User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
80 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: İstanbul trafiği nasıl değişti

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2 hafta önce Skoda servisine Orhan'ın yanına gidecektim 08:30 orada olabilmek için 06:15 Merter'den çıktım 06:45 oradaydım. Çektim arabayı güvenli bir yere bildiğin yastık battaniye yattım uyudum 1 saat 45 dk

7'de çıksam 9'da ancak giderdim sanırım Ümraniyeye

Artık trafiğin saati kesinlikle yok her an trafik var. Saat 15:00'de işten çıkıyorum Beşiktaş - Merter semt içi trafikleriyle 16:00'da ancak eve giriyorum.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Çok affedersiniz ama *** var İstanbul'da, doğduğum ve büyüdüğüm şehirden bıktım usandım. Eskiden, değişiklik olsun diye Göksu'ya, Çengelköy'e kahvaltıya giderdim; şimdi evde outrmaktan fenalık gelse bile dışarı çıkmak istemiyorum.
    Avrupa yakasında oturan arkadaşlarımı göremez kıvama geldiğim gibi artık And. yakasında oturan arkadaşlarımıza bile gitmek zulüm haline geldi.
    *** var, otoban ve e-5 kenarına avm ve konut dikiyorlar hatta yetmiyor otel dikiyorlar. Ataşehir'deki finans merkezi ile Mall of İstanbul bitsin İstanbul açık otoparka dönecek.
    Birde ayranı yok içmeye otomobiliyle sıçmaya gidenlerede ayrıca uyuz oluyorum; herif köşedeki bakkala gitmek için otomobile biniyor, el insaf be 100 metre yürüde ayakların, ciğerlerin açılsın.
    Bu faktörlerin dışında sol şeride oturup yürümeyenler, tek şeridi otopark olarak kullananlar ve sıkışık trafikte bile kaputu katlayacak kadar öndekine çarpıp trafiği felç eden kabiliyetsizler, şehir içinde anlamsızca kaldırımları genişletmeler ve üstüne de otobüs yolu diye bir saçmalık çıkartmaları, metrobüs için mevcut yolun içine etmeleri üstünede utanmadan yol yaptık demeleri...vb bir tomar faktörün peşpeşe eklenmesi ile bakınız İstanbul Felci pardon trafiği ortaya çıkıyor.

Havadan baktım, konut, avm, otel...vs dikmek için yol kenarları çok müsait, yeşil ve boş arsa,arazi ...vs gördükçe içimiz kımıl kımıl oluyor, avuçlarımız kaşınıyor tutmayın bizi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz 4 yıl önce İstanbul'u terk ettik, o zaman bile babam trafiğe kalmamak için sabahın köründe kalkıyordu, kim bilir şimdi ne haldedir Allah yardımcınız olsun. Bursa'da bile artık trafik olmaya başladı, yollar yetmiyor 5 yıl sonra ne olucak bakalım.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haftaiçi ok tamam anlarımda ulan haftasonu ne oluyor evliyken mecbur anadolu yakasına akraba ziyaretine gidiyorduk cumartesi 3 3,5 saat gidiş bi o kadar dönüşü,hele bebek tarafına akşam gitmeye kalk bittin zaten,Kurtulmak gerekn tek şey kaldı oda istanbul allahın izniyle.

Ağustos ayında 1 ay kadar burhaniye örende zaman geçirdim yemin ederim huzur ev pahalı değil gıda desen en tazesi neyse konuyu dağıtmayalım istanbul kanser gibi insanı öldürüyor.

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hele ki bazı saatler insanı çileden çıkartıyor.
    sabah eğer evden 15 dakka geç çıkarsan yol 45 dakka gibi bir süre sürüyor.eğer 15 dakka erken çıkarsan yol max 10 dakika .başka illerdeki arkadaşlara anlatınca saçmalama öyle şey mi olur mevzuları.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün kağıthane'den 17.10 da çıktım b.evler'e 20.15 de geldim

her yol veya alternatif denedim , heryer kilit araba sayısı gerçekten çok fazla kaldırmıyor artık bu şehir bu nufusu

Allah önüme inş bi seçenek çıkartırda istanbuldan taşınırım
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün kağıthane'den 17.10 da çıktım b.evler'e 20.15 de geldim

her yol veya alternatif denedim , heryer kilit araba sayısı gerçekten çok fazla kaldırmıyor artık bu şehir bu nufusu

Allah önüme inş bi seçenek çıkartırda istanbuldan taşınırım
    Mesela Cendere caddesi var o tarafta 6-7 sene önce trafik ışığı bile yoktu o yolda o derece tenhaydı, zaten çöplükten bozma bir yerdi her yer demir perde ülkeleri havasında yüksek duvarlı fabrikalar fln.. Şimdilerde Axis avm, bauhaus, metro gross, ofishane, haliçbloxx, nef, ve en az 15 tane daha inşaat var.. Büyükdere'den sonra imar kağıthane'ye kaydırıldı.. Büyükdere-mecidiyeköy trafiğini çekmek istemeyen vatandaş çağlayan'dan giriyor cendere yolundan maslak tarafına ulaşıyor.. Tabi ulaşabilirse.. Birde eşek gibi adliyeyi diktiler şehrin ortasına.. Yol aynı yol trafik ise büyükdere caddesinden kötü.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesela Cendere caddesi var o tarafta 6-7 sene önce trafik ışığı bile yoktu o yolda o derece tenhaydı, zaten çöplükten bozma bir yerdi her yer demir perde ülkeleri havasında yüksek duvarlı fabrikalar fln.. Şimdilerde Axis avm, bauhaus, metro gross, ofishane, haliçbloxx, nef, ve en az 15 tane daha inşaat var.. Büyükdere'den sonra imar kağıthane'ye kaydırıldı.. Büyükdere-mecidiyeköy trafiğini çekmek istemeyen vatandaş çağlayan'dan giriyor cendere yolundan maslak tarafına ulaşıyor.. Tabi ulaşabilirse.. Birde eşek gibi adliyeyi diktiler şehrin ortasına.. Yol aynı yol trafik ise büyükdere caddesinden kötü.
    aynen abi bende tam axis avm 'nin yanındaki hotiç fabrikasından çıktım yola , 5 gibi çıktığımdan sorun olmadı orası hatta edirnekapının ilersine kadar hiç trafik çekmedim

cevizlibağda bi patladı , 10 km i 2.30 saatte gittim
    Livestrong

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğudakileri batıya taşı doğuyu ver gitsin politikası kimse söylenmesin hala evet muhtemelen çünkü
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada da trafik oluyor ama Ist dakini yuzde biri bile degildir. Sirf o trafigi cekmemek icin isim ile evim arasi max 1km olur ve hep yuruyerek giderim 7 senedir bu boyle.. Anadolu yakasinda oturupta Avrupa yakasinda yada avrupadan Anadoluya ise gidenlere allah akil fikir versin yukarida cookis in verdigi ornek haric. Kirala evini isinin dibinde gerekirse 3-5 fazla ver ama kafa rahat olsun. Sirf bu bile trafigi azda olsa azaltir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burada da trafik oluyor ama Ist dakini yuzde biri bile degildir. Sirf o trafigi cekmemek icin isim ile evim arasi max 1km olur ve hep yuruyerek giderim 7 senedir bu boyle.. Anadolu yakasinda oturupta Avrupa yakasinda yada avrupadan Anadoluya ise gidenlere allah akil fikir versin yukarida cookis in verdigi ornek haric. Kirala evini isinin dibinde gerekirse 3-5 fazla ver ama kafa rahat olsun. Sirf bu bile trafigi azda olsa azaltir.
    Yusuf şuan saat 05:40 dışarı çıktım hava alayım diye toplu taşıma araçları dolu geçiyor sen düşün allah akıl fikir versin bu işe gitmek büyük özgüven ister.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yusuf şuan saat 05:40 dışarı çıktım hava alayım diye toplu taşıma araçları dolu geçiyor sen düşün allah akıl fikir versin bu işe gitmek büyük özgüven ister.
    Moruk ev sahibisindir anlarim ama kiraci vs isen x kisinin isyeri yenibosnada ama beylikduzunde oturuyor. O kisinin Beylikduzunde odeyecegi kira ile sefakoy yada yakin yerlerde odeyecegi kira arasinda ne kadar fark olabilir ? Bizde kurulu duzeni bozmama gibi bir takinti var maalesef. Gidersin gununun en az 4-5 saatini trafikte geciririsin eziyet cekersin ama yine tasinmazsin .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moruk ev sahibisindir anlarim ama kiraci vs isen x kisinin isyeri yenibosnada ama beylikduzunde oturuyor. O kisinin Beylikduzunde odeyecegi kira ile sefakoy yada yakin yerlerde odeyecegi kira arasinda ne kadar fark olabilir ? Bizde kurulu duzeni bozmama gibi bir takinti var maalesef. Gidersin gununun en az 4-5 saatini trafikte geciririsin eziyet cekersin ama yine tasinmazsin .
    Aga her semtte her keseye uygun kira bulabilirsin bunu istanbulun %80 'i için söylüyorum diğer semtler zaten ***** ingilizce konuşulan semtler.

Düzen bozmama olayıda insan etrafında yakını olsun ister iş için yer değiştiren çok az haklısın. Gir esenyurt içine bi mahalle sırf ardahanlıdır bi mahalle vanlıdır hep böyle burdaki adamların kimisi evine yakın kimiside çok uzak işlerde çalışıyor tek gerçek var akşam kahvede batak herşeyi unutturuyor onlara.

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rant icin anasini bellediler sehir altyapisinin, Bir yandan krolar barzolar sehiri basti..
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Zaten o kültür olsa düzen bozma bir noktada takılı sabit kalmama..

insanlar şu an mevcut hayatlarından çok daha kaliteli ve zengin bir hayat yaşayabilirler..

adam gitse sallıyorum emekliliği için memleketinde ev yapsa villa yapsa malikane yapsa kaç yıl sürer 5 yıl sürsün memur maaşıyla 10 yıl sürsün maksat zaten emekliliğinde oraya taşınmak değilmi acelesi yok ufak ufak yapar.. içinide en kaliteli mobilya beyaz eşya teknolojik şeylerlede döşer..

emekli oldumuda aslanlar krallar padişahlar gibi evine yerleşir yaşar.. ufak şehirlerdeki gıda mutfak elektrik su ısınma giderleri zaten istanbulun çeyreğinin çeyreği tutuyor.. maaşıda bolcana cebinde kalır o maaşıda biriktirse ara ara onlada alır hanımını gezmeye çıkar tura çıkar yurtdışına gider v.b ..

Bizde bu vizyon bu bakış açısı yok illada istanbulda istanbul.. emekli oldunmu istanbulda yaşamak zor iş maaş düşüyor zaten giderler çok pahalı ve hergün zamlanıyor ekstra vergiler çıkıyor bir yerlerden hep bir ödeme borç harç içindesin...

ama sorsan herkesin bir bahanesi vardır o başka..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Onu-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lütfen Şirinevlere biraz saygı. Gece 3'te bile trafikle karşılaşabilirsiniz çobançeşme-incirli arası.
    Onur
    14' f30 316

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rant icin anasini bellediler sehir altyapisinin, Bir yandan krolar barzolar sehiri basti..
    İstanbul'un alt yapısı hiç bir zaman olmadı..

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten o kültür olsa düzen bozma bir noktada takılı sabit kalmama..

insanlar şu an mevcut hayatlarından çok daha kaliteli ve zengin bir hayat yaşayabilirler..

.... .
    Aynen öyle aslında güzel tespit.. Kime sorsam 30-40 keçi alıyor bir kaç seneye İstanbul'dan gidiyor.. Tabi gerçekte ne gelen var ne giden.. Herkes memleketine ölse, bitse, yere göğe sığdıramasa bile en fazla 2-3 hafta sonra İstanbul'un trafiğini bile özledim diyor.. İst. her şeyiyle katlanılabilir hale geldi, çünkü her şey var..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul'un alt yapısı hiç bir zaman olmadı..

Aynen öyle aslında güzel tespit.. Kime sorsam 30-40 keçi alıyor bir kaç seneye İstanbul'dan gidiyor.. Tabi gerçekte ne gelen var ne giden.. Herkes memleketine ölse, bitse, yere göğe sığdıramasa bile en fazla 2-3 hafta sonra İstanbul'un trafiğini bile özledim diyor.. İst. her şeyiyle katlanılabilir hale geldi, çünkü her şey var..
    eğitim vizyon meselesi illa köyünde memleketinde koyun keçi inek kovalıycak diye ibr şey yok gitsin sahil kasabasına egede akdenizde deniz kumsal güneş hayatının son demini büyük keyifle yaşasın yada yeşili seviyorsa karadeniz yaylaları o yeşili dünyada yok o kadar güzel yeşillik istanbuldan oralara trakking dağcılık kampçılar avcılar v.b gidiyor öyle bir tarzı varsa gitsin orda ev alsın yada yapsın...

burdaki amaç emekli olmuşsan 60 ı devirmişsindir Allah bilir tabi zaten kalmış sağlam ayakda durabiliceğin hepi topu bir kaç senen onuda mutlu sağlıklı huzurlu yaşamak.. istanbulda sürünmekden iyidir bence.. birde öyle yerlerde yiyicek organik her şey temiz hava su her şey tertemiz insanın ömrüde uzuyor sağlığıda...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğitim vizyon meselesi illa köyünde memleketinde koyun keçi inek kovalıycak diye ibr şey yok gitsin sahil kasabasına egede akdenizde deniz kumsal güneş hayatının son demini büyük keyifle yaşasın yada yeşili seviyorsa karadeniz yaylaları o yeşili dünyada yok o kadar güzel yeşillik istanbuldan oralara trakking dağcılık kampçılar avcılar v.b gidiyor öyle bir tarzı varsa gitsin orda ev alsın yada yapsın...

burdaki amaç emekli olmuşsan 60 ı devirmişsindir Allah bilir tabi zaten kalmış sağlam ayakda durabiliceğin hepi topu bir kaç senen onuda mutlu sağlıklı huzurlu yaşamak.. istanbulda sürünmekden iyidir bence.. birde öyle yerlerde yiyicek organik her şey temiz hava su her şey tertemiz insanın ömrüde uzuyor sağlığıda...
    Keçi-koyun meselesi genel bir tavır ama O dediğin şekilde de olmuyor.. Çünkü yaşam stilimiz pek uygun değil.. Yani genel olarak; gençler evleniyor anne baba yanında olmak istiyor pek kimse dadıya bırakmıyor, yada maddi imkanlarını zorladığından bırakamıyor anneannede babaannede kalıyor çocuk.. Bu sefer herkesi bağlıyor bu durum.. Haa! trafikle alakası olmayabilir ama dolaylı yönden etkileyen bir durum ve bu şekilde yaşayan onlarca tanıdığım var mesela.. Güzel hayaller deniz kum güneş fln ama realite onu göstermiyor ki.. Yoksa dediklerini herkes ister, herkesin benzer hayalleri vardır ama dediğim gibi bunlara engel olan böyle etkenler var..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)