bisiklet-motorsiklet biraz yayılsa çözülecek trafik ama gururuna yediremiyorki kıçımın kenarları.
    herkes majeste ya bu ülkede
    Heleki şu 3.köprü yapılsın onun uzantısı kanal projesi ve üçüncü şehir havalanı v.b yapılsın tahmini şehir 2.5-3 milyonluk ekstra bir göç daha alıcak yani şu anki nüfus 15 milyonsa olucak 17-18 ki daha fazla hepimiz biliyoruz..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

zgnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanyol cepleri çok sikko, trafiğin oluşmasını sağlayan nedenlerden biri bu. yanyol ceplerinden birini geçince trafik biraz açılıyor taa ki bir sonraki yanyol girişine kadar, sonra yine mokoko

İstanbul garip bir yer oldu vallahi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motosiklet-scooter ?
    Tüm teknik şartları uygun hale getirsen bile halkın mantalitesine ters.. Moda akımı yaratırsan anca tutar.. Hem sezonluk olur kışında kimse binemez..

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay çok iyi mesela

https://www.youtube.com/watch?v=0M7O5hV43IQ‎

BORKED
    bunlar Türkiye'de çocukların oyuncağı araçların park yeri olur biz daha engelli asansörlerini nasıl olduğunu kimlere hizmet ettiğini bilmiyoruz..

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metrobüs patlamaya başladı

Biyerden duymuştum.. gidiyor metrobüs.Aynı hat tünel olacak marmaray ile birleşecek diye.

Şimdi e5'e bir şerit daha eklense ne kadar rahatlar trafik dimi ?
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bir şehir ya da ülkeye gittiğimde kule vinçlere bakarım, inşaatları göremesem bile vinçleri görmemek imkansız... şu anda İstanbul siluetine bakın, kule vinç dolu... her yerde yeni plazalar gökdelenler yapılıyor... sırf inşaatta bile ciddi nüfus artışı demek, ben mesela yaklaşık 50 kişi ile 4 aydır İstanbul'dayım, şantiyede yaklaşık 1.000 kişi çalışıyor çoğunluk da şehir dışından gelme... her semtte bu büyüklükte en az 20 şantiye olduğunu düşünün...

ben bu yatırımların bittikten sonraki halini düşünemiyorum, kesinlikle ne bunu kaldıracak yol var ne de yol yapılabilecek yer... metro vs zaten hayal kusura bakmayın, Topbaş 20 sene sonrasından falan bahsediyor... Allah İstanbul'daki arkadaşlarıma sabır versin...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E5'e istediğiniz kadar şerit ekleyin rahatlamaz.. Pik saatlerde yine içinden çıkılmaz olur yoğunluk bir anda başlayıp bir anda yok olmuyor.. Artık 01:00 e kaar devam eden bir trafik var ve sözde 24 saat yaşayan şehrin toplu taşıması 11:30 da bitiyor, 3 şeritli yol aktif olarak tek şerit kullanıyor 2 şerit otopark çünkü.. Konutlara otopark şartlı konulması lazım, ama öyle trişşşka dan mevzuatlar değil, konut oranına göre otopark gerekirse 1 kat fazla iskan verirsin mal sahibi müteahhit her ne zıkkımsa o da zarar etmez.. Dikey büyüme şart şehir planlamacıları boş geziyor acilen atamaları yapılmalı buradan başlanabilir.. Metrobüs en iyi geçici çözümdü, bitti artık geçiciliği fln kalmadı bütün taşıma eksenini yetersiz tek bir hatta verirsen olacağı buydu zaten..

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul 10yıl sonra nasıl biyer olur acaba çindeki gibi kapsül odalarda insanlar yaşarmıki

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    farkındamısınız her ay aynı şeyleri konuşuyoruz
    çözüm 2 tekerde beyler, otomobil ile bu iş gitmez istanbulda artık inat etmeyin

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin tuhafı nasıl tahammül ediyorsunuz onuda anlamıyorum trafiğe
    aha arabam var garajda yatıyor işim olmaz ya
    psikolojim bozuluyor
    arabaya birşey yapıyorum denemek için 3. vitesin sonunu görebileceğim yer yok lan varmı böyle bir şehir ?
    geçtim artık 4 ü 5. vitesi

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla evim seyrantepede iş yerim şişhanede

metro evdede iş yerindede kapımın önünde yürüme mesafem neredeyse 1,5 dakka ama evden işe gidişim metro ile 45 dakikayı buluyor 2 aktarmalı olduğu için

aynı yolu akşam sabah araba ile gidersem sabahları 20 dakka akşamlarıda 35 dakka sürüyor

ama kafaya koydum ilk baharda bi scooter alacam

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sırf bu yüzden ciddi denilebilecek maaşlı işlere gitmeyip evime yürüme mesafesinden bi işe girdim daha ne diyim ömrümden gideceğine az kazanırım kafam rahat olur.Ciddi yazıyorum Dün enka holdingten aradılar kariyerden ulaşmışlar cvme yurt içi satınalma gelin görüşelim dediler yol yüzünden sağolun diyip kapattım.Yeter yıllardır çektiğimiz şimdi kafama göre çalışıyorum.

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o sefaköy yokuşunun en üstüne mekanikçi açmak lazım, her allahın günü arıza yapan birisi oluyor illa birilerinin arabası o rampadan sonra isyan ediyor, 1 tane araç arızası bütün trafiği 10 km kilitliyor , bir de sabahları ve akşamları servis araçları , bazı servisçi arkadaşlar var biliyorum ama yanyola girmek yerine E-5te durup yolcu indirmek nedir akü.
    azcık yavaşlıyor trafiği etkilemeyeceğini sanıyor ama

1.onun arkasında durmamak için orta şerite kayıyor
    2.orta şeritteki yavaşlamamak için sola kayıyor
    3.sol şeritteki önüne atlayandan kaçamayacağı için duruyor,
    4.onun arkasındaki de duruyor o da duruyor o da duruyor
    5.o durma metrelerce gidiyor, hele bi de bekleme fazla olunca trafik tıkanıyor

iki dk yolcu indiriyim bişi olmaz diyolar ama farkında olmadan trafiğin ağzına mıçıyolar
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin tuhafı nasıl tahammül ediyorsunuz onuda anlamıyorum trafiğe
    aha arabam var garajda yatıyor işim olmaz ya
    psikolojim bozuluyor
    arabaya birşey yapıyorum denemek için 3. vitesin sonunu görebileceğim yer yok lan varmı böyle bir şehir ?
    geçtim artık 4 ü 5. vitesi
    hocam güya İstanbul'dayken otel vs parası vermeyeyim diye ortağımın Mecidiyeköy'deki evine çöktük ama ne oldu? akşamları Zeytinburnu'ndan çıkıp M.Köy'e varmam 2-2,5 saati bulmaya başlayınca burada Arapça'nın resmi dil olduğu bir otelde kalmaya başladım geldiğimde, sırf o trafiği çekmemek için günde 150 lira veriyorum, cebimin ayarını bozdu ama en azından beynimin ayarı sağlam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sırf bu yüzden ciddi denilebilecek maaşlı işlere gitmeyip evime yüzüme mesafesinden bi işe girdim daha ne diyim ömrümden gideceğine az kazanırım kafam rahat olur.Ciddi yazıyorum Dün enka holdingten aradılar kariyerden ulaşmışlar cvme yurt içi satınalma gelin görüşelim dediler yol yüzünden sağolun diyip kapattım.Yeter yıllardır çektiğimiz şimdi kafama göre çalışıyorum.
    süper iş, süper firma... trafik nelere engel oluyor, üzüldüm gerçekten, Cazayir'de çalışmıştık çok prensipli firma...

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evden metro yürüyerek 6-7 dk
    metrodan ayrılık cesmesi 14-16 dk
    ayrılıkcesmeden kazlıçeşme 14 dk
    otobusle bakırköy 7-8 dk

eğer hepsi birbirine denk gelirse kucukyalı bakırköy 40-45 dk sürüyor bu halden memnunum trafik yok binip iniceğim saat hep aynı.

arabayla geçtiğimde sabah 7 de cıkıyorum 9 da işteyim.

son 2-3 aydır söliyordum istanbuldaki yogunlugu yakın cevreme adamlar böyle bi arştrma yaparak bişiler kanıtlayarak benide aklamış oldular.

eskiden olsa 9 u 10 u bekler öyle geçerdim anadolu yakasına ama artık trafik bitsin diye beklemenin anlamı yok ne kadar önce cıkarsan o kadar erken varıyorsun eve.

ve herşeyi geçtim en kötüsü acil durumda cok büyük sıkıntı oluyor yakın zamanda yaşadım yol bitmedi.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ben baska bir sehirde iş bulsam 1 dk durmayacağim burada..
    Ama herkes buraya gelme çabasında, ataşehirdeki finans merkezini de actilar mi istanbul cok fena olur...
    Built to fall....

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    süper iş, süper firma... trafik nelere engel oluyor, üzüldüm gerçekten, Cazayir'de çalışmıştık çok prensipli firma...
    Evimden enaz 40 45 km uzaklıkta bi kere y.bosnada otururken seyrantepede çalışma hatasını yaptım ömrüm gitti yollarda ara sokaklarda şimdi beylikdüzündeyim levent tarafına imkanı yok gitmem metrobüs zaten sürdüğün parfüm iki durak sonra tere dönüşüyor ki çok yavaş bi ulaşım 2 saat gider rahat servisi olsada gitmem ne zamandır kafamda A2 ehliyet almak motor var ehliyet yok kullanmıyorum.

DallaraF395 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her yeni yapilan yerlesim yerine cikis verildigi surece bu trafik olacaktir. Cikislarin hepsi mevcut seride baglandigi surecede trafik olacaktir. 4 serit bir yolun kopru girisinde 20 serit sonra tekrar 4 serit olmasi sonucundada trafik olacaktir. Bence kimse dusunerek yapmiyor yollari. Zaten Turkiye klasigi her yol yer sene birdaha yapiliyor. Insaat bitmedi sehir tekrar tekrar yikilip birdaha yapiliyor, kamyonlar heryerde saat araliklari olsa bile saatinden once kenarda beklerken bile trafigi sikistirdiklari icin birsey fark etmiyor. Toplu tasima sistemi yetersiz tum sirketler servis sagliyor, baska bir ulkede "servis" kavrami varmi ben goremedim mesela. Metrobus vs yol ustunde giden hicbirsey ile bu sorun cozulmez. Sehir'i yerin altina tasimak lazim. Mesela Tokyo! Ankara kadar bir bolgede bizim iki katimiz insan yasiyor fakat trafik problem degil sistematik metro hatlari var, ve heryere ulasmak mumkun tabi tekrardan burasi Turkiye benim boyle bir beklentim yok bunlarin gerceklesmesi uzun yillar alir. Trafigi ilerlemeyen bir ulkenin insanida ilerlemez diye bir laf vardir..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)