User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
80 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: İstanbul trafiği nasıl değişti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafiğin bu durumda olmasının o kadar nedeni var ki say say bitmez ama hatırladığım kadarıyla, geçen maslaktan çıkarken servis araçları bildiğiniz tek bir şeridi kapatmış şekilde bekliyorlardı, bir ara fazlasıyla denk geliyordum arıza yapan araçların tek bir şeridi kapatması sonucu oluşan kuyruğun haddi hesabı yoktu, e-5 te birden bire tek bir şeridin veya yolun daralması, yan yolların ise bir + kattığını düşünmüyorum aksine bizim - ve son olarak bilinçlenmesi gereken çok insan var ben de dahil.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ee okadar araba satilirsa olacagi bu istanbulun dahafa boku cikicak onune gecilemicek

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazayi anlarim eyvallah herkesin basina gelir ama mantiken 1 serit kapanir dimi ? Obur seritler niye kapaniyo arkadas? Ne merakli milletimiz varya illa agir agir gidicek gorucek kazayi ayi oynatiyolar sanki.

ragıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes buraya gelme çabasında değil. Nereye yönlendirirsen, çoğunluk oraya gidiyor.

İktidar istanbul'a herkesin gelmesini önlemek adına bir şey yapmıyor. Hatta teşvik bile ediyor. Her yeri imara açarsa. Sürekli yeni binalar inşa ederse böyle olur.

Bu insanlar hala yol yaparak, toplu taşıma sistemleri kurarak ulaşımı rahatlatacaklarını düşünüyorlar. Veya halka açıkça yalan söylüyorlar.

Nüfus planlaması, göçün önlenmesi... Bu tarz sistemli bir çalışma duyan var mı?

Ben haftasonu dışarı çıkamıyorum yeşilköyden. Sahilyolu kilit. Her yer avm. Evimin çevresinde 6 tane avm var. Allah akıl fikir vermemiş ruhsat verenlere. Ama korku da vermemiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm teknik şartları uygun hale getirsen bile halkın mantalitesine ters.. Moda akımı yaratırsan anca tutar.. Hem sezonluk olur kışında kimse binemez..
    Ben 2 kış karlı havalar da dahil işe scooterla gittim hiç bişeyde olmadı ekipmanını aduzgun secip aldıktan sonra kar kış bahane.

Bizim milletimiz adam olmaz benzin olmuş 5 lira trafik hala kilit o kadar zenginiz ki lt lt yakıt o trafikte ucup gidiyor kimsenin de umrunda degil hala araçlarında tek kişi seyehat edenler cogunlukta.

Benim de arabam var kralı gelsin cok onemli bi durum olmadıkca o trafiğîn icine girmem.

Toplu taşıma tramway ve metro ile istediğim heryere gidebiliyorum cok sukur.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 2 kış karlı havalar da dahil işe scooterla gittim hiç bişeyde olmadı ekipmanını aduzgun secip aldıktan sonra kar kış bahane.

Bizim milletimiz adam olmaz benzin olmuş 5 lira trafik hala kilit o kadar zenginiz ki lt lt yakıt o trafikte ucup gidiyor kimsenin de umrunda degil hala araçlarında tek kişi seyehat edenler cogunlukta.

Benim de arabam var kralı gelsin cok onemli bi durum olmadıkca o trafiğîn icine girmem.

Toplu taşıma tramway ve metro ile istediğim heryere gidebiliyorum cok sukur.
    İyide bende anlatmaya çalışıyorum ki; Toplum o bilince ulaşana kadar hedeflenen metrolar biter, Beylikdüzü özerklik ilan eder.. Yoksa 2 tekerlekli araçlar teşvik edilmeli akıllıca olanda bu.. En azından her gün tek başına seyahat edenler için.. Hem siz daha iyi bilirsiniz trafikte atlattığınız badireleri..

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben anlamıyorum yedieminler hacizli araç dolu millete kredi kartı verir gibi araç kredisi çıkartıyorlar bunun bi önlemi yokmu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyide bende anlatmaya çalışıyorum ki; Toplum o bilince ulaşana kadar hedeflenen metrolar biter, Beylikdüzü özerklik ilan eder.. Yoksa 2 tekerlekli araçlar teşvik edilmeli akıllıca olanda bu.. En azından her gün tek başına seyahat edenler için.. Hem siz daha iyi bilirsiniz trafikte atlattığınız badireleri..
    Merak ettıgım bı konuda şu;

Evi anadolu yakasında olup da bıkmadan usanmadan hergun iş icin avrupa yakasına aracıyla gecenler yada tam tersi neden evlerini îşlerinîn oldugu yakadan veyahut kendileri için ulasımın daha kolay olacagı sekilde duzenlemiyorlar bunların başlıca sebeplerı nelerdir gibi.

Kendimden örnek verecek olursam ben beyazıt kapalı carsı dolaylarında calısıyorum. Nişanlım ise şekerpınarda calısıyor. Evlendiğimiz de oturacagımız yer 2 mîzede ulaşım acısından sıkıntı olmaması icin kartal soganlık esenkent civarı metroya ve e5 yakın yerler olacak.

Anlatmak istedigim trafik belasından kurtlmak konusunda vatandaşlara da buyuk sorumluluklar dusuyor.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Alper D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motorsiklet işi çok güzel seçenek ama bizim ülkemiz için büyük sıkıntı maxiscooter ilee-5 te gidemiyorum yer yer tıkanıyorum Geçicek yol yok sürekli arabalarla kavga ediyorsun yol almak için çünkü bilinç sıfır ben gidemiyorsam sende gitme mantığı yaygın daha aldığımız hafta emniyet Şeridi hizasında giderken pat diye arkadaşıma emniyete dalan bir araç çarptı fsm yolunda birde üstüne kavga gürültü gerek polis gerek araç sahipleri seni apaçi olarak görüyor.motor experleri tamircileri desen yaka silkmelik sırf bu yüzden çektik motoru garaja araba ile gelip gidiyoruz. O yüzden çokta yadırgamamak gerekli kullanmayanları.

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Terfi alıp normal ofis saatlerine geçmek istemiyorum sadece bu trafik çilesi yüzünden

7-15 veya 15-23 iki vardiyam var hayatımdan çok memnunum 7 lt yakıyorum
    Terbiyesizlik yapma. Aramızda çok yakanlar var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak ettıgım bı konuda şu;

Evi anadolu yakasında olup da bıkmadan usanmadan hergun iş icin avrupa yakasına aracıyla gecenler yada tam tersi neden evlerini îşlerinîn oldugu yakadan veyahut kendileri için ulasımın daha kolay olacagı sekilde duzenlemiyorlar bunların başlıca sebeplerı nelerdir gibi.

Kendimden örnek verecek olursam ben beyazıt kapalı carsı dolaylarında calısıyorum. Nişanlım ise şekerpınarda calısıyor. Evlendiğimiz de oturacagımız yer 2 mîzede ulaşım acısından sıkıntı olmaması icin kartal soganlık esenkent civarı metroya ve e5 yakın yerler olacak.

Anlatmak istedigim trafik belasından kurtlmak konusunda vatandaşlara da buyuk sorumluluklar dusuyor.
    O paradoksu bende köprüden geçerken yaşıyorum.. Ama işte köprüden geçinceye kadar.. Bende 5ay kadar Tuzla'da çalıştım, ev kağıthane'de.. Sonra mır kır ettiler geç kalıyormuşum dedim işinize 1 size 2 işi bıraktım.. Ömür biter o yol bitmez.. Ama herkes senin benim gibi değil mesela babam mecburen ikitelli'ye gidiyor her gün artık sanayi sitesi hariç imalat olaylarında ruhsat verme olayı kalkıyor şehir iççinde yani yapsın gidip geliyor ev kendi evimiz olmasa zaten bu lanet olasıca yerde bir dk. durmam da işte eli kolu bağlayan şeyler var.. Yani böyle mecburi ve zoraki şeyler haricinde her gün eşek yüküyle yol çeken zaten mazoşist sadist fln olmalı.. Toplum içindee ki statü bakımından otomobil önemli yer kapladığından zor kurtuluruz ben çok şans vermiyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bireysel taşıtların sebep olduğu trafik sorununu, nispeten daha ufak iki tekerlekli bireysel bir taşıtla çözmeye çalışmak pek mantıklı değil.
    adamlar bunu yıllar önce çözmüşler : toplu taşıma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uploaded with ImageShack.us

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu son zamanlardaki büyük projelerin artmasıyla mantar gibi türeyen harfiyat kamyonlarınada bir çözüm şart. Tem ve e5 üzerinde yaptıkları yoğunluk yetmiyor gibi bağlantı yollarına çıkana kadarda şehiriçinin içine ediyorlar. Misal libadiyedeki emaar ın yaptığı proje resmen bölgeyi harfiyat kamyonları ile mahvetti. Bu kadar büyük bir projeyi orada kaldıracak alan yok ama bir rivayete göre oranın ruhsat ve imarının çıkarılabilmesi için araplar üsküdar belediyesinin dış borcunu kapatmışlar. Eee hal böyle oluncada biz işte anca forumda konuşmakla yetiniyoruz.

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu akşam harbiyeden bahçelievlere 2 saat gibi bi sürede geldim...
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diger illerde imkanlar kisitli oldugu icin istanbulun nufusu daha artmaya devam eder.kendimden bahsedersem yalovada otururken arabanin fren balatasini bursadanda gelse izmittende gelde mike mike bekliyosun 1gun bilemedin 2gun.iş desen yok gibi birsey.dogru durust is bulabilsem donmeyecektim oradan ama dönduk birkere trafige devam

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben baska bir sehirde iş bulsam 1 dk durmayacağim burada..
    Ama herkes buraya gelme çabasında, ataşehirdeki finans merkezini de actilar mi istanbul cok fena olur...
    Albendende o kadar iki dakka durmam ne istanbul sevdalısı insanlar var anlamıyorum yok denizi görmeden yok boğazı görmeden yapamam diyor adam toplasan yılda bir kaç kez sahile inebiliyor

onu geçdim biz gözümüzde büyütüyoruz elin madonnası geliyor göletmi burası diyor boğaza zamanında bryan adamsıydı diğeri konsere geldiğinde boğaza ne özelliği var londranın ortasındada thames nehri geçiyor burdanda deniz geçiyor demişdi..
    biz gözümüzde o kadar büyütüp kutsallaştırdık ki şehri kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz kimsede iplemiyor etkilenmiyor dünyada..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz ne kadar tartışsanızda iktidar görmezden geldiği sürece bir çözüm bulunamaz, hatta daha da beter olur. İstanbulun taşı toprağı altın, kim ne derse desin aklını kullanıpta oraya giden hiçbir insan aç kalmaz. Ben küçük yerde Kırşehir de doğdum büyüdüm, kimleri yolladık İstanbula.. Çoğu bu küçük yerden bunalıp İstanbul'a kaçıp hayatını kurtardı ve orda hayatına devam ediyor. Kimileri daha çok zengin oldu tekrar Kırşehir'e döndü. Burası bile arabadan geçilmez bir hal almaya başladı; trafik, otopark sorunu başladı. İktidar küçük şehirlere yatırım yapmadıkça daha beter olacak İstanbul demedi demeyin.. 10 yıl önce RTE reyiz geldiğinde 80 fabrika temeli atıldı ve %99.9 u temelde kaldı...
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah belasını versin bu trafiğin...

Eskiden sabahları Anadolu yakasına giden güzergahta akşamları da Avrupa yakasına giden güzergahta trafik olmazdı, çok rahat geçerdik.

bu sene öyle bir trafik varki insan anlam veremiyor.

Ataköyden 7 sonrası çıktın mı 8, 8bucuk öncesi köprülere varamıyorsun.

Yine akşamları köprüyü 1 saatte geçiyorsun, Haliçten Ataköye 1 saatten fazla sürüyor.

Nefret ettim istanbuldan da işten de o derece...

Sabah 6 küsür evden çıkıyorum akşam 9da geri dönebiliyorum. 8 saatlik işte çalışıp 15-16 saat mesai yapıyorum. Arabayla da toplu taşımayla da deniz otobüsüyle de bu değişmiyor.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)